Okos választások, melyek a Holdra repíthetik a portfóliódat

Az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedett az izgalom a kriptopiacon, ez pedig számos ígéretes lehetőséget teremt az újonc és tapasztaltabb befektetők számára egyaránt. A cikkünk által bemutatott kriptovaluták a 2024-es bikapiacon könnyedén parabolikus növekedésbe kezdhetnek, ez pedig a portfóliókat könnyedén a Holdra repítheti.

A CYBRO előértékesítése már pörög, 25 millió token elkelt

A CYBRO egyedülálló piacteret biztosít a Blast ökoszisztémán belül natív hozampotenciál generálására. A CYBRO felajánlja a korai befektetőknek, hogy a CYBRO token előértékesítéséhez csatlakozva kedvező feltételekkel léphessenek be a projektbe.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci áruk harmadáért forognak, ezzel 200%-os ROI-t kínálva a befektetőknek. A tokenek kínálata korlátozott, közel 25 milliót már értékesítettek is. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

>> Vásárolj $CYBRO tokeneket MOST a 200%-os nyereségért! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen.

>> Biztosítsd be helyed, 66%-os kedvezménnyel! Az ajánlat korlátozott! <<

Előrejelzés az Avalanche számára

Az AVAX az elmúlt időszakban 34,01 – 40,64 dollár között mozgott. Az elmúlt héten tapasztalt csökkenéssel (7,95%) teljesen annulálta az elmúlt hónapban felhalmozott értéknövekedését (7,09%), ugyanakkor a technikai mutatók arra engednek következtetni, hogy az AVAX árfolyama hamarosan 44,52 dollárra érhet. Az RSI értéke jelenleg 36/100.

Erős lehetőségek állnak a Pepe előtt

A PEPE jelenleg 0,000011 és 0,00001894 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 40%-kal nőtt a mémcoin értéke, az elmúlt hónapban azonban meghaladta a 120%-ot is a felértékelődés mértéke. Amennyiben hinni lehet a technikai indikátoroknak, a mémcoin könnyedén elérheti a 0,00002188 dolláros ellenállást is, ez pedig új csúcsokra emelheti az árfolyamát.

Rövid távú előrejelzés a NEAR Protocol számára

A NEAR jelenleg 7,31 – 8,35 dollár között ingadozik. A legközelebbi ellenállás 8,80 dollárnál található. Amennyiben ezt a szintet sikerül megugrani, elkezdődhet a parabolikus mozgás. Ehhez a 6,80 dolláros támaszt szilárdan kell tartani. Az elmúlt hónapban 12,88%-ot emelkedett a NEAR árfolyama, az RSI-je 45/100, vagyis semleges tartományban mozog. A MACD enyhén negatív.

Következtetés

Kulcsfontosságú, hogy a 2024-es bikapiacon olyan portfólióval rendelkezzünk, mely hatalmas megtérülést generálhat viszonylag alacsony kockázattal. Ehhez az AVAX, a PEPE és a NEAR is tökéletes választás, ugyanakkor a rövid távú bizonytalanságok elkerüléséért ajánlott a CYBRO-t is figyelemmel kísérni. A Blast-ökoszisztéma első számú piactere 2024 második negyedévében debütálhat, a bikapiac végére pedig akár piacvezető is lehet.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***