Egy Dogecoin alternatíva, ami 100-szoros megtérülést hozhat

2021-ben a kriptovaluta világa örökre megváltozott, amikor a Dogecoin (DOGE), az egykor csendesen megbúvó digitális valuta minden idők csúcsára, 0,7376 dollárra szökött. Ez az altcoin egy év alatt elképesztő, 20 000%-os növekedésen ment akkor keresztül. Azok a befektetők, akiknek sikerült korán elkapni ezt a hullámot, óriási nyereséget arattak le, kisebb összegek hatalmas vagyonokká változtak. A 2024-es bikapiaci trend közeledtével sok elemző úgy véli, hogy a Dogecoin robbanásszerű növekedésének napjain már túl vagyunk. Valószínűleg nem fogja megismételni a korábbi meteorikus emelkedést ez az altcoin.

Ehelyett a reflektorfény az új, ígéretes kriptovaluták felé fordul, amelyek most hasonló kitörésre készülnek. Az egyik ilyen versenyző a BlastUP (BLP), amelynek ára jelenleg mindössze 0,06 dollár. Ez a cikk azt mutatja be, hogy miért tartják a BlastUP-ot a Dogecoin alternatívájának az elemzők, amely 2024-ben uralhatja a piacot, és akár 100-szoros megtérülést is ígérhet a befektetésen. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a BlastUP lehetőségeit, hogy időben elkapd a következő nagy kripto-szenzációt.

A BlastUP nagy segítséget biztosít a DApp-ok zökkenőmentes elindításához a Blaston

Február elején a BlastUP a Blast L2 blokklánc első indítópultjaként jelent meg, azzal a küldetéssel, hogy felpörgesse a kripto startupok növekedését és bevételeit. Ez a platform számos innovatív eszközt kínál a projektek segítésére.

blast grow faster
Csatlakozz a BlastUP projekthez, hogy gyorsabban növekedj és többet kereshess

A BlastUP eszközkészletében megtalálható a Launchpad Accelerator, amely lehetővé teszi a projektek számára alapvető dokumentációk és tokenomikák létrehozását, hogy gyorsabban tudjanak a finanszírozásra koncentrálni. Csak a nagy kaliberű projektek csatlakozhatnak az ökoszisztémához, ezért a BlastUP szigorú projektszűrést végez, hogy csak a biztonságos és megbízható kriptovaluta projektek kerüljenek az indítópultra.

A BlastUP elindult: az első projektet már sikeresen elindították

Alátámasztva az indítópultként használható koncepcióját, a BlastUP nemrégiben elindította a BlastUP alkalmazást, amely a CYBRO előértékesítésének ad otthont. Ez az esemény különösen figyelemre méltó, mivel a BlastUP még saját előértékesítési fázisában ad otthont a CYBRO alfa értékesítésének. Ez a kezdeti bevezetés nem csak a platform képességeit teszteli, hanem előkészíti a BlastUP token hivatalos bevezetését is.

A robusztus tokenomika értéket ad a BlastUP ($BLP) tokeneknek

A BlastUP natív tokenje a $BLP számos előnnyel jár:

  • kizárólagos hozzáférést biztosít a token értékesítéshez
  • lehetőséget ad a stakingre
  • hűségjutalmak érhetőek el az Initial DEX Offering (IDO) során.

A teljes 1 milliárd dolláros összértékű BLP tokenek kínálatát átgondoltan osztják fel a magánértékesítések, az előzetes értékesítés, a nyilvános ajánlattételek és más olyan területek között, mint a likviditás és a marketing. Mindezt egy strukturált ütemterv kíséri, amely biztosítja a tokenek zökkenőmentes piaci bevezetését.

Blastup előértékesítés

A BLP $ piaci érték alatti áron érhető el az előértékesítés során

A BlastUP-on jelenleg már zajlik a BLP tokenek előértékesítése, amelyek ára a DEX listázást követő piaci értékénél most még alacsonyabb. Már több mint 12 000 ember csatlakozott az előértékesítéshez, és mindössze két hónap alatt több mint 5 millió dollár gyűlt össze. Az elővétel május végéig tart, így még van lehetőség jó áron megvásárolni ezeket a most még alulértékelt tokeneket.

blast

Növeld kriptoportfóliódat a $BLP tokennel

A BlastUP ambiciózus tervei

A jövőre nézve a BlastUP projektnek izgalmas tervei vannak, amik egészen 2026-ig szólnak. A tervben szerepel egy mesterséges intelligencia által vezérelt IDO-szűrő elindítása, az új hozam- és $BLP staking programok bevezetése, valamint egy közösségi piactér és egy inkubációs program elindítása is. A BlastUP csapata felhasználóbarát eszközökön is dolgozik a jobb token- és likviditáskezelés érdekében. Ilyen lesz például az AI Launchpad Assistant és a likviditáskészlet elemző, amelyek célja az innováció és a növekedés előmozdítása a kriptovaluta közösségen belül.

A BlastUP közösség támogatása segíti a további növekedést

A BlastUP aktív az olyan nagy közösségi platformokon, mint az X, a Telegram és a Discord, és folyamatosan posztolja a rajongóknak az izgalmas híreket és bejelentéseket. Lebilincselő kérdezz-felelek alkalmakat is tartanak, amelyek rávilágítanak az átláthatóság és a nyílt kommunikáció iránti elkötelezettségükre.

A BlastUP közösség egy élénk és hűséges csoport, amely mindig szívesen megvitatja és dicséri a platform legújabb funkcióit és fejlesztéseit.

Blastup közösségi média

Kép forrása

Összegzés: vajon szárnyalni fog a BlastUP értéke?

Olyan kulcsfontosságú iparági influenszerek támogatását élvezi a projekt, mint az Orbid. Emellett a jól strukturált ökoszisztémát a kripto startupok növekedésének felgyorsítására terveztek. Ezek mind mutatják, hogy a BlastUP jelentős értéknövekedésre kész token, annak minden jellemzőjével. A token stratégiai hasznossága a DApp-indítások elősegítésében és a staking lehetőségeket is magában foglaló robusztus tokemonikája vonzó eszközzé teszi. A lelkes és növekvő közösségi támogatással párosulva ezek a tényezők erősen arra utalnak, hogy a $BLP valószínűleg meghaladja a várakozásokat majd a kriptovaluta piacon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***