Cuprum Coin: “A világ egyik legértékesebb kriptovalutája sikeresen elindult”

A Cuprum Coin s.l.l.c. bejelentette, hogy elindította árualapú kriptopénzének előértékesítési fázisát, amelynek alapjául a több mint 60 milliárd dollár értékű ultrafinom rézpor szolgál.

Bár a kriptopénz elindulását szeptember 15-re hirdették meg, kisebb késések miatt a Cuprum Coin október 8-án sikeresen startolt el.

A Cuprum Coin projekt célja, hogy a környezetbarát Tezos platformra épülő blokklánc technológia és egy rendkívül keresett és értékes árucikk – az ultrafinom rézpor – kombinálásával értéket teremtsen. Ez a projekt lehetővé teszi, hogy bárki egy olyan árucikkbe fektethessen be, amely már elérhető évtizedek óta a kiváltságos intézmények számára.

A vállalat tehát az első olyan szervezet, amely a piacteremtésére mindössze 0,5%, azaz 1,5 millió CUPRUM érmét készített, érménként 10 dolláros kedvezményes áron. Az előértékesítés a Cuprum Coin kereskedési platformon keresztül zajlik, bitcoin (BTC) vagy ethereum (ETH) vásárlási lehetőséggel.

Az előértékesítés várható időtartama 2 hónap. Ezt követi december 01-től kezdődően egy kezdeti tokenkibocsátás (Initial Exchange Offer, IEO) előre meghatározott 15 dollár/ 1 érme áron, majd 2022. január 01-től, vagy közvetlenül az IEO befejezését követően a tőzsdei kereskedés. A Cuprum Coin a tőzsdéken való kereskedést érménkénti 25 dollárnál nem alacsonyabb árfolyamon indítja el. Tekintettel arra, hogy egy Cuprum Coin 100 dollár értékű nyersanyag fedezettel rendelkezik, az előzetes értékesítés, valamint az IEO kiváló lehetőséget kínálnak a kezdeti szakaszban történő befektetésre.

“Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy ez az egyedülálló piacteremtés mekkora kíváncsiságot és érdeklődést váltott ki a kriptoközösségben. Ezért döntöttünk úgy, hogy eltoljuk a kezdeti kibocsátást, és egy átláthatóbb és gyorsabb érmefeltárási időtervet mutatunk be” – nyilatkozta Mario Urlić, a Cuprum Coin vezérigazgatója és alapítója a múlt héten.

Ezért a vezetőség egy továbbfejlesztett pénzelosztási tervvel állt elő, amely mostantól stratégiai befektetéseket tartalmaz a környezetvédelem, a fenntartható energia, a repülési és űrprogramok, az orvosi technológia és a jótékonysági szervezeteknek szánt adományok terén. Az alapító és partnerei úgy döntöttek, hogy a teljes eladás akár 12,5%-át is elkülönítik ezen szektorok részére.

A vállalat rendkívül értékes mögöttes vagyontárgyakat tárol és biztosít Németországban, kiemelt biztonságú létesítményekben. Azon leendő befektetőket, akik kíváncsiak az érme dokumentációjára, vagy meglátogatnák a már korábban említett létesítményeket, szívesen fogadja a vállalat.

További információt a Cuprum Coin hivatalos weboldalán találsz.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.