Egy WSB moderátor furcsa játéka 600 ezer dollárnyi WSB coinnal

Éppen csak tegnap írtunk a WSB token elindulásáról és egy ehhez kapcsolódó kifejezetten jó hasznot hozó airdropról. Mára pedig jelentős fordulatot vett a történet. Május másodikán indult el a WSB token a Wall Street Bets Reddites fórum moderátorainak aktív közreműködésével. Ez a fórum volt az, amelyik a híres-hírhedt GameStop részvény shortolással padlóra küldött néhány nagy kockázati tőkebefektetőt még 2021-ben.

A WSB token árfolyama mélyrepülésben van

Eredetileg azt kommunikálta a projekt, hogy nem lesz a tokenekből visszaosztás a WSB csapatnak. Szó szerint azt írták eredetileg, hogy “ez a legigazságosabb mémcoin, hiszen csak ingyenes airdrop lesz és az összes WSB 10%-a megy az r/wallstreetbets közösség számára.” Ezzel szemben május negyedikén egy blokklánc figyelő felhasználó, ZachXBT arról tweetelt, hogy a WSB reddit fórum moderátor botjait üzemeltető zjz.eth rug-pull csalást hajtott végre. Ezt azokra az adatokra alapozta, amelyek szerint zjz.eth 334 ethernyi WSB coint adott el.

Ennek értéke több mint 600 ezer dollár. A nagy kiárusítás hatására (is) két nap alatt történelmi csúcsról történelmi mélypontra zuhant a WSB árfolyama. A legnagyobb csúcsa 0.0067279 dollárnál volt, most pedig alig ér 0.00002 dollárt egy ilyen coin. És az látható, hogy a kriptos közösségben már egymást figyelmeztetik az emberek, mert a fórum moderátorai bármikor léphetnek ismét a 10%-os részükkel.

Közben azért néhány órával ezelőtt jött a hír, hogy zjz.eth visszaküldött 333 ethert a WSB többaláírásos tárcájába. Szóval aki farkast kiáltott, most megnyugodhat kicsit, hogy nincs WSB rug-pull. De ettől függetlenül az egész WSB történet kifejezetten izgalmas. Elég csak megnézni WSBMod Twitter-fiókját.