DOT vs RENQ, melyik DeFi token fog jobban teljesíteni májusban?

A kriptopiac növekedésével napról-napra jelennek meg új projektek. A bőség zavarában egyre nehezebbé válik annak megállapítása, hogy mely projektek azok, melyekbe igazán megéri pénzt és időt fektetni. Ebben a cikkben a Polkadot (DOT) és a RenQ Finance (RENQ), két top DeFi tokent fogjuk megvizsgálni, hogy felmérjük azok 2023-as potenciálját.

A Polkadot (DOT) májusi árfolyamának előrejelzése

A Polkadot (DOT) egy következő generációs blokklánc, amely a korábban elszigetelt blokkláncokat, például a Bitcoint és az Ethereumot hivatott összekötni, lehetővé téve ezzel a köztük történő adatátvitelt. A Polkadot (DOT) 2020-ban, négy évvel a létrehozása után jelent meg. A projekt – főként a blokkláncok összekapcsolására való képessége miatt – hatalmas befektetői, fejlesztői és felhasználói közösségre tett szert.

A DOT a Polkadot hálózat natív tokenje, mely segít a hálózat biztonságának megtartásában. A DOT jelenlegi ára 5,68 dollár, amely 89,68%-kal marad el az 55,00 dolláros történelmi csúcs alatt. A Polkadot piaci hangulata medvés, 3 növekedést jelző elemzési indikátorral és 27 csökkenést jósoló indikátorral. Az elmúlt 30 napban a token fele-fele arányban mutatott árnövekedést, illetve csökkenést.

A Polkadot relatív erősségi indexe (RSI) 39,53, ami semleges piaci pozíciót jelez. A CoinCodex szerint a Polkadot (DOT) árfolyama az előrejelzések alapján 0,51%-kal csökken és 2023. május 8-ig eléri az 5,59 dollárt. Támasztási szintjei 5,66 dollárnál, 5,59 dollárnál és 5,54 dollárnál helyezkednek el. Rally esetén a Polkadot ellenállási szintjei az 5,77, 5,82 és 5,89 dolláros árszintek. Mindebből következtetve, valószínűleg nem ez a legmegfelelőbb idő a Polkadot (DOT) projektbe való befektetésre.

Polkadot

A RenQ Finance (RENQ) májusi árfolyamának előrejelzése

A RenQ Finance egy blokklánc alapú decentralizált pénzügyi platform. A RenQ Finance a DeFi kereskedők minden típusának egyablakos ügyintézője kíván lenni, miközben a központi tőzsde előnyeinek kihasználását kínálja. A platform a DeFi ügyfelek számára számos szolgáltatást nyújt, mint például a yieldfarming, a stakelés és a likviditás biztosítása.

A RenQ Finance natív tokenje a RENQ token. A RENQ megkönnyíti a tranzakciókat és biztosítja a RenQ Finance hálózatot. A projekt egyedi megközelítése a decentralizált kereskedés felé és a kiemelkedő árteljesítménye által gyorsan vonzó választássá vált mind a befektetők, mind a kereskedők számára.

A RenQ Finance (RENQ) árfolyama az elmúlt két hónapban folyamatosan emelkedett. A RENQ token értéke február óta több mint kétszeresére, 0,025 dollárról 0,055 dollárra emelkedett. Ráadásul a platform folyamatban lévő előértékesítési kampánya ugyanezen időszak alatt több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze. A kampány jelenleg az utolsó forduló záró szakaszában van. A RENQ hivatalosan 0,070 dolláros kereskedési árfolyamon fog piacra lépni.

Az előrejelzések alapján a bevezetéssel a token gyors rallyt fog megélni, és május végére körülbelül 1,66 dolláron fognak vele kereskedni. Egy még derülátóbb előrejelzés szerint a RENQ a hónapot 1,89 dollár körül fogja zárni. A közelgő bikafutam során pedig várhatóan 50x-100x-os emelkedést fog felmutatni.

Következtetés

Míg a Polkadot (DOT) árfolyama májusban várhatóan esni fog, addig a RenQ Finance (RENQ) tovább emelkedik, így ez lehet a hónap egyik legjobb választása. Ráadásul, ha a jóslatok beigazolódnak, a RenQ Finance 2024-re 100-szoros rallyra készül.

A RenQ Finance (RENQ) tokenek megvásárlásához kattints ide.

Látogass el az alábbi linkekre a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatos további információiért:
Honlap: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***