Döbbenetes, 2000%-os hozamok a láthatáron, ideje bevásárolni?

A Solana hálózatát használó Bonk (BONK) mém token az előző napok során fantasztikus növekedést tudott elérni. Ennek hatására a népszerű kriptó értéke szombaton egészen 0.000014 dollárig tudott erősödni.

A Bonk értéke azóta némileg konszolidálódott a 0.000013 dolláros értéken, azonban ez akár csak átmeneti pihenő is lehet a bikák számára.

Az előző 30 nap során a BONK lényegében megállás nélkül erősödött, aminek hatására minimális idő alatt is fantasztikus profitot tudtak elérni a kereskedők.

A szemfüles befektetők azonban felfigyeltek a Bonk mellett egy másik projektre, amely könnyedén képes lehet túlszárnyalni a mém kriptó eddigi sikereit.

Bár a Meme Kombat még csak az előértékesítési szakaszában jár, ennek ellenére elképesztő összegekben vásárolnak a lelkes befektetők a natív MK tokenekből.

2000 százalékot ugrott a Bonk értéke

Egy kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a Bonk mostani menetelése még a kriptopénzekhez képest is lenyűgöző.

Csupán néhány hét leforgása alatt a mém token értéke a hússzorosára emelkedett, amivel az olyan népszerű projekteket is képes volt maga mögé utasítani mint a SHIB vagy a DOGE.

Írásunk idején azonban az árfolyamban némi konszolidáció látható, ez azonban egy kicsit sem meglepő ilyen árfolyamváltozást követően.

bonk-price-grow-1212

A BONK sikere mögött elsősorban az áll, hogy a token listázásra kerül több vezető kriptotőzsdén is. Nem csupén a KuCoin, hanem a Binance kínálatában is elérhető vált a BONK aminek hatására egyetlen nap alatt nagyjából 172 millió dollár értékű likviditás jelent meg a Bonknál.

Ami még ennél is elképesztőbb, hogy a hirtelen jött sikereket követően a Bonk képes volt maga mögé utasítani a világ egyik legnépszerűbb mém tokenjét, a PEPE-t.

Az eddigi menetelés ellenére a BONK piaci kapitalizációja továbbra is elmarad a legnagyobb mém tokenek méretétől, azonban ilyen tempóban nem kizárt, hogy idővel a Bonk képes lehet behozni a lemaradást.

Határidős kereskedés és a SOL növekedése diktálta a bikafutam tempóját

Kétségtelen, hogy a közösségi médiában betöltött szerepének komoly hatása volt az elért növekedésre, azonban a valójában sokkal praktikusabb okokra vezethető vissza a 2000 százalékos rally.

Köszönhetően ugyanis a határidős ügyletek megjelenésének, illetve a Solana hálózatának növekedésének, a BONK-nál elképesztő mértékű likviditás jelent meg.

Ez azért van, mert amikor valamelyik vezető kriptotőzsdén megjelenik egy token, azzal számos kereskedési lehetőség is elérhetővé válik.

On-chain adatok alapján azt látható, hogy a Bonk határidős ügyleteinél a vétel és eladás volumene egyaránt az egekben.

future-sales-bonk-1212

Az adatok alapján elmondható, hogy egyre több határidős ügyletet kötnek a befektetők, így a Bonk képes lehet kiállni az idő próbáját. Érdemes viszont szem előtt tartani azt is, hogy a magas adás-vétel hatására a volatilitás mértéke is nagyobb lehet.

Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a SOL népszerűségének emelkedéséből a BONK is profitált.

A Solana méretének növekedésének hála ismét a 10 legnagyobb piaci mérettel rendelkező kriptó között szerepel. Ezért pedig a Solana hálózatát használó kriptók is felértékelődtek.

Ebben a környezetben a Bonk sokak számára ideális eszköz volt a befektetésre, hála magas megtérülést ígérő, mém jellegének.

A felsorolt okoknak hála így a Bonk képes volt néhány rövid hét leforgása alatt 2000 százaléknál is magasabb profitot elérni.

A Bonk után a Meme Kombat lehet a következő üstökös

A BONK sikerei kétségtelenül lenyűgözők, azt azonban tartsd szem előtt, hogy vélhetőleg a legnagyobb erősödésen már túl vagyunk.

Vagyis érdemes lehet olyan projekteket keresni, amelyek mérete még viszonylag alacsony, azonban virális jellegüknek köszönhetően rövid idő alatt képesek lehetnek meghódítani a kriptoszektort.

Erre a célra ideális választás lehet a Meme Kombat.

A projekt előértékesítése 3 hónappal ezelőtt indult, és mostanra az ERC-20 MK tokenek eladásából a befektetők közel 3 millió dollárt tudtak gyűjteni.

Az elért eredmények oka, hogy a virális jellegén felül az MK tokenek fontos felhasználási móddal is rendelkeznek.

A kereskedők a tokenek lekötésével fogadásokat tudtak kötni különböző mém tokenek közötti csatákra, amivel további MK-t lehet szerezni.

Eközben a lekötött tokenek folyamatos profitot termelnek, amit off-chain is fel lehet venni, ezzel megspórolva a hálózathasználat díját.

A stakelési jutalmak mértéke dinamikusan változik, azonban írásunk idején is közel 296 százalék éves jutalom szerezhető.

Ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy az eddigi befektetők 74 százaléka kötötte le az MK altcoinokat. Más szóval a legtöbb befektető hosszú távú befektetésként gondol a projektre.

A felsoroltaknak köszönhetően mostanra a Meme Kombat csapatának sikerült egy virágzó és rendkívül aktív X és Telegram közösséget létrehozni. Ezeken keresztül nem csupán a legfrissebb hírek, hanem a számos a projekttel kapcsolatos mém napi szinten megosztásra kerül.

meme-kombat-hogyan-mukodik

Még nem késő csatlakozni a Meme Kombathoz!

A Meme Kombat csapata úgy tervezi, hogy a januárra várható listázáskor elindul a harcok első évada, amiben 11 mém méri majd össze erejét egymással.

Idővel azonban nem kizárólag több harcos, hanem különböző csatázási lehetőségek is elérhetővé fognak válni.

Ezt a csapat a közösséggel együtt fogja kidolgozni, aminek köszönhetően a Meme Kombat világa mindig képes lesz megfelelni a felhasználók elvárásainak.

Az MK tokenek jelenlegi ára 0.235 dollár, azonban 1 napon belül az árfolyam 0.246 dollárra fog majd emelkedni. Ezért ha még alacsony áron szeretnél vásárolni, érdemes minél hamarabb beszerezni néhány kriptót.

Ha szeretnéd a projektet megismerni, látogass el a Meme Kombat magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**