Egyszerűen megállíthatatlan ez a kriptó, már 2 millió felett a 99Bitcoins

A legtöbb vezető kripto az elmúlt néhány napban zöldben mozgott, sőt, a szerencsésebbek még kétszámjegyű növekedés részesei is lehettek.

Az elemzők úgy gondolják, hogy ez a nyári bikapiac ízelítője lehet.

Habár nagy rá az esély, hogy a legkedveltebb altcoinok tovább emelkednek, akkora növekedésre nincs lehetőségük, mint az új előértékesítéseknek, például a 99Bitcoins-nak.

A gyorsan növő előértékesítéssel, ami már 2 millió dollár felett jár, úgy látszik, hogy a 99Bitcoins készen áll a hatalmas növekedésre, miután bekerül a tőzsdére.

Tarts velünk és ismerd meg közelebbről a projektet!

A 99Bitcoins a Learn2Earn modellel reformálja meg a kripto és web3 oktatást

A 99Bitcoins ($99BTC) innovatív módszerrel teszi vonzóvá és jövedelmezővé a kriptovaluta és a blokklánc oktatást. A projekt megközelítése interaktív játékká varázsolja a kripto oktatást, amelynek keretében a felhasználók különböző kvízek és tanfolyamok teljesítésével tokeneket szerezhetnek.

Az oktatás az alapoktól indul, és olyan témákra tér ki, mint a decentralizált pénzügyi (DeFi) érmék, a token szabványok és a letéti protokollok. Ahogy a felhasználók teljesítik a bevezető leckéket, 99BTC tokeneket gyűjtenek. Minél magasabb szintű anyagokat oldanak fel és teljesítenek, annál nagyobb jutalomban részesülnek.

99Bitcoins

Kulcsfontosságú elem a ranglista rendszer, amellyel nyomon követhető az egyes felhasználók előrehaladása, és barátságos versenyt teremt közöttük, hiszen mindenki szeret nyerni.

Miután megszerezték 99BTC tokenjeiket, a felhasználók azonnal letétbe is helyezhetik őket, tovább növelve ezzel vagyonukat. Az irányítópult alapján a platform komoly befektetési hozamot kínál, a közösség pedig már több mint 1,3 milliárd érmét helyezett letétbe.

Az interaktív tanulás, a token jutalmak és a letétek lehetőségének kombinációja olyan helyzetet teremt, amely ösztönzi az elköteleződést. Minél több oktatóanyagot teljesítenek a felhasználók, annál nagyobb jutalmakban részesülnek, amelyeket aztán letétbe helyezhetnek további hozamok generálása céljából.

A 99BTC csapat átállna a BRC-20-ra – ez lehet a 100-szoros profit kulcsa?

Habár a 99Bitcoins token eredetileg az Ethereum láncon, az ERC-20 szabvány használatával működik, a csapat szeretné átvinni a BRC-20-ra az érmét. Ezt az új token szabványt kifejezetten a Bitcoinhoz fejlesztették ki, az Ethereum technológiájának újragondolásaként, amely a Bitcoinra lett formálva.

A BRC-20 szabvány közvetlenül az egyes „satoshi”-kra, a Bitcoin legkisebb egységeire írja fel az adatokat. Amennyiben a migráció sikerül, a 99BTC tokenek a világ legstabilabb és legbiztonságosabb hálózatán futhatnak, és a Bitcoin proof-of-work modelljére támaszkodhatnak.

99BTC BRC-20

Fontos leszögezni, hogy a BRC-20 szabvány egyelőre még kísérleti fázisban van, ez az úttörő megközelítés azonban nem kis felhajtást okozott a közösség körében. Sok korai támogató gondolja úgy, hogy a 99BTC az első olyan Learn-to-Earn projekt lehet, amely a végletekig kiaknázza a Bitcoinban rejlő potenciált.

A 99BTC érmék esetleges integrálása a Bitcoin hálózatba nagy előrelépést jelentene a blokklánc technológiában. A Learn-2-Earn a Bitcoin hírnevével és biztonságával kombinálva a kripto világ innovátorainak élére helyezheti a 99Bitcoins-t.

A 99Bitcoins előértékesítés hetek alatt 2 millió dollárt gyűjt

A 99Bitcoins előértékesítés nagy sikert arat, hiszen már 2 millió dollár felett jár.

Fontos tudni, hogy az előértékesítés szakaszokra bomlik, és az ár a következő szakaszokban egyre növekedni fog.

A 99Bitcoins jól átgondolt tokenomikája elősegíti a fenntarthatóságot és a hosszú távú növekedést.

Az újító Learn-to-Earn megközelítés és a közösség központú tokenomika a kripto közösség kiemelkedő alakjainak is felkeltette a figyelmét.

A projektet több népszerű YouTuber is dicsérte, például Jacob Bury, Michael Wrubel és a Crypto Gains is. Jacob Bury ráadásul azt jósolta, hogy a 99BTC tokenek akár 10-szeres nyereséget is hozhatnak a tőzsdére kerülés után.

Következtetés

Ahogy a 99Bitcoins projekt egyre nagyobb figyelmet kap, a befektetők egyre inkább úgy gondolják, hogy a Learn-2-Earn, az átgondolt tokenomika és a BRC-20 szabványra történő átállás kombinációja óriási fellendülést hozhat.

Amennyiben az előértékesítés továbbra is olyan felkapott marad, mint eddig, akkor az akár a vártnál korábbi lezárásához is vezethet. Ennek fényében most van itt az ideális alkalom arra, hogy beszállj, mielőtt még túl késő lenne!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**