Az XLM és AVAX tulajdonosai a DeeStream második előértékesítését rohamozzák

Ahogyan a Stellar (XLM) úttörő szerepet tölt be az okosszerződések piacán és az Avalanche (AVAX) felértékelődött, a befektetők profitrealizálás címszó alatt „menekülnek” a DeeStream (DST) második előértékesítési szakaszába, mivel a decentralizált streaming platform akár 80-szoros megtérülésre is képes lehet. A kriptopiac továbbra is számtalan lehetőséget tartogat a befektetők számára, az XLM és az AVAX a nagy kapitalizációjú tokenek vezére lehet.

Emellett a DeeStream (DST) decentralizált megoldása a hagyományos platformok hibáira lázban tartja a befektetőket, akik portfóliójuk diverzifikálása mellett jelentős megtérülésre is számítanak a jelenleg piaci viszonyoktól mentes projekt jövőjétől.

Elindult a Stellar (XLM) okosszerződése

A Stellar Developement Foundation a közelmúltban bejelentette a régóta várt, Soroban névre hallgató okosszerződés platformját, mely elindult a Stellar (XLM) hálózatán. A Soroban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált applikációkat hozhassanak létre. A fejlesztés célja az innovatív pénzügyi szolgáltatások elérhetőségének elősegítése azzal, hogy ezek telepítéséhez platformot szolgáltatnak.

A Soroban bevezetésével kapcsolatos hírek hatását az XLM árfolyama egyelőre még nem reagálta le. Az ármozgás egyelőre követi a piac mozgását, az XLM árfolyama 0,136 dollár, az elmúlt héten szinte meg sem mozdult.

Az Avalanche (AVAX) stabil emelkedést mutat

Az AVAX árfolyama jelentős ingadozást tapasztalt, elérte az 55 dollárt annak ellenére, hogy 9%-os visszaesést tapasztalt. Havi emelkedése még mindig 50% felett van, március 23-án 51 dollárról 55 dollárig kúszott fel. Az Avalanche (AVAX) többször is bizonyította már jelentős erejét a piacon.

A jövedelemtermelő képességében az AVAX birtokosai már tisztában lehetnek a 2023-ban mutatott emelkedése után, várhatóan a következő bikapiac legnagyobb sztárjai között kerül említésre. A piac élvonalába való bekerüléssel további hozzáférhetőséget és elérést biztosíthat.

A DeeStream (DST) előértékesítése uralja a piacot

A DeeStream (DST) decentralizált platformja átalakítja a hagyományos, centralizált streaming szolgáltatások piacát, mivel azok számos hiányossággal és korláttal rendelkeznek. A hagyományos platformokkal ellentétben a DeeStream (DST) előnyben részesíti a szabad véleményformálást, nem tiltja a felhasználókat az egyébként törvényes véleményükért. A streamelők és nézők jelentősen alacsonyabb díjszabással szembesülhetnek, e mellett a tartalomgyártóknak lehetőségük van a DeeStream (DST) platformjáról azonnali pénzkifizetéssel hozzájutni megtermelt jövedelmükhöz.

A DeeStream (DST) jelenleg második előértékesítési szakaszában van, jelenleg 0,055 dollárért szerezhetik be a befektetők DST tokenjeiket. A korai befektetők mindemellett részesülnek a platform 50:50 arányú bevételmegosztásából, mely továbbra is a korai befektetést ösztönzi. Jelenleg több, mint 16 500 regisztrált felhasználóval és több, mint 3 100 befektetővel a DeeStream (DST) a világ első decentralizált online streaming platformja, és a bikapiac beköszöntével ezek a számok csak növekedni fognak.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***