A DeeStream előértékesítésének második szakaszát már az XRP és TRON befektetői is követik – 100-szoros megtérülés!

Az elmúlt napokban az éledezés jeleit mutatta az XRP, a TRON pedig optimista képet fest a stablecoin piac koronázatlan királyaként. Mindeközben a DeeStream, mint egy új szereplő jelent meg a köztudatban, azzal a céllal, hogy a blokklánc technológia segítségével megoldást kínáljon az online streaming problémáira. A projekt előértékesítési kampányának második szakasza globálisan egyre több befektető figyelmét kelti fel.

A DeeStream alacsony belépési ára és akár 100-szoros növekedési potenciálja közkedveltté teszi az XRP és TRON befektetői számára is, akik kapva kapnak az alkalmon, hogy portfóliójukat színesítsék.

Árfolyamelemzés az XRP számára

Friss és pozitív az a piaci lendület, melyet az XRP XRP Price XRP Price mutatott az elmúlt időszakban. Az árfolyam helyreállni látszik 11%-os esése után, támaszt talált és felkapaszkodásnak indult 0,423 dollárról. Annak ellenére, hogy a Ripple natív tokenje az elmúlt napokban felülmúlta többek között a SOL-t és a BNB-t is, még mindig van hova visszakapaszkodnia. A közösség erős, ezt mutatja, hogy az elmúlt 6 hétben folyamatosan nőtt az egymillió XRP-t tartó tárcák száma.

Ali Martinez kriptovaluta-kutató szerint az elmúlt héten több, mint 31 millió XRP tokent vásároltak, ami szinte rekordnak számít. Egrag Crypto piackutató kiegészítése az XRP-re vonatkozóan egy kettős fenékmintázat kirajzolódása látszik, mely pozitív jelnek tekinthető.

Árfolyamelemzés a TRON számára

A TRON emelkedés jeleit kezdte mutatni a négyórás és napos grafikonon is. Előző héten a bikák felvették pozícióikat, a TRX árfolyama pedig elérte a 0,113 dolláros lokális csúcsot.

Legutóbbi elemzéseinkben kitért a TRX által mutatott optimista alakzatokra, melyet a piaci környezet stabilizálódása tovább erősíthet. A TRX árfolyama növekedő trendet mutat, az egyszerű és exponenciális mozgóátlagok keresztezése pedig tovább emelheti az árfolyamot.

A DeeStream előértékesítési kampánya izgatja a befektetőket

A hagyományos streamingszolgáltatások számos problémával küzdenek: hosszú kifizetési idő, túlzó díjak és a vélemény korlátozása. A DeeStream decentralizált jellegéből adódóan az összes problémára megoldást kínál, hiszen a platform rendkívül alacsony díjakat állapít meg és lehetővé teszi az azonnali kifizetést is. A DeeStream jelenleg több, mint 18 700 regisztrált felhasználóval és több, mint 3500 befektetővel rendelkezik.

A DeeStream visszaadja a hatalmat a tartalomgyártók és tartalomfogyasztók kezébe. A blokklánc technológia által biztosított átláthatóság és megváltoztathatatlanság régén a DeeStream egy őszinte, stabil és megbízható platformot kínál a tartalomgyártók számára. A befektetők az előértékesítési kampány második szakaszában mindössze 0,066 dollárért szerezhetik be DST tokenjeiket.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***