A szakértői előrejelzés szerint a kriptopiac fellendülhet az Ethereum ETF jóváhagyása után

Nagy várakozás övezi az Ethereum ETF jóváhagyását, elemzők szerint a piac teljesen átalakulhat a kereskedés megkezdését követően. Ahogyan a kereslet növekedésnek indul, a bikás trend felerősödik, a befektetők által szorosan figyelt kriptovaluták pedig parabolikus növekedésbe kezdhetnek. Cikkünk összegyűjtötte, mely altcoinok emelkedhetnek az égig.

A CYBRO előértékesítése felkerült a bálnák radarjára

A CYBRO egy új decentralizált platform, melynek célja a felhasználók hozamgyarapításának a segítése a Blast ökoszisztémán belül. A Blast arról ismert, hogy a legjobb natív hozamokat ígéri Ethereum-ra (ETH) és stablecoin-okra egyaránt. A CYBRO fő funkciója, hogy a felhasználókat segítse ezen lehetőségek kihasználásában.

A CYBRO előértékesítési kampányában rendkívül alacsony áron, mindössze 0,025 dollárért lehet beszerezni a tokeneket, melyek 58%-kal olcsóbbak a jövőbeli listázási árnál. Ez a potenciálisan 140%-os megtérülést hozó befektetés számos bálna radarjára felkerült. A kampány során már 25 millió token talált gazdára, a teljes készletnek pedig csupán 21%-át szánták előértékesítésre.

>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel a készlet erejéig! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. A decentralizált és centralizált tőzsdei listázások segíthetik az elérés növelését a felhasználók körében.

>> Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 140%-os hozamért! <<

Stabil, de óvatos a NEAR Protocol helyzete

A NEAR kereskedése jelenleg 6,86 – 7,76 dollár között mozog. A token árfolyama az elmúlt héten 6,22%-kal esett vissza, ugyanakkor az elmúlt hat hónapban 224%-os értéknövekedésen ment keresztül. A bikás trend ellenére az RSI értéke 53/100, vagyis semleges tartományban található. A következő, kulcsfontosságú ellenállás 8,32 dollárnál található.

Ez várható a Render-től

Az RNDR jelenleg 9,57 – 10,47 dollár között ingadozik, az elmúlt héten minimális korrekción ment keresztül, mely a múlt havi, 21,72%-os felfutása után teljesen egészséges. A token számára a legfontosabb a 11,00 dolláros ellenállás leküzdése, ez megnyithatná az utat a további növekedés előtt. Az RSI értéke 52/100, mely semleges tartományban tartja az eszközt, a korrekciós lépések szükségszerűek voltak jelen pillanatban.

Impulzív mozgásra készül a Solana

A SOL jelen körülmények között 158 – 170 dollár között kereskedik. A kulcsfontosságú ellenállása 178 dollárnál található, a biztonsági hálót képező támasz pedig 153 dollárnál van. Az elmúlt héten nem különösebben változott a SOL értéke, azonban az elmúlt hónapban 14,65%-kal növekedett értéke. Az RSI (49/100) és a MACD (0,09) is semleges tartományban található, úgy tűnik, várni kell a bikás momentumra.

Előrejelzés a Cardano számára

Az ADA jelenleg nem mutat különösebb mozgást, árfolyama 0,43 – 0,47 dollár között ingadozik. Jelen körülmények között a legfontosabb az ADA számára, hogy megugorja először a 0,49 dolláros, majd 0,52 dolláros ellenállást. Ez a felfelé irányuló mozgás visszahozhatná a bikás trendet, ugyanakkor a 0,42 dolláros támasz megtartása kulcsfontosságú.

Következtetés

A NEAR, az RNDR, a SOL és az ADA is olyan altcoinok, melyek az Ethereum-ETF kereskedését követően felfutásnak eredhetnek. A Layer 1-es és AI-alapú kriptovaluták mellett azonban érdemes figyelni a CYBRO-ra is. A Blast-ökoszisztéma legújabb szereplője várhatóan 2024 második negyedévét követően indul el, a CYBRO token pedig piacvezetővé is válhat.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***