A legígéretesebb altcoinok a piac ezen szakaszában

A kriptovaluta-piac izgalmas felfutás előtt áll. Az altcoin season tényleges beköszöntése bármelyik nap megtörténhet, ezt pedig parabolikus mozgások követhetik. Az elmúlt napok rendkívül nyugodtak voltak, a korrekció után az árfolyamok rendkívül kedvezőek. Ez a vihar előtti csend lehetőséget teremt a befektetők számára, hogy megtalálják a legjobb alternatívákat, és jelentős megtérülésre tegyenek szert. Cikkünk célja bemutatni néhány ígéretes altcoint, mely robbanásszerű növekedésre lehet képes a következő időszakban.

CYBRO előértékesítés: egyedi DeFi-projekt a millió alternatívából

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével globális figyelmét élvezi a kripto-bálnáknak. Ez az élvonalbeli DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál befektetői számára, hogy minden körülmény között maximalizálhassák bevételeiket. Az egymillió dolláros finanszírozást túllépő NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára bevételeik maximalizálására.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-val rendelkező CYBRO token mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a tizenéves tapasztalattal rendelkező bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking-jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni a lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>> Növeld portfóliódat a CYBRO segítségével! Csatlakozz MOST, és törekedj a jövőbeni 1200%-os hozamra! <<

Kitörésre készül a Starknet

Az STRK árfolyama visszahúzódott 0,60 – 0,87 dollár közé. Az elmúlt hónapban 43,68%-os értékcsökkenést tapasztaló eszköz listázása óta azonban még mindig 250%-ot meghaladó növekedésen van túl. Ha az STRK visszatér a legközelebbi, 1,04 dolláros ellenállásra, visszatérhet a bikás trend. Az ezt követő cél 1,31 dolláron található.

115%-os túlfeszültségben a zkSync

A ZK jelenleg 0,0769 – 0,2769 dollár között kereskedik, vegyes jeleket mutatnak technikai indikátorai. Az elmúlt héten közel 25%-os csökkenésen, azonban előtte lenyűgöző, 75%-os növekedésen ment keresztül a nemrégiben indult eszköz. A legközelebbi ellenállása 0,386 dolláron található, de a bikás trend átvételével akár 0,586 dollárra is felemelkedhet az árfolyama, ami 115%-os felfutást irányoz elő.

A LayerZero hatalmas felfutás előtt áll

A ZRO készen áll arra, hogy kitörjön jelenlegi tartományából. Az eszköz az elmúlt időszakban 0,67 – 5,29 dollár között kereskedett, közel 167%-ot emelkedett az elmúlt időszakban. A ZRO jelenlegi árfolyama 2,48 dollár, azonban a bikás trend visszatérésével megcélozhatja az eszköz a 7,76 – 12,38 dolláros tartományt. Az RSI 40/100-as értéke arra enged következtetni, hogy az eszköz túladott fázisba léphet hamarosan.

Potenciális növekedés előtt a NEAR Protocol

A NEAR jelenleg 4,52 – 5,79 dollár között kereskedik. Az elmúlt hónapban 30%-kal csökkent az eszköz árfolyama, ugyanakkor a múlt héten már közel 12%-ot emelkedett. A legközelebbi ellenállása 6,39 dollárnál található, a második célárfolyam pedig 7,66 dollárnál helyezkedik el. Ha a bikák új lendületre kapnak, akár 70%-os növekedés előtt is állhat a legkedveltebb AI-projekt.

Következtetés

Az STRK, a ZK, a ZRO és a NEAR is ígéretes projektek, ugyanakkor kérdés, mikor veszik vissza a bikák az irányítást. A CYBRO ezzel szemben az első pillanattól kezdve potenciális növekedés előtt áll, immunis a piac jelenlegi bizonytalanságaira. A Blast-ökoszisztéma legújabb szereplője 2024 második negyedévét követően indulhat el, ezt követően pedig piacvezető is lehet.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***