Egy befektetésre ajánlott ígéretes altcoin – az IQN token bemutatása

A jelenlegi turbulens gazdasági folyamatok megkövetelik mindenkitől, hogy okos befektetéseket hajtsanak végre, amelyek hosszú távon is tudnak pénzt keresni. A nehéz kérdés továbbra is, hogy mit és hogyan fektessünk be.

Bármilyen befektetési eszköz irányába is mozdulunk el, nagyon sok akadállyal találjuk szembe magunkat. Ingatlanbefektetéshez nagyon nagy pénzügyi tőke kell, SpaceX részvényeket pedig nem lehet venni alapvető részvénypiaci ismeretek nélkül vagy anélkül, hogy bevonnánk egy tapasztalt brókert.

Ha megkérdeznénk ma egy befektetési tanácsadót, hogy melyik az az eszköz, amely gyorsan profitot tud termelni, akkor a nagy részük a kriptovalutákat ajánlaná. Jó kriptovalutát mint befektetési eszközt választani a több mint 7 ezer token közül azonban nagyon nehéz. Most viszont egy jó befektetésről fogunk beszélni – ez a IQN gaming token.

Mi az az IQN?

Az IQN egy ERC-20 token, amelyet a játékosok a teljesítményük elismerésért kaphatnak jutalomként digitális token formájában.

Az első IQN tranzakciót a PvP játékplatform, az IQeon.com támogatta. A platform fejlesztői lehetővé tették, hogy a játékosok a sikereiket monetizálni tudja egy közvetítő eszközön keresztül. Mára rengeteg játékos szerzett már IQN tokeneket a nagy PvP meccsek győzelmei után. De IQN tokent lehet nyerni szimplán csak azért is, mert részt veszel egy játékban, vagy hasznos tanácsokkal látod el az IQeon fejlesztői csapatot, esetleg bónuszként kaptad a játékostársaidtól.

Az IQN token jellegzetességei

1. Az IQN az Ethereum platformon működik

Az Ethereum az egyik legnagyobb blokklánc, amelyet egy professzionális csapat fejleszt hosszú évek óta. Ez a stabilitás biztosítja a platform megbízhatóságát, és egyúttal azt, hogy a tokenek iránt hosszú időn keresztül nagy lesz a kereslet.

Az IQN tulajok számára elérhető a tranzakciós történet is az Ethereumon, tehát a rendszer teljes mértékben transzparens.

2. Az IQN tokent már listázta a BitForex, HitBTC, Exrates és EXMO kriptotőzsde is

Egy digitális eszköz fejlődésében fontos mérföldkő, ha a nagy és jól megalapozott hírnévvel rendelkező kriptotőzsdék listázzák be. Ez nagyban növeli a token attraktivitását, növeli a likviditását és jelentős sikerfaktorként jellemezhető.

Emellett az a képesség, hogy lehetővé válik egy kriptovalutával a tranzaktálás egy kereskedési platformon keresztül, jelentősen hozzájárul a token versenyképességéhez is. Az IQN esetében az a tény, hogy a tőzsdéken aktív kereskedést folytatnak vele egy jó indikátora annak, hogy a játékosok valóban megkapják ezeket a tokeneket a játékban elért sikereikért, és fontos jelzés, hogy a kriptokereskedők is hajlandók megvásárolni ezt a tokent.

Az egyik legjobb mutatója egy sikeres tőzsdei listázásnak az, ha az eszköz értéke rögtön kilő. Miután a HitBTC bejelentette, hogy elérhető náluk az IQN, a token árfolyama rögtön 8%-ot emelkedett.

3. Az IQN-t már 7 tárca támogatja

Az IQN tokent már hét nagy kriptotárca támogatja, köztük van a – Metamask, TrustWallet, Eidoo és a Trezor hardvertárca is. Emellett az altcoint már integrálták jó néhány platformfüggetlen tárcába is, mint a Freewallet, imToken, AtomicWallet.

4. Az IQN tokent már megbízható kriptoelemző is értékelte

A digitális eszközt már a Flipside Crypto is értékelte, amely egy elismert kriptovaluta piacelemző vállalat, amely különféle elemzéseket kínál a coinokról és tokenekről. A mélyreható elemzés után az IQN megkapta a FCAS besorolást. Így ma már megtalálható a CoinMarketCap token oldalán is.

Ezenfelül 2019-ben a KnownSec is auditálta az IQN okosszerződést, amely során megállapításra került, hogy a forráskód biztonságos, és nincs semmilyen komoly sérülékenysége.

5. IQN pénzügyi teljesítménye

A gaming altcoin pénzügyi indikátorai jól mutatnak. Hat hónap alatt az IQN árfolyama 80%-kal emelkedett, a piaci kapitalizációja pedig 5.5 millió dollárral emelkedett ugyanezen időszak alatt. A CoinMarketCap szerint az IQN piaci értéke jelenleg 2.70 dollár körül mozog.

Fontos kiemelni, hogyha a tokent minél több termékbe integrálják, úgy a pénzügyi teljesítménye is szignifikánsan javulni fog. Mivel pedig a token egy igencsak niche szektort céloz meg, ezért sok befektető árgus szemekkel figyeli a teljesítményét.

Összegzés

Az IQN egy nagyon egyedi termék, amely szerves része a videojáték iparnak és a kriptoszektornak is egyben. Csak nagyon kevés versenytársa van a blokklánc szektorban. Az az ötlet, hogy egyesítsük az összes videojátékost a világon egy nagyon ambiciózus vállalkozás. Ha a token azonban meg tudja ragadni ezt az alkalmat, és egyre több platform fogja integrálni, akkor egy domináns pozíciót vívhat ki magának a kriptovaluta piacon és a blokklánc iparágban.

Az IQN-ra tehát egyértelműen oda kell figyelni, ugyanis a növekedési potenciálja még nem lett kiaknázva. Ha ezt az altcoint a befektetési portfóliód részévé teszed, akkor ez egy nagyon eredményes befektetési stratégia része lesz. Mivel most a kriptopiacot egyértelműen a bika uralja, ezért ez egy ideális alkalom a beszállásra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT programok kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/árajánlat ellenőrzése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***