A kriptoelemző most öt altcoinnal szemez, 55-szörös megtérülés reményében

Egy kriptoelemző, aki az előző bikapiacon a Solana felfutásával vált ismertté, most újabb predikciót tett közzé. Az általa említett öt altcoin könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet a 2024-es bikapiacon, a becslés pedig hatalma megtérüléssel kecsegtethet.

CYBRO előértékesítést: ismerd meg a Blast első piacterét

A CYBRO a Blast ökoszisztéma innovációját felhasználva vezeti be a hálózat első piacterét. A 2024 második negyedévében induló platform a korai befektetőket előértékesítésre hívja, kedvező feltételekkel.

Mostantól a CYBRO rendkívül vonzó áron, mindössze 0,02 dollárért kínálja tokenjeit, mely 66%-os kedvezményt jelent. A tokentulajdonosok kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különféle bónuszokban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belül és azon is túl lehetővé teszi a kriptovaluták térnyerését különböző értékálló befektetések révén, mely konzervatívtól magas hozamú stratégiákig terjed. Előnyben részesíti a megtérülés maximalizálását egy felhasználóbarát környezetben, hatékony tranzakciók biztosításával, jövőbeli fejlesztésekkel – beleértve az AIBroker chatbotot és a One-Click Investmentet a hozamok optimalizálásához, beleértve a DeFi és a CeFi integrációt is.

A CYBRO tokenek lehetővé teszik a staking legjobb kamatait, az exkluzív airdropokban való részvételt, a pénzvisszafizetési (cashback) rendszert, a csökkentett díjszabást és a házon belüli biztosítási programot.

Ez a robusztus funkció lehetővé teszi a CYBRO potenciális értéknövekedését a 2024 harmadik negyedévében tervezett TGE, vagyis token generation event után, mely jelentős előnyöket biztosít a korai befektetők számára.

>>> A CYBRO előértékesítése elindult, csatlakozz MOST! <<<

Optimism: felkészülés a mozgolódásra

Az OP árfolyama 2,44 – 3,21 dollár között ingadozott az elmúlt hetekben. Egyheti értéknövekedése meghaladta a 8,42%-ot, azonban az egyhavi értékcsökkenése 9,59% volt. Hathavi növekedése 77,48%, vagyis a hosszú távú trend kétségtelen. Az érme most az 1,22 dolláros támasz és a 3,50 dolláros ellenállás között ingadozik. 10 napos SMA-ja 2,73 dollár, a 100 napos pedig 2,86 dollár. A technikai indikátorok arra utalnak, hogy az OP jelenleg alulértékelt.

Aptos: küszködés az eladói nyomással

Az APT árfolyama 8,49 – 9,64 dollár között mozog jelen pillanatban. Az enyhe visszapattanást követően újból a 10,05 dolláros ellenállás megtörése lenne a cél, hogy a bikafutás elkezdődhessen. Az APT az elmúlt héten 1,37%-kal esett vissza, az elmúlt hónapban azonban több, mint 32%-kal. Ennek ellenére hathavi teljesítménye továbbra is pozitív, 20,94%-os emelkedés. Az APT jelenleg az egyszerű mozgóátlagokkal egyszinten található, a sztochasztikus mutatók semlegesek.

Dymension: meddig szárnyalhat?

A DYM árfolyama jelenleg 3,04 – 3,67 dollár között kereskedik, mely jelentős csökkenésen van túl. Múlt héten 10,09%-kal, múlt hónapban 41,77%-kal csökkent értéke. A nemrégiben listázott kriptovaluta ennek ellenére már 1455%-os szárnyaláson túl van. A legfontosabb támogatási szint 2,71 dollárnál, a legnehezebb ellenállás pedig 4,60 dollárnál található. A korrekciós trend ellenére hosszútávú potenciálja megkérdőjelezhetetlen a projektnek.

Következtetés

Azáltal, hogy forrásunk az előző bikapiacon is jelentős megtérülésre tett szert a Solananak köszönhetően, most is váltig állíthatjuk, hogy jól látja a piac helyzetet. Az OP, az APT és a DYM is remek lehetőségek, a CYBRO pedig azáltal, hogy előértékesítési szakaszban van, védve van a piaci bizonytalanságokkal szemben. A Blast ökoszisztéma legújabb eleme a következő bikapiac sztárja lehet.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***