Egyesíti erőit a CoinJanitor és a Deadcoins.com a kriptoverzum megtisztítása érdekében

2018. május 23. – A CoinJanitor.io és Deadcoins.com oldal egyesíti erőit a kriptoverzum megtisztítása érdekében. A felek közötti együttműködés lehetővé teszi, hogy egymást kiegészítve nagyobb sebességre kapcsoljanak a kriptopénzpiacok megtisztítására tett erőfeszítéseikben. A partnerségi és kriptoközösségi igyekezet esélyt kínál mind a CoinJanitor, mind a Deadcoins.com számára a termékeik finomhangolására és a kripto-ökoszisztéma előmozdítására anélkül, hogy negatív hatással lenne a kriptopiacok működésére.

Adatmegosztás

A partnerség egyik legfontosabb aspektusa az adatmegosztás. Deadcoins.com oldal hozzájárult, hogy a CoinJanitor első számú adatszolgáltatójává váljon: “Büszkék vagyunk arra, hogy a Deadcoins.com oldalra, mint elsődleges halott coin listázó oldalra tekinthetünk és készek partnerként kezelni minket” – mondta Marc Kenigsberg, a CoinJanitor alapítója. Az együttműködés révén lehetővé válik a rendelkezésre álló erőforrások megosztása és bizonyos fokú harmonizációt biztosít a rendelkezésre álló adatok szortírozása során. Az evidens előnyök mellett, amit a CoinJanitor és Deadcoins.com szövetsége jelent, a partnerség segíteni fogja a halott coinok tulajdonosait tisztábban látni a haszontalan coinjaik állapota felől, illetve extra adatokat nyújt a két projekt támogatóinak is.

A CoinJanitor és a Deadcoins.com által kezelt listák frissítéséhez a felhasználók is hozzájárulhatnak ami egyben iránymutatásul szolgál a deadcoinok jövőbeli hasznosításához. A lista egyben segíti a CoinJanitort a halott érmék lokalizálásában. A CoinJanitor által rendelkezésre bocsátott adatfeldolgozó eszközök segítségével a felhasználók egyaránt hozzáférhetnek a halott coin listákhoz.

Hatékonyabbá teszi a CoinJanitort a Deadcoins.com adatgyűjteménye

Az adatoknak köszönhetően a CoinJanitor hatékonyabban tudja megtisztítani a kriptoverzumot a halott coinoktól. A felhasználók és a CoinJanitor közötti dialógus a Deadcoins.com platformon keresztül hasznos lesz a felhasználóknak is, akik ekképpen aktívabban tudnak részt venni a tisztogatásban amiért cserébe gazdagabb adatban részesülnek. A CoinJanitor és Deadcoins.com közötti együttműködés révén a felhasználók és a közösség tagjai:

  • Segíteni tudnak a halott coin tulajdonosainak felkutatásában és a kommunikációban, továbbá direkt részesei lehetnek a takarításnak.
  • További tanácsokkal tudják segíteni a CoinJanitor csapatát mely coinokat kellene megtisztítani és a kivásárlási folyamatot egyaránt hatékonyabban lehetne lebonyolítani.
  • Első kézből értesülnek a CoinJanitor minden lépéséről és a kinyert adatok is számukra válnak először elérhetővé. A Deadcoins.com szintén hasznosítani tudja a CoinJanitor takarítási folyamata során kinyert adatokat.

Deadcoins.com és közössége lényeges szerepet fog játszani a CoinJanitor takarítási művelete során és egyaránt részesül az előnyökből. Továbbá, mint befolyásos és vezető listázó platform, használhatja a CoinJanitor erőforrásait és eszközeit. A Deadcoins.com csapata tisztában van a CoinJanitor projekt fontosságával: “Mint a halott coinok legnagyobb adatbázisa, büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk a CoinJanitornak a megfelelő halott coinok kiválasztásában és újrahasznosításában.

CoinJanitor oldal a Deadcoins.com-on

Az együttműködést jobbára egy a CoinJanitornak dedikált oldal fogja megtestesíteni a Deadcoins.com-on. Ez az összefogás egyik legizgalmasabb része és a Deadcoins.com lelkesen kiáll a projekt mellett. Az oldalon elérhetők lesznek a legfrissebb információk a halott coin megtisztításával kapcsolatban, mint:

  • hírek a legfrissebb eszközökről, amit a CoinJanitor kinyer a halott coinokból.
  • sajtóközlemények a CoinJanitor tevékenységéről.
  • a CoinJanitor csapatának elérhetősége közvetlen kommunikáció érdekében.

A kriptoverzum megtisztítása közösségi munka

Elsőként ki kell emelni, hogy a CoinJanitor és Deadcoins.com közötti partnerség egy kiváló példa arra, hogy hogyan tud két véleményvezér a szektoron belül együttműködésre lépni és egy közös célért küzdeni. A partnerfelek üzenete magától értetődő: a kriptoverzum megtisztítása elképzelhetetlen a közösség összefogása nélkül, az erőforrások közösbe dobása és mindkét közösség rábírása arra, hogy segítsen megtisztítani a kriptoverzumot. Mind a CoinJanitor, mind a Deadcoins.com elkötelezett a projekt megvalósulása iránt és továbbra is vezető szerepet kíván betölteni a kriptopénz piac halott coinoktól való eltakarításában.

Amennyiben csatlakozni szeretnél a kezdeményezéshez vagy további infóra vagy kíváncsi, kérjük látogass el a CoinJanitor közösség hivatalos honlapjára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük