Csúcson az AI tokenek, a Gaming tokenek lesznek a következő? Itt az MTAUR előértékesítése

Az AI témájú tokenek, mint a Fetch.ai (FET), a NEAR Protocol (NEAR) és a Render (RNDR) közelmúltbeli felfutása felkeltette a piac figyelmét. Ez az emelkedés tükrözi az AI növekvő befolyását mind a hagyományos, mind a kriptopiacokon, ahogyan azt az Nvidia részvényeinek emelkedése is mutatja.

Ezen a felfokozott hangulatú piacon egy új debütáló van, amely az AI tokenekhez hasonlóan nagy felhajtást generál. Olvass tovább, hogy többet tudj meg róla.

Minotaurus: Egyedülálló lehetőség a 14,78 milliárd dolláros piacon

A Minotaurus, egy blokklánc alapú alkalmi játék előértékesítése egy sajátos játékot rejt magában. Az akadályokkal tarkított végtelen labirintusban való navigálás, a kihívást jelentő ellenfelek, a szakaszos játékmenet és az elrejtett kincsek máris felkeltették a közösség érdeklődését.

A projekt jelenleg 80%-os árengedménnyel kínálja natív tokenjét, a $MTAUR-t. Ez most egy korlátozott lehetőség a kriptorajongók számára, hogy befektessenek nagyon alacsony, mindössze $0,00004-es belépési költséggel. A $MTAUR beállított jegyzési ára $0,00020 lesz.

A Minotaurus ökoszisztéma felfedezése

A Minotaurust működtető $MTAUR token számos előnyt kínál a tulajdonosainak:

1. A játékon belül a $MTAUR-t játékbeli valutára cserélheted, és különleges zónákhoz, egyedi fejlesztésekhez, avatár testreszabási lehetőségekhez és sebességnöveléshez juthatsz, minijátékokhoz férhetsz hozzá, és baráti ösztönzőket kaphatsz.
2. A játékon kívül részesülhetsz az ajánlói és a megszerezési ösztönzőkből.

A token hasznosságán túl a Minotaurus okosszerződését a vezető blokkláncbiztonsági cégek, a SolidProof és a Coinsult is auditálja.

Piaci terjeszkedés

Az alkalmi játékszektor értéke 14,78 milliárd dollár, és a Statista szerint évente közel 9%-kal fog növekedni. A projekt játékmódja széles közönséget vonz. A SensorTower 2023-as adatai szerint az App Store-ban és a Google Play-ben a hasonló játékok 5,9 milliárd letöltést értek el.

A Minotaurus játék

A Minotaurus változatos játékmenetet kínál a testreszabható minotauruszokkal, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Szerelj fel tárgyakat a képességek fokozásához, használj erősítőket az ideiglenes hatásokhoz, és oldj fel véletlenszerű ösztönzőket a ládákból. A prémium jegyek emelik az ösztönzőket és hozzáférést biztosítanak a játékmódokhoz. A boltban kezdő és exkluzív csomagokat is árulnak. A gyűjtemények és kozmetikumok személyre szabottá teszik a játékot. Sokan ezt egy több szakaszú játékélménynek tartják.

Cselekedj most, hogy bebiztosítsd a tokenjeidet

Mint minden előértékesítés, ez sem tart örökké. A kedvezményes tokenek fogynak, mint a cukros kalács, úgyhogy cselekedj most, hogy 80%-os kedvezménnyel tud megvenni a tokenjeidet.

>> Szerezd meg a $MTAUR tokeneket 80%-os kedvezménnyel most! <<

Használd a KPD139 kódot a pénztárnál, és 5%-os bónuszt kapsz a $MTAUR tokenjeid vásárlásakor.
Csak az előértékesítés kezdetétől számított 48 óráig érvényes az ajánlat. Cselekedj gyorsan!

Fetch.ai – Az AI felemelkedése a blokkláncon

Most belépünk a mesterséges intelligencia területére. A Fetch.ai (FET) jelentős piaci figyelmet kapott az AI-hoz kapcsolódó tokenek hullámzása közepette. A projekt a mesterséges intelligenciát egy decentralizált gépi tanulási hálózat létrehozására használja a decentralizált digitális gazdaság számára.

A Fetch.ai az optimizmus hullámát lovagolja meg, amelyet az AI iránti növekvő érdeklődés táplál. Körülbelül 1,6 dolláron kereskednek most vele, és az elmúlt hónapban 15%-ot erősödött.

A Fetch.ai (FET) számára fényesnek tűnik a jövő, és az AI elterjedésével erős növekedési potenciál rejlik benne. Az elemzők az év végére 5 dolláros célárat jósolnak, ha a jelenlegi lendület kitart. De léteznek azért kihívások, mint a piaci volatilitás és a versenytársak fejlődése. A növekedés és a piaci pozíció fenntartása érdekében a Fetch.ai csapatának az innovációt kell folytatnia és bővítenie kell a felhasználási eseteket.

NEAR Protocol – Decentralizált alkalmazások skálázása

A második mesterséges intelligenciára építő projekt a NEAR Protocol (NEAR), amely a nagy piaci érdeklődés és a mesterséges intelligencia ágazati előrelépések miatt szárnyal. A decentralizált alkalmazásokat (dApps) a mesterséges intelligencia segítségével javítja a hozzáférhetőség és a skálázhatóság érdekében.

A NEAR Protocol az AI és a blokklánc iránti komoly érdeklődés után 5,3 dollár körüli értékre emelkedett. Ezt az emelkedést az AI-projektekbe történő befektetések és a bullish hangulat támogatja.

A NEAR Protocol erős növekedési potenciált mutat, célja a dAppok fejlesztése AI integrációval. Az elemzők 6,15 dolláros rövid távú célt jósolnak, de továbbra is fennállnak az olyan kihívások, mint a verseny és a szabályozás. A NEAR részéről innovációra és partnerségek kialakítására van szükség a tartós lendület és a tartós siker érdekében.

Render (RNDR) – A digitális kreativitás erősítése

Végül itt van a Render (RNDR), amely egyre nagyobb teret nyer a decentralizált GPU-renderelésben, lehetővé téve az alkotók számára az elosztott GPU-teljesítmény kihasználását. Az ingadozások ellenére a Render árfolyama emelkedett a kisebb tulajdonosok megnövekedett pozícióinak és az új hálózati címeknek köszönhetően. A Render jelenleg 7,5 dollár körüli árfolyamon áll, és a kisbefektetők által vezérelt pozitív árfolyammozgások tapasztalhatók.

A Render (RNDR) a decentralizált renderelés iránti kereslet növekedésével további emelkedésre számíthat, a rövid távú előrejelzések szerint 8,37 dolláron, bullish forgatókönyvek esetén pedig potenciálisan 9,25 dolláron. A siker érdekében a Rendernek a biztonsági és tokenelosztási kihívásokkal kell foglalkoznia.

Konklúzió

Mivel az olyan AI tokenek, mint a Fetch.ai és a NEAR Protocol továbbra is csúcsokat döntögetnek, mellettük a Minotaurus is egyre ígéretesebbnek tűnik. Ez egy másfajta projekt, amely a gaming szektorban aktív, de hasonló mértékű ígéretes hájp áll előtte is.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***