David Luiz brazil focista lett a BC.GAME új reklámarca

A BC.GAME örömmel jelentette be, hogy David Luiz, a Flamengo csapatában játszó profi brazil labdarúgó lett a platform hivatalos reklámarca. A kriptokaszinó újdonsült nagyköveteként Luiz tartósan együtt fog működni a BC.GAME-mel a szolgáltatás promotálása érdekében. Emellett pedig a közösségi média felületeken és élő közvetítéseken keresztül a felhasználókkal is kapcsolatba lép majd. 

David Luiz mint a BC.GAME reklámarca

David Luiz társulása a BC.GAME-mel nem csupán a kriptovaluta kaszinó népszerűségének növekedését eredményezi majd. A platform nagyköveteként és Brazília egyik legkiválóbb futballistájaként megismertetheti a brazil labdarúgó közösséggel a szóban forgó felületet, illetve általa gyarapodhat a szolgáltatás brazil játékoskerete is.

David elsősorban a közösségi médiában való tevékenységein keresztül teremt majd kapcsolatot a kriptokaszinó felhasználói bázisával. Továbbá, összeköttetésben lesz számos más játékossal és a rajongókkal is a Twitch révén, amely egy interaktív, élő közvetítési szolgáltatás a videojátékokra és a szórakoztatásra kiélezve.

„Nagyon boldog vagyok, hogy partnerségre léphetek a BC.GAME-mel és rendkívül izgatott vagyok a jövőbeli közreműködésünk miatt”, nyilatkozta David.

A BC.GAME esélye a fejlődésre

Brazíliában jelentősen megnőtt az online kaszinók látogatottsága és egyre többen döntenek úgy, hogy kipróbálják a kriptokaszinókat a kedvező hozzáférhetőségük és az általuk nyújtott biztonság következtében. A BC.GAME nemrégiben bevezette szolgáltatási portfóliójába a sportfogadást is, amely az egyik legkedveltebb szerencsejáték Brazília-szerte.

A kollaboráció remek lehetőség a BC.GAME számára ahhoz, hogy meghódítsa a brazil piacot, és minél szélesebb közönséghez jusson el térhódítása során. Azzal, hogy a kriptokaszinó belép a brazil kaszinóvilág és sportfogadás színterére, a helyieknek sokkalta több esélyük nyílik arra, hogy részt vegyenek a virtuális sport és kaszinó eseményeken. Ez azt jelenti, hogy olyan nagyszabású sportrendezvényeken is megtehetik majd tétjeiket, mint például a 2022-es FIFA-világbajnokság.

„A 2022-es év folyamán Brazília kimagaslóan teljesített a technológiai fejlődés, valamint a kriptovalutákra és az iGaming-re vonatkozó jogi keret kialakítása tekintetében. A BC.GAME büszkén hozzájárult mindehhez. Hihetetlenül örülünk, hogy a David Luiz-zal való együttműködésünk hírével léphetünk át a 2023-as évbe. A közös erőfeszítéseink lehetővé teszik, hogy fenntartsuk ezt a tendenciát, és Brazília az elkövetkezendőkben is a technológiai előrelépés és a kriptovaluta adaptáció gócpontja maradjon. Rajtunk a világ szeme”, mondta Coco, a BC.GAME szimbóluma.

David Luiz-ról

David Luiz Marinho, ismertebb nevén David Luiz, egy profi labdarúgó, aki Diadema-ból, Brazíliából származik. Tagja a Flamengo Rowing Club-nak, amely egy Rio de Janeiró-i székhelyű brazil sportegyesület. Annak ellenére, hogy Luiz leginkább középhátvédként brillírozik, védekező középpályásként és hátvédként is jeleskedik.

A 2009-2010-es szezonban ő lett a Primeira Liga év játékosa díj nyertese, a 2012-es FIFA-világbajnokságon pedig ő érdemelte ki az ezüstlabdát. Mi több, 2 (2011-2012 és 2017-2018) angol labdarúgó kupa büszke tulajdonosa, illetve egy FIFA konföderációs kupát is magáénak tudhat.

A BC.GAME-ről

A BC.GAME egy engedéllyel rendelkező online kriptokaszinó platform, amely a kaszinójátékok, az élő kaszinók és a sportfogadási lehetőségek széles skáláját biztosítja ügyfelei számára. Amellett, hogy a felületbe beillesztésre kerültek a kriptoeszközök és a blokklánc technológia, egyike az első kriptokaszinóknak, amelyek támogatják a Lightning network, vagyis a Binance Smart Chain, az Arbitrum és egyéb Layer 2 megoldások forradalmasítását a kaszinó szektorban és a blokkláncok világában.

Az idei évben a BC.GAME kapta az “Év Kriptokaszinója” díjat a 2022-es Sigma Awards-on. Ezenkívül társult az argentin labdarúgó-szövetséggel (AFA) és a Cloud9-al is.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***