A legjobb kriptovaluták, melyek felfutásnak eredhetnek a közeljövőben

A kriptovaluták ritkán kínálnak olyan lehetőséget, mint amit most tapasztalhatunk. Az elmúlt napokban tapasztalt korrekció a 2024-es bikapiac előtt utoljára kínál rendkívüli belépési szinteket. Cikkünk célja kiemelni azokat az alternatívákat, amelyek kulcsfontosságú választások lehetnek. Nézzük meg, mitől ilyen vonzóak ezek az eszközök.

A CYBRO előértékesítése felkerült a bálnák radarjára

A CYBRO egy új decentralizált platform, melynek célja a felhasználók hozamgyarapításának a segítése a Blast ökoszisztémán belül. A Blast arról ismert, hogy a legjobb natív hozamokat ígéri Ethereum-ra (ETH) és stablecoin-okra egyaránt. A CYBRO fő funkciója, hogy a felhasználókat segítse ezen lehetőségek kihasználásában.

A CYBRO előértékesítési kampányában rendkívül alacsony áron, mindössze 0,025 dollárért lehet beszerezni a tokeneket, melyek 58%-kal olcsóbbak a jövőbeli listázási árnál. Ez a potenciálisan 140%-os megtérülést hozó befektetés számos bálna radarjára felkerült. A kampány során már 25 millió token talált gazdára, a teljes készletnek pedig csupán 21%-át szánták előértékesítésre.

>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel a készlet erejéig! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. A decentralizált és centralizált tőzsdei listázások segíthetik az elérés növelését a felhasználók körében.

>> Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 140%-os hozamért! <<

Előrejelzés az Avalanche számára

Az AVAX kereskedése jelenleg 33,48 – 37,63 dollár között mozog. Ellenállása 40,35 dollárnál található, legfontosabb támasza pedig 32,05 dollárnál. Az elmúlt hónapban 7,60%-ot csökkent az AVAX értéke, ugyanakkor ehhez leginkább az elmúlt heti, 9,23%-os értékcsökkenés járult hozzá. Az AVAX ebből könnyedén kitörhet, és megindulhat ismét felfelé.

Áttekintés a Jupiter számára

A JUP jelenleg 1,01 – 1,17 dollár között ingadozik, az elmúlt héten 8,42%-kal csökkent értéke, az elmúlt hónapban pedig 8,74%-ot. A token számára kulcsfontosságú ellenállásként az 1,28 dolláros szint bír, az RSI 56/100-as értéke és 86/100-as sztochasztikus mutatója arra enged következtetni, hogy komolyabb volatilitás következhet.

Rövid távú konszolidációban a Starknet

Az STRK jelenleg 1,14 – 1,32 dollár között kereskedik, az elmúlt héten enyhe, 0,12%-os emelkedést mutatott. Az elmúlt hónapban azonban 7,07%-kal csökkent az értéke. Az RSI 61/100-as értéke jelenleg semleges tartományról árulkodik, azonban a konszolidáció leküzdéséhez át kellene törni az 1,41 dolláros ellenállást, és megtartani az 1,06 dolláros támaszt.

Ez várhat a Celestia-ra

A TIA jelenleg 9,91 – 12,78 dollár között mozog. Az elmúlt héten azonban 20%-kal csökkent a token értéke 2023 egyik legjobb projektjének. A 10 napos mozgóátlag 9,09 dollárnál, a 100 napos mozgóátlag pedig az árfolyam környékén található. Az RSI 38/100-as értéke arra enged következtetni, hogy hamarosan fordulhat a trend, és a TIA elindulhat a 13,80 dolláros ellenállás felé.

Következtetés

Amíg az AVAX, a JUP, az STRK és a TIA ki van téve a piaci ingadozásoknak, a CYBRO jelenleg immunis a piac körülményeire. A Blast-ökoszisztéma legújabb projektje 2024 második negyedévét követően indulhat, addig van lehetőség részt venni az előértékesítési kampányban.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***