DeFi a mezőgazdaságban: első fázisába lépett a Lydium ICO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A mezőgazdaság finanszírozásának forradalmasítására törekedve a Lydium a blokklánc technológia egyik leginnovatívabb alkalmazási területét kívánja felforgatni 2021-ben.

A várt Lydium initial coin fffering (ICO – kezdeti érmekibocsátás) mozgalmasan heteken van túl: az első körös értékesítésre kijelölt tokenek 60%-a már elkelt. A Lydium, ami egy blokklánc alapú pénzügyi és banki ökoszisztéma, az első a világon, amely a decentralizált finanszírozás transzformatív technológiáját fogja alkalmazni társadalmunk egyik legfontosabb iparágában, a mezőgazdaságban. Az ICO során a platform LYD tokenje lesz a Lydium ökoszisztéma alapvető csereegysége.

Skálázhatóság egy valóban globális forradalomhoz

A kétrétegű blokklánc elosztási technológiára épülő, globális tranzakciókat kínáló Lydium célja az elavult finanszírozási rendszerek felrázása, hogy így segítsen a világ élelmiszer ellátásáért felelős személyeket helyzetbe hozni. 2019-ben becslések szerint 1.1 milliárd ember dolgozott mezőgazdasággal összefüggő pozícióban, akik mindegyike profitálhat a társadalom fokozatos áttéréséből a kriptovaluta alapú fizetési módokra. A Lydium tervei szerint olyan infrastruktúrát épít ki, amely mindannyiuk számára előnyökkel fog járni.

A mezőgazdasághoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó hagyományos szolgáltatók évtizedekig, de inkább évszázadokig kikezdhetetlen hatalommal rendekeztek a tömegek felett és nem restek kizsigerelő mértékű tarifákat és világszerte korlátozó életminőséget másokra kényszeríteni. A blokklánc és a decentralizált finanszírozás elterjedésével azonban a tranzakciók hatékonyabban végrehajthatóak ezen szolgáltatóktól függetlenül. A Lydium már készen áll a mezőgazdasági gazdasági forradalmának vezetésére.

Hamarosan befejeződik az ICO első fázisa

A Lydium ICO-t a lydium.org webhelyen lelhető fel és az ICO számos kriptovalutát támogat befektetési lehetőségként, beleértve bitcoint (BTC), ethert (ETH), litecoint (LTC), tront (TRX), dash-t (DASH) és cardanot (ADA). A LYD tokenek ára a kezdeti fázisban 0,006 USD tokenenként. Az ICO négy szakaszból áll és a token kínálatának összesen 20%-a kerül értékesítésre. A LYD token okosszerződésen keresztül kerül tárolásra az Ethereum hálózaton ERC20 tokenként, ami azt jelenti, hogy könnyen transzferálható tetszőleges számú Ethereum tárcába.

Ha többet szeretne megtudni a Lydium ICO-ról, kérjük, tekintse meg a projekt webhelyének “Hogyan vásárolhatok?” részét. Ha többet szeretne megtudni magáról a Lydiumról, a GYIK részben talál olyan részleteket, mint az okosszerződés részleteit, az ajánlott váltókat stb. részletezik. A csapat tagja e-mailben is várják a befektetők érdeklődését.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a cikkben leírtakért. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése erősen javasolt.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.