Az ADA és SOL holderek egyedülálló lehetőséget látnak a DeeStream (DST) streamelési platformjában

Az elmúlt néhány nap tökéletesen bizonyítja, hogy akár milyen kaotikus állapotok is uralkodhatnak a kriptopiacon. A dolgok jóból rosszba és rosszból rosszabbra is fordulhatnak, még akkor is, ha éppenséggel senki nem számít rá. Ez a káosz nem riasztja el a tapasztalt befektetőket, éppenséggel inkább lehetőséget teremt számukra, hogy profitáljanak a piac változásából. A közelmúltban bekövetkezett korrekció és az azt követő esés miatt a megfelelő befektetések megtalálása viszonylag nehézkesebbé vált.

A befektetők dönthetnek úgy, hogy élnek a „buy the dip” – magyarul: „vedd meg az esést” – adta lehetőséggel, és Cardano (ADA) vagy Solana (SOL) tokeneket vásárolnak, melyek a piac stabil szereplőinek számítanak. Ugyanakkor ilyen hektikus környezetben a legjobb döntés egy előértékesítésben lévő projektbe fektetni, mely védve van a piaci volatilitástól. Ez a projekt a DeeStream (DST) lenne, melyet a befektetők is magasra értékelnek.

A Cardano (ADA) tartós csökkenése

A Cardano (ADA) helyzete nem javult az utóbbi napokban, tartja csökkenő pályáját. Noha a Cardano (ADA) befektetői ezt a korrekciót hibáztathatják, el kell fogadniuk, hogy további veszteségek is várhatnak rájuk. Ennek figyelembevételével kell következő lépéseiket meghozni, törekedve arra, hogy hozamaikat maximalizálni tudják. Az ADA árfolyama a cikk írásakor egyébként 0,618 dollár.

200 dollár alatt a Solana (SOL)

Nem teljesen igaz, hogy a Solana (SOL) elkerülte a nagyobb korrekciót, ugyanakkor a SOL SOL Price SOL Price messze túlteljesíti versenytársait a piaci körülmények ellenére is. Átmenetileg 200 dollár fölé emelkedett, viszont a cikk írásakor 182,42 dolláron forog. A SOL várhatóan visszatér 200 dollár fölé, viszont ehhez a piaci körülmények normalizálódása is szükséges.

A DeeStream (DST) lehet az ellenszere a piaci kudarcnak

A kiábrándító teljesítmények miatt könnyen elveszíthetjük a kriptovalutákba vetett hitünket. Az olyan opciók, mint a Solana (SOL) ugyan mutattak némi növekedést, de bármikor összeroppanhatnak a nyomás alatt. A csalódott befektetők számára ugyanakkor itt a megmentő: a decentralizált digitális streaming platform, a DeeStream (DST).

A DeeStream (DST) ugyanazon az elven működik, mint a hagyományos streaming szolgáltatások. A YouTube-hoz és Twitch-hez hasonlóan a felhasználóknak regisztrálniuk kell, hogy kedvencüket követni tudják. A streamelés során ajándékokat, ajándék feliratkozásokat és üzeneteket is küldhetnek kedvenc tartalomgyártójuknak. A DeeStream (DST) azonban orvosolja a hagyományos platformok hiányosságait.

Először is, egy teljesen decentralizált környezetet teremt a streamelés számára, ez pedig lehetővé teszi, hogy a platform adminisztrációjában mindenki részt vehessen. Másodszor, lehetőség nyílik kriptovalutákkal történő tranzakciók lebonyolítására, ami drasztikusan csökkenti a díjakat és a feldolgozási időt. Végül a DeeStream (DST) megváltoztatja a felhasználók streaming szolgáltatásaiból származó bevételek dinamikáját, hogy még a nézők is részesedni tudjanak a bevételekből – bizonyos feladatok elvégzése után.

A DeeStream (DST) előértékesítése lehetővé teszi a második szakaszban, hogy a befektetők mindössze 0,055 dollárért juthassanak hozzá a DST tokenekhez. Ez a kedvező ár a kockázatot is csökkenti. Hatalmas potenciálja miatt a befektetők bánni fogják, ha nem élnek ezzel a korai vásárlási lehetőséggel.

Tudj meg többet a DeeStream előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***