DeeStream (DST) előértékesítés a csúcsán a BTC ATH-val együtt, vonzza a BNB-befektetőket

Március közepén a kriptovaluták gyors tempójú világában számos esemény zajlott le, és fontos fejleményeknek lehettünk tanúi a piacon. Miután elérte a mindenkori csúcsot (ATH), a Bitcoin (BTC) kissé korrigál, miközben a kriptovaluta közösség a Bitcoin (BTC) jövő hónapban esedékes felező eseményére készül. Eközben a Binance Coin (BNB) szó szerint megdöbbentő ellenállással veri a piaci trendeket, és kiemelkedő teljesítményével magához vonzza a bullish befektetőket.

Ebben az egészben a DeeStream (DST) tűnik az egyik legforradalmibb erőnek mind a felhasználók, mind a befektetők számára. Merüljünk el ezekben a kriptovaluták világát formáló izgalmas fejleményekben.

Bitcoin (BTC): a volatilitás navigálása a felezés előtt

A kriptotér erőszakos piaci dinamikája közepette a Bitcoin (BTC) ára 67 549 dollárra zuhant, és 24 óra alatt 2,47%-os veszteséget könyvelt el. Úgy tűnik, hogy a figyelemre méltó rallyk sorozatát és az új mindenkori csúcs (ATH) felé törését követően az elmúlt hetek erős bullish lendülete megtorpant.

A jól ismert kriptovaluta elemző, a Rekt Capital azonban olyan meglátásokat osztott meg, amelyek megkönnyebbüléssel töltötték el a közösséget: úgy írja le a jelenséget, hogy „ez csak egy újabb merülés”, és ez a merülés része az egészséges korrekciós ármozgásnak a Bitcoin (BTC) áprilisi felezésének lezajlása előtt.

Történelmileg az ilyen felező események hatással voltak a Bitcoin (BTC) kínálati dinamikájára, és ezzel egyidejűleg a bányászati jutalmak csökkentek, ami lelassítja az érme generálását, végső soron befolyásolva az ármozgásokat.

Binance Coin (BNB): rugalmasság a piaci turbulencia közepette

Míg az általános kriptovaluta piac imbolyog, a Binance Coin (BNB) az előző héten elképesztő teljesítményt nyújtott, átlagosan közel 20%-os iramot diktálva. A Bitcoin (BTC) árának csökkenéséhez kapcsolódó enyhe korrekció után a Binance Coin (BNB) a kereslet növekedéséből és a piac pozitív technikai elemzéseiből kiindulva szökik szárnyra.

Néhány kulcsfontosságú lendületi mutató, köztük a Money Flow Index (MFI), a Chaikin Money Flow (CMF) és a Awesome Oscillator (AO), a Binance Coin (BNB) felfelé irányuló ármozgását jelezte. A rövid távú lépésekben azonban némi volatilitás volt megfigyelhető. Ennek ellenére a Binance Coin (BNB) továbbra is felfelé ívelő pályán maradt, amit az egészséges piaci dinamika és a befektetésekkel kapcsolatos általános hangulat támogatott.

DeeStream (DST): merre tart a jelenlegi piaci dinamikában?

A piaci trendet követve egy új elsöprő, forradalmi erő jelenik meg a streaming piacon: a DeeStream (DST) decentralizált alternatívát kínál a hagyományos platformokkal szemben. A jelenleg népszerűekhez hasonlóan, de még több lehetőséget kínálva köti össze fél úton az alkotókat a közönséggel. Ez a tény a platformot felhasználóbaráttá teszi egy egyszerű kezelőfelülettel, azonnali lehívásokkal és alacsony jutalékokkal, ahol a szólásszabadság átveheti az azt megillető helyét. A decentralizált irányítás és az erős biztonság biztosítja, hogy az élő streaming piac várható globális növekedésével a DeeStream (DST) legyen az egyik legfontosabb versenyző ebben a feltörekvő iparágban.

Sok potenciális befektető nagyon vonzónak találja a DeeStream (DST) előértékesítését, mivel úgy vélik, hogy ez jó esélyt kínál az exponenciális növekedésre és a bevételi részesedésekben való részvételre. A DeeStream (DST) előértékesítése így az egyik legdinamikusabb és legvonzóbb befektetési projekt lehet a kriptotérben. A március közepi volatilitás és izgalom közepette a folyamatos megújulás az egyetlen irányadó az előértékesítések tekintetében. A DeeStream (DST) új innovációs hullámot és tőkebeáramlást hoz az új befektetők számára, akik kihasználják a decentralizált streaming növekedési potenciálját.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***