Csapj le a kriptovilág legjobb Black Friday ajánlataira!

Közeleg a Black Friday, ami azt jelenti, hogy ideje feltérképezni a piacot és lecsapni a jobbnál jobb ajánlatokra. Befektetés és spórolás egyben, mi kellhet még? Lepd meg saját magadat vagy valamelyik kriptohívő szerettedet!

A Fekete Péntek az elmúlt években hazánkban is meghonosodott s egyre többen használják ki a kivételes ajánlatokat és árengedményeket. Erre minden évben, november 4. péntekjén kerül sor, amikor is a vásárló kedvű egyének megrohamozzák az üzleteket és a webshopokat.

A tradíció az Amerikai Egyesült Államokból származik és első ízben 1966-ban tartották meg, azóta pedig meghódította az egész világot. Hasonló kezdeményezést indítottak útjára 2012-ben a Bitcoin viszonylatában, amikor egy lelkes bitcoinista megrendezte a legelső Bitcoin Black Friday-t.

A BTC Fekete Pénteknek az volt a nem titkolt célja, hogy népszerűsítse a kriptóval történő fizetést. Kezdetben ez csak a Bitcoin-ra terjedt ki, napjainkban azonban már számos különböző kriptoeszközzel kapcsolatos ajánlat közül lehet csemegézni.

Általában a kereskedési platformokon és piactereken külön szekciója van azoknak az eszközöknek, amelyek le lettek értékelve és kizárólag kriptóval lehet őket megvásárolni. Érdemes viszont csupán azért beruházni valamibe, mert az le van árazva? Nagy valószínűséggel nem. Ez okból javasolt óvatosnak és elővigyázatosnak lenni minden kriptobefektetés esetében.

Mire ildomos figyelni a Black Friday alkalmával annak érdekében, hogy jövedelmező legyen befektetésünk? A legtöbb kriptóban érdekelt személy számára kulcsfontosságú a piacok nyomon követése. Különféle eszközök és szolgáltatások igénybevételével könnyen felmérhetőek az erőviszonyok. Ennek fényében kifizetődő lehet kihasználni a TradingView tőzsdei elemző ajánlatát, ami 60%-os árengedményt biztosít az éves Pro, Pro+ és Premium előrefizetésekre.

A Ledger hardvertárca-szolgáltató, amely a többi piaci szereplőhöz hasonlóan megsínylette az FTX bukását, remek ajánlatokkal állt elő a Black Friday alkalmából. A vállalat azzal próbálja vásárlásra ösztönözni az érdelődőket, hogy 30 dollárnyi ingyen BTC-t kínál minden tárca mellé.

Továbbá, az Accointing adózási szolgáltatás is 40%-os kedvezményt ajánl minden adócsomagjára, ami rendkívül hasznos lehet a traderek számára.