Öt 1 dollár alatti kriptovaluta, mely milliókat érhet a bikapiac végére

A kriptopiac gyakran tele van meglepetésekkel, ez pedig a 2024-es bikapiacon sem lesz másképp. Hozzáértő befektetők olyan alternatívákat keresnek, melyek képesek lehetnek jelentős piaci kapitalizáció növekedésre. Az elmúlt években az XRP-ról szóltak a hírek, most azonban új szereplőkre hárul a figyelem. Cikkünk összegyűjtötte a legjobb alternatívákat az idei évre.

A CYBRO előértékesítésében már 25 millió token elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, mely kihasználja a Blast ökoszisztéma innovatív környezetét. A projekt a korai befektetőknek kedvező feltételeket biztosít, hogy már most belépjenek a CYBRO-univerzumba.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest harmada áron forognak, ami bőkezű, 200%-os ROI-t eredményez. A tokenek kínálata korlátozott, már közel 25 millió token talált gazdára. Minél korábban részesülsz belőlük, annál nagyobb kedvezmény vár rád!

Vásárolj $CYBRO-t már MOST, hogy részesülj a 200%-os nyereségből!

A CYBRO tokennek hála pénzvisszatérítésben, kereskedési és hitelezési műveletekre vonatkozó kedvezményekben, jutalmakban, airdropokban és biztosítási programban részesülsz. Ez a szilárd segédprogram erős alapot teremt a CYBRO számára, mely 2024 harmadik negyedévére tervezi a TGE-t – vagyis token generation eventjét – mely után hatalmas értéknövekedés várható.

A CYBRO segítségével növelheted kriptovagyonod, ha különféle trezorokban lekötöd azt a Blast-on, az egyetlen Layer 2-es blokkláncon, mely alapértelmezett hozamot kínál az Ethereumra és a stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók a lehető legnagyobb megtérülést érhessék el, miközben stratégiájuk egyszerű és átlátható.

Biztosítsd be helyet a CYBRO-ban, vásárolj 66%-os kedvezménnyel!

Elmarad versenytársaitól a Polygon

A MATIC token körüli huzavona több, mint egy éve tart az eladók és a vásárlók között, ami a piac bizonytalanságára utal. A közelmúltban tapasztalható korrekció is arra enged következtetni, hogy az eladói nyomás rendkívül magas. Az elmúlt hónapok általános csökkenése a bikapiac közeledtével sem csökkent, az Ethereum L2-es megoldásától többre lesz szükség.

Növekvő optimizmus a Dogecoin körül

A DOGE a szélesebb körű piaci ingadozások ellenére is jelentős felfutást mutatott be az elmúlt hetekben. Rövid távon rendkívül erős az a lendület, mely végig kíséri a legnagyobb mémcoin útját, a kereskedők uralják az árfolyamot. A növekvő tendencia egyértelmű, az elmúlt hónap visszaesése ellenére hathavi növekedése még így is rendkívül meggyőző, közössége egyre erősebb.

Áttörésre vár a Shiba Inu

A legújabb trendek és a mémcoin narratíva erősödése azt mutatják, hogy a Shiba Inu egyelőre még óvatos, azonban bármelyik pillanatban szárnyalásba kezdhet. A rendkívül erős közösséggel rendelkező mémcoin-ökoszisztéma a közelmúltban tapasztalt korrekció ellenére a következő bikapiac egyik legjobb választása lehet. Hűséges közössége azon dolgozik, hogy áttörjék a felsőbb ellenállási szinteket, biztosítva a stabil növekedés útját.

Emelkedésre vár az Ondo

Az ONDO elmúlt hetekben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a befektetők figyelmét, köszönhetően annak, hogy túlteljesítette a legtöbb projektet. A fontosabb benchmarkokat folyton megugró árfolyam emelkedő trendre utal, az ökoszisztéma biztonságos és hatékony. A fundamentálisan rendkívül stabil projekt szélesebb körökben is elterjedhet a közeljövőben, mely az árfolyam felfutásához vezethet.

Következtetés

Az ONDO, a MATIC, a SHIB vagy a DOGE olyan választások, melyeknek mindenképp szerepelniük kell a portfóliókban. Azonban a növekedési potenciált illetően a CYBRO kiemelkedik ebből az ötösből, mivel előértékesítési státuszának köszönhetően itt mutatkozhat a legnagyobb esély a megszámlálhatatlanszoros növekedésre. A Blast blokkláncon betöltött szerepével a projekt kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***