A magas kockázatú altcoinokról szólhat a következő időszak

Ismét nyüzsög a kriptovaluta-piac, sok altcoin robbanásszerű növekedésre készül. A 2024-es bikapiac felgyorsulásával olyan projektekre terelődik a figyelem, melyek eddig magas kockázati besorolással rendelkeztek. Cikkünk bemutatja a legígéretesebb altcoinokat, melyekben ugyan van rizikó, de potenciálisan az égig emelkedhet árfolyamuk.

A CYBRO számos befektető radarjára felkerült

A CYBRO egy új aggregátor platform, melynek célja megnövelt hozamok biztosítása a Blast-ökoszisztémában – az egyetlen blokkláncon, mely Ethereumra és stablecoinokra is bőkezű kamatokat ígér. A projekt kulcsfontosságú szereppel bír a Blast ökoszisztémán belül, a felhasználók pedig segítségével a maximumot hozhatják ki kriptovagyonukból. Jelenleg a CYBRO tokenek előértékesítése zajlik, ahol mindössze 0,025 dollárért szerezhetőek be a tokenek, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt és 140%-os megtérülést jelent a tőzsdei listázáshoz képest.

Minden résztvevő, aki most csatlakozik a kampányhoz, és legalább 1000 dollárt fektet be, egyedülálló lehetőséget kap a token generation event után heti Ethereum-jutalmakban részesülni. Egyes pletykák szerint az Ethereum-bálnák, akik éltek az ajánlattal, jelentős mennyiségű $CYBRO-tokent vásároltak. Már 25 millió token értékesítésre került, ez a teljes kínálat 21%-át fedi le.

Vásárolj $CYBRO-t most 58% kedvezménnyel a készlet erejéig!

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. Ehhez segítséget nyújthat a jövőben bevezetésre kerülő AIBroker.

Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 140%-os hozamért!

Előrejelzés a Render számára

Az RNDR jelenleg 9,21 – 11,32 dollár között ingadozik, az elmúlt héten egy kisebb, 3,4%-os csökkenésnek lehettünk a szemtanúi. Ennek ellenére a bikás trend töretlen, ugyanis az elmúlt hónapban 30,53%-kal, az elmúlt félévben pedig 198,44%-kal emelkedett meg az AI-token árfolyama. A legfontosabb támogatás 8,43 dolláron, a következő ellenállás pedig 12,65 dolláron található. Az RSI jelenleg semleges, 52/100, a MACD pedig -0,02, enyhén negatív.

Impulzív trend az Optimism előtt

Az OP az elmúlt időszakban 2,29 – 2,90 dollár között ingadozott, az elmúlt hónapban nem igazán változott az árfolyama. Ennek ellenére, az elmúlt félévben 53%-kal nőtt az árfolyama, a technikai mutatók pedig impulzív mozgást prognosztizálnak. Az RSI értéke 59/100, a legközelebbi ellenállás pedig 3,26 dollárnál található. Lefelé a 2,05 dolláros támasz nyújthat biztonsági hálót.

Rövid távon stabil a Starknet

Az STRK árfolyama jelenleg 1,09 – 1,36 dollár között mozog. Az elmúlt héten szinte semennyit, az elmúlt hónapban 1,33%-ot emelkedett a token árfolyama. A nemrégiben listázott token a kezdetek óta több mint 500%-kal értékelődött fel, a semleges tartományban lévő technikai indikátorok azonban arra utalnak, hogy a közeljövőben nem várható impulzív mozgás.

Volatilitással küzd a Celestia

A TIA jelenleg 8,45 – 10,25 dollár között ingadozik, az elmúlt héten 14,77%-kal értékelődött fel, az elmúlt hat hónapban pedig 54,59%-kal. Az RSI-je 48/100, sztochasztikus mutatója 33/100, a MACD-je viszont minimálisan negatív (-0,01). Ebből adódóan előfordulhat egy komoly volatilitás a közeljövőben, mely új lokális csúcsokat és mélységeket is hozhat.

Következtetés

Az RNDR-ben, az OP-ban, az STRK-ban és a TIA-ban is benne van jelenleg a parabolikus mozgás lehetősége, ugyanakkor a kockázat is rendkívül magas. Erre kínál alternatívát a CYBRO, mely előértékesítési kampányának hála immunis a piaci bizonytalanságokra, jövőbeli potenciálja pedig rendkívül magas. A Blast ökoszisztéma legújabb projektje 2024 második negyedévében indulhat el.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***