Decred – újabb nagy volumenű coin került listázásra a KuCoin tőzsdén

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a Decred (DCR) ami egy független digitális fizetőeszköz.

DCR letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. DCR/BTC és DCR/ETH vásárlás 2018.09.12 11:30-tól, eladás 12:00-től és DCR kifizetések 2018.09.14 12:00 órától érhetők el.

Mi az a Decred (DCR):

A Decred egy multiplatform digitális fizetőeszköz, mely támogat Windows, macOS és Linuxot is. A könnyen használható walletja segítségével utalni, fogadni és bányászni is lehet a Decred coint és mindez pár klikkel elintézhető. Háromféle módon lehet a DCR coint használni:

  • a wallet – küldeni és fogadni lehet kriptoeszközt és segítségével proof-of-stake bányászatban lehet részt venni.
  • proof-of-work bányászat – számítási kapacitás használatával validálni lehet a hálózat tranzakcióit és új Decred coinokat lehet generálni.
  • proof-of-stake bányászat – források használatával szavazni lehet a hálózatot érintő fontosabb kérdésekben és validálni lehet a tranzakciókat.

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin kriptotőzsde egy dinamikusan fejlődő tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb profitot. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül mialatt nagy hangsúlyt fektetnek a tokenek hibátlan működésére és karbantartásukra is.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük