Néhány napra van az altcoin szezon, ezek a kriptovaluták ígéretes növekedés előtt állnak

Ahogyan a 2024-es bikapiac kibontakozik, úgy nő az altcoinok iránti érdeklődés is. A kriptovaluta-rajongók és tapasztalt befektetők folyamatosan monitorozzák a piacot, hogy vajon mi hozhat maximális megtérülést számukra. Elemzésünk rámutat a legígéretesebbnek tartott altcoinokra, melyekre a piac dinamikus jellege miatt a globális befektetői közösség figyel.

A CYBRO előértékesítése felkerült a bálnák radarjára

A CYBRO egy új decentralizált platform, melynek célja a felhasználók hozamgyarapításának segítése a Blast ökoszisztémán belül. A Blast arról ismert, hogy a legjobb natív hozamokat ígéri Ethereum-ra (ETH) és stabilcoinokra egyaránt. A CYBRO fő funkciója, hogy a felhasználókat segítse ezen lehetőségek kihasználásában.

A CYBRO előértékesítési kampányában rendkívül alacsony áron, mindössze 0,025 dollárért lehet beszerezni a tokeneket, melyek 58%-kal olcsóbbak a jövőbeli listázási árnál. Ez a potenciálisan 140%-os megtérülést hozó befektetés számos bálna radarjára felkerült. A kampány során már 25 millió token talált gazdára, a teljes készletnek pedig csupán 21%-át szánták előértékesítésre.

>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel a készlet erejéig! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. A decentralizált és centralizált tőzsdei listázások segíthetik az elérés növelését a felhasználók körében.

>> Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 140%-os hozamért! <<

Előrejelzés a Solana számára

A SOL SOL Price SOL Price az elmúlt időszakban 153,32 – 181,13 dollár között mozgott. Az elmúlt havi áremelkedése (17,97%) megerősíti a több mint féléve diktált bikás trendet. A következő ellenállás 198,87 dollárnál található, fontos azonban a 143,23 dolláros támasz megtartása. Az RSI jelenleg 32/100, ami arra enged következtetni, hogy a trendfordulás úton van.

A Blur jelenlegi helyzetének áttekintése

A BLUR token kereskedése jelenleg 0,37 – 0,51 dollár között zajlik, az elmúlt héten 11,88%-kal esett vissza az értéke. A legfontosabb ellenállás, melyet meg kellene ugrania az árfolyamnak 0,56 dollárnál található, legfontosabb támasza pedig 0,29 dollárnál. A mozgóátlagok közel vannak az árfolyamhoz, az RSI 43/100-as értéke semleges tartományról árulkodik. Jelenlegi trendje inkább korrekciós, mintsem impulzív.

Ez várható a Render-től

Az RNDR jelenleg 9,21 – 11,32 dollár között ingadozik, az elmúlt héten minimális korrekción (-2,92%) ment keresztül, mely a múlt havi, 25%-os felfutása után teljesen egészséges. A token számára a legfontosabb a 12,65 dolláros ellenállás leküzdése, ez megnyithatná az utat a további növekedés előtt. Az RSI értéke 28/100, a sztochasztikus mutatója pedig 13/100, a korrekciós lépések túladottak jelen pillanatban.

A mozgás, amire az Ondo készül

Az ONDO értéke jelenleg 0,96 – 1,41 dollár között található. A kezdeti listázás óta 4400%-os növekedést bemutató token az elmúlt héten közel 10%-ot, az elmúlt hónapban közel 70%-ot emelkedett, RSI-je jelenleg semleges, 53/100. A legközelebbi ellenállás 1,59 dollárnál található, míg legfontosabb biztonsági támasza 0,69 dollárnál.

Következtetés

A SOL, a BLUR, az RNDR és az ONDO olyan alternatívák, melyek akár parabolikus mozgásra is képesek lehetnek egy igazi altcoin seasonban, azonban jelenleg csak a CYBRO az, mely védve van a piaci bizonytalanságtól. A Blast-ökoszisztéma legújabb szereplője 2024 második negyedévének a végén debütálhat, a tokenek pedig hatalmas megtérülést hozhatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***