Egy szakértő szerint ez az 5 kriptovaluta uralhatja a piacot ezen a nyáron

Egy vezető kriptoszakértő öt altcoint azonosított, amelyek ezen a nyáron a piac élére törnek. Ezek egyedi potenciáljuk és erős teljesítményük miatt emelkednek ki. A 2024-es bikapiac teljes lendületben van, és ezek az ígéretes versenyzők kerülnek a figyelem középpontjába. Kíváncsi vagy, mely kriptovaluták kerültek a listára? Merülj el a részletekben, hogy felfedezd a jelentős nyereségre esélyes legjobb választásokat.

A CYBRO tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára került

A CYBRO egy új platform, amely a felhasználóknak segít nagyobb nyereséget elérni a Blast blokkláncon. A Blast arról ismert, hogy jobb hozamokat kínál Ethereum (ETH) és stabilcoinok esetében, mint más hasonló megoldások. A CYBRO fő funkciója, hogy segítse a felhasználókat ennek a lehetőségnek a teljes kihasználásában.

Jelenleg a CYBRO tokeneket előértékesítésben kínálják alacsony, 0,025 dolláros áron, ami 58%-kal olcsóbb a várható jövőbeli árnál. Ez potenciálisan 300%-os megtérülést kínál. Beszélik, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt. Az összes token mindössze 21%-a elérhető az előértékesítésben, és már körülbelül 25 milliót eladtak.

>>> Vásárolj $CYBRO-t 58% Kedvezménnyel, Amíg Lehet – A Készlet Korlátozott! <<<

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnyt élvezhetnek, beleértve a staking jutalmakat, különleges airdropokat, vásárlások utáni cashback-et, alacsonyabb díjakat a kereskedés és kölcsönzés során, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja a kriptovaluták növekedésének támogatása különböző befektetési stratégiák révén a Blast ökoszisztémában és azon kívül is. Ezek a stratégiák a konzervatív megközelítésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform arra összpontosít, hogy hatékony kriptotranzakciók révén maximális hozamot biztosítson a befektetőknek. A jövőbeni frissítések között szerepel az AIBroker, egy chatbot, amely segíti a befektetéseket, valamint egy egykattintásos befektetési funkció, amely integrálja a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyeket (CeFi).

>>> Növeld Kripto Portfóliódat CYBRO-val! Csatlakozz Most a Jövőbeli Akár 300%-os Hozamért! <<<

A Notcoin (NOT) árfolyama emelkedik a piaci ingadozások közepette

A Notcoin (NOT) jelenlegi ára 0,00945 és 0,03318 dollár között mozog, az ellenállási szintek 0,043 és 0,066 dollár alatt. Az utóbbi időszak teljesítménye alapján az érme 968,25%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban és hat hónapban egyaránt, valamint 104,18%-os emelkedést az elmúlt héten. A 10 napos és 100 napos mozgóátlagok 0,0219 és 0,0220 dollár. Az RSI értéke 43,85, ami viszonylag kiegyensúlyozott állapotot jelez. A piaci mozgások a közelmúltbeli áremelkedés után korrekciós fázisban vannak.

Starknet (STRK) árfolyamkilátások: A trendek és mozgások értékelése

A Starknet jelenlegi árfolyama 1,14 és 1,32 dollár között mozog. Az elmúlt héten 7,62%-os emelkedést mutatott, de az elmúlt hónapban 1,07%-os enyhe csökkenést regisztrált. Az érme a 100 napos mozgóátlag fölött van, ami ellenálló képességet jelez. Azonban a MACD és az RSI nem mutat erős lendületet, és a sztochasztikus érték is alacsony. A jelenlegi mozgások inkább korrekciósak, mint impulzívak. Az árfolyam 1,41 dolláros ellenállással és 1,06 dolláros támogatással szembesülhet.

Jito (JTO) kripto árfolyam áttekintés: Impulzív mozgások várhatóak

A Jito (JTO) jelenlegi árfolyama 3,25 és 3,84 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ár 5,01%-kal csökkent, de az elmúlt hónapban stabil maradt, mindössze 0,61%-os csökkenéssel. Az elmúlt hat hónapban 0,58%-os növekedést mutatott. A 34,86-os RSI és a 11,71-es sztochasztikus érték túladott állapotot jelez, ami potenciális impulzív növekedést jelezhet. Az elmúlt 10 nap egyszerű mozgóátlaga 3,66 dollár, ami közel van a 100 napos átlaghoz, ami rövid távú stabilitást jelez egy esetleges emelkedés előtt.

A Wormhole (W) Coin árfolyamának áttekintése és előrejelzése

A Wormhole (W) jelenleg korrekciós fázisban van, az árfolyam 0,57 és 0,68 dollár között mozog. Az érme 0,51 dolláros támogatást és 0,74 dolláros ellenállást élvez. Az elmúlt héten az árfolyam 6,11%-kal emelkedett, míg az elmúlt hónapban 4,10%-kal csökkent. Hat hónap alatt 1132,91%-os növekedést mutatott. A technikai mutatók enyhe medvepiaci lendületet jeleznek.

Következtetés

A bemutatott érmék – NOT, STRK, JTO és W – ígéretesek, de rövid távon kevésbé valószínű, hogy jelentős nyereséget hoznak. A kiemelkedő lehetőség a CYBRO, az első kereseti marketplace, amely a Blast blokklánc natív hozamtermelő potenciálját használja. Az első kiadás 2024 második negyedévében várható. Ez kedvező feltételekkel kínál lehetőséget a korai befektetőknek a CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozásra.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***