A legjobb kriptovaluták 25-100-szoros nyereséggel kecsegtetnek a bikapiac előtt!

A piac olyan állapotban van, amikor bármelyik pillanatban kezdetét veheti egy jelentős fellendülés. Ehhez kulcsfontosságú a megfelelő pozíciók felvétele, mivel egyedülálló lehetőség áll a befektetők előtt arra, hogy megtérülésüket maximalizálják. Cikkünk bemutatja a legjobb választásokat, melyek jelentős nyereséget kínálnak a piac dinamikus változása közepette.

A CYBRO előértékesítése felkerült a kripto-bálnák listájára

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast ökoszisztémán belül, mely megkönnyíti a tranzakciók lebonyolítását ezen a Layer 2-es blokkláncon. A Blast egyedülálló ajánlatának hála magasabb ETH- és stablecoin-hozamot biztosít, mint bárki más. A CYBRO döntő szerepet játszik ebben, hiszen segít a felhasználóknak lehetőségeiket maximalizálni.

Jelenleg a CYBRO natív tokenjeinek előértékesítése zajlik, áruk mindössze 0,02 dollár, mely elképesztő, 66%-os kedvezménnyel és 200%-os ROI-val várja a befektetőket. Ha igazak a pletykák, egy bálna azt fontolgatja, hogy jelentős összeget fektet a $CYBRO-ba. A teljes kínálat 21%-a már értékesítésre került, nagyjából 25 millió token.

>> Vásárolj $CYBRO-t 66%-os kedvezménnyel, amíg a készlet tart! <<

A CYBRO tokenek korai birtokosai extra staking jutalmakban, különleges airdropokban, marketplace utáni pénzvisszafizetésben, csökkentet kereskedési díjakban és házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémában belüli és azon túli változatos befektetések révén lehetővé teszi a kriptovagyon növelését konzervatív és magas kockázatú stratégiákkal egyaránt. A projekt előnyben részesíti a megtérülés maximalizálását, ehhez pedig a lehető leghatékonyabban allokálja a tranzakciókat. A csapat tervei alapján a fejlesztések közé tartozik az AIBroker chatbot funkció és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

>> Gyarapítsd portfóliódat a CYBRO segítségével – csatlakozz MOST az akár 200%-os hozamokért! <<

Lendület a Solana háza táján

A SOL SOL Price SOL Price jelentős növekedést ért el az elmúlt hat hónapban, árfolyama 120%-ot emelkedett. Ennek ellenére az elmúlt hetek nem róla szóltak, árfolyama az elmúlt hét napban 6%-kal csökkent. A SOL jelenleg 135,95 – 155,10 dollár között kereskedik, célja a 166,73 dolláros ellenállás áttörése. Biztonsági támaszt a 128,43 dolláros szint nyújt. Az RSI jelenleg semleges, 43/100, a MACD pedig a csökkenés lehetőségét indikálja.

Előrejelzés a Celestia számára

A TIA árfolyama az elmúlt időszakban 8,51 – 10,23 dollár között mozgott. Az elmúlt héten 18,85%-kal csökkent az értéke, az előző hónapban szintén jelentős esést produkált. Hathavi növekedése ennek ellenére még mindig 41,58%. A 25/100-as RSI arra enged következtetni, hogy hamarosan enyhülhet az eladói nyomás és az árfolyam elindul felfelé. Ehhez a 11,33- és 13,05 dolláros ellenállást kell áttörnie. Támaszt a 7,88 dolláros szint és a 6,16 dolláros szint nyújt.

Szűk tartományban mozog a Polkadot

A DOT ára a közelmúltban 6,32 – 7,20 dollár között ingadozott. A múlt heti 8%-os csökkenés úgy tűnik, véget ért. Hathavi emelkedése a DOT-nak 17,77% volt, a 6,01 dolláros támasz kitart. A bikás momentum elnyeréséhez a DOT árfolyamának túl kellene lendülnie a 7,77 dolláros ellenálláson, azonban az RSI 50/100-as értéke egyelőre nem képes pontosabb irányt szabni.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a SOL, a TIA vagy a DOT nem biztos, hogy már null időponttól kezdve lépesek lesznek hozamot termelni. Aki most, ilyen bizonytalan időkben szeretne stabil befektetést találni, annak érdemes a CYBRO-ra koncentrálni. A Blast blokkláncra épülő jellegzetes piactér 2024 második negyedévében készül első kiadását debütálni, most pedig lehetőség van szinte a padlón beszállni a projektbe.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***