A Dogecoin-milliárdos ezekben az altcoinokban hisz!

A Dogecoin 2021-ben rendesen felkavarta az állóvizet a kriptopiacon megannyi milliárdost adva a világban. Egyikük merész kijelentést tesz azzal, hogy a következő altcoinokra fogad a 2024-es bikapiacon. A piac pezseg a találgatásoktól, mindenki kíváncsi, hogy vajon mely érmét rejthetik a legnagyobb potenciált önmagukban. A feltörekvő trendek mellett érdemes azt is figyelni, mely projektek bizonyítottak már korábban innovatív technológiájukkal vagy partnerségeiknek köszönhetően. Ez a cikk azokat a lehetőségeket tárja fel, melyek elhozhatják a pénzügyi szabadságot a ciklus végén.

A BlastUP átlépte a 4 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Ingadozik a bizonytalan piacon az Avalanche

Az AVAX árfolyama az utóbbi napokban 51,34 – 58,12 dollár között mozog. Az elmúlt héten 18,5%-ot esett a token árfolyama, ugyanakkor az elmúlt hónapban még így is 6,12%-ot drágult. A hathavi növekedést tekintve 366%-ot mutatott, mellyel az egyik legkomolyabb emelkedést mutatta be a piacon. Jelenlegi mozgása leginkább a piac bizonytalanságának tudható be.

A befektetők régóta figyelemmel kísérik az AVAX-ot, hiszen 2021-ben egyszer már bizonyított. Ha sikeresen áttöri a 62,13 dolláros ellenállást, akkor 68,91 dollárig emelkedhet az árfolyama. Ellenkező esetben a 41,79 dolláros támasz nyújthat biztonsági hálót. Az indikátorok szerint semleges tartományban mozog.

Kockázatok vagy lehetőségek a Jupiter előtt

A JUP jelentős növekedést ért el az elmúlt héten, árfolyama 15,79%-kal nőtt. Az elmúlt hónap során árfolyama 157,48%-kal nőtt, mellyel az egyik legjobban teljesítő projekt volt. A JUP árfolyama jelenleg 1,39 – 1,94 dollár között mozog, a token 41,61-es RSI-je inkább vásárlást indikál, ugyanakkor a semleges zónától sincs messze.

A jövőre nézve a kulcsfontosságú ellenállás 2,14 dolláron helyezkedik el. Ha innen visszapattan az árfolyam, akkor 1,30 dolláron található egy támasz, mely remek belépési szint lehet a befektetők számára. Ha ezt sem sikerül megtartania, akkor a következő támasz 1,03 dollárnál található.

Aktuális pillanatkép a Polkadot számára

A DOT árfolyama az elmúlt héten 12,13%-ot, míg az elmúlt hónapban 9,81%-ot esett, árfolyama jelenleg 9,27 – 10,04 dollár között mozog. Ennek ellenére hathavi emelkedése kiemelkedő, 111%-ot mutat. Ebben a szakaszban a legfontosabb pillanat a 10,43 dolláros ellenállás áttörése, vagy a 8,89 dolláros támasz megtartása lehet.

A jövőre nézve a DOT tele van lehetőségekkel, melyek akár 11,20 dollárig is repíthetik árfolyamát. Ha azonban a támaszok nem tartanak ki, 8,12 dollárnál lehet a következő menedék. Az RSI és a sztochasztikus mutatók is fordulatot jeleznek előre, a MACD pedig enyhe negatív lendületet mutat, szóval érdemes óvatosan közeledni a Polkadot felé.

Következtetés

Összességében az AVAX, a JUP, a DOT és az ONDO is jelentős potenciállal rendelkezik, ugyanakkor méretükből és a jelenlegi piaci függésből adódóan a BlastUP lehet mind közül a legjobb választás. A Blast ökoszisztéma koronaékköve hatalmas potenciállal rendelkezik egyedi technológiájának és céljának köszönhetően, így a befektetők számára jelenleg a BlastUP minden más opciót felülír.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***