Szakértők szerint 3 AI-alapú kriptovaluta produkálhat 10-szeres növekedést júliusban

A spot Ethereum ETF kereskedése már csak idő mire megkezdődik, a befektetői izgalom elkezdett ismét növekedni. Egyes szakértők szerint az AI-alapú kriptovaluták lesznek azok, melyek felfutásnak eredhetnek az ETF-beáramlásának köszönhetően. Cikkünk bemutatja azokat a kriptovalutákat, melyek a 2024-es bikapiacon akár 10-szeres növekedést is produkálhatnak.

CYBRO előértékesítés: egyedi DeFi-projekt a millió alternatívából

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével globális figyelmét élvezi a kripto-bálnáknak. Ez az élvonalbeli DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál befektetői számára, hogy minden körülmény között maximalizálhassák bevételeiket. A projekt kampánya átlépte az egymillió dolláros finanszírozást.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-val rendelkező CYBRO token mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a tizenéves tapasztalattal rendelkező bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking-jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni a lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>> Növeld portfóliódat a CYBRO segítségével! Csatlakozz MOST, és törekedj a jövőbeni 1200%-os hozamra! <<

Injective: korrekció után indulhat felfelé az árfolyama

Az INJ árfolyama jelenleg 21,87 és 30,76 dollár között ingadozik. A kriptovaluta a piaccal együtt végzett korrekciós mozgást, az elmúlt héten 23,73%-kal csökkent az árfolyama, az elmúlt félévben pedig 48,59%-kal. Az RSI-je 50/100, ami semleges árszintre utal. Legközelebbi ellenállása 36,48 dollárnál található, legfontosabb támasza 18,69 dollárnál.

Render: nehéz kihívás lesz helyreállni

Az RNDR árfolyama 7,52 és 9,36 dollár között mozog. Az elmúlt héten 6,50%-kal csökkent a token értéke, az elmúlt hónapban pedig 23,70%-kal. Ennek ellenére az elmúlt félévben 78,45%-kal nőtt az árfolyama. Ellenállása 10,34 dollárnál található, de ehhez meg kell tartania a 6,64 dolláros támaszt. RSI-je 54/100, MACD-je 0,11.

Következtetés

Az INJ és az RNDR olyan kriptovaluták, melyek a korrekciós fázis ellenére rendkívüli potenciállal rendelkeznek. Az AI-alapú kriptovaluták mellett azonban érdemes lesz a CYBRO-ra figyelni, mely 2024 második negyedévét követően debütálhat a piacon. A Blast-ökoszisztéma legújabb projektje várhatóan a befektetők egyik kedvence lesz a bikapiacon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***