Ez lenne a következő 100-szoros mém érme?

A Base érmék népszerűsége egyre gyorsabban nő, ami igaz a Base Dawgz tokenre is. A projekt előértékesítése mindössze néhány nap alatt átlépte az 1 millió dolláros szintet, így rendkívül ígéretes versenyző lehet a Base láncon.

A $DAWGZ lenyűgöző előértékesítése vonzza a gazdag mém érme befektetőket, akik optimisták a token jövőjével kapcsolatban.

A projektet már most is sokan követik online, és számos befektető szerint indulása után a $DAWGZ az egyik legnépszerűbb tokenné válhat.

Ezek alapján joggal merülhet fel a kérdés, hogy a Base Dawgz vajon a következő 100-szoros kriptovaluta lesz-e?

A Base Dawgz népszerűsége egyre nő

Azóta, hogy elismert kripto YouTuberek és influenszerek is kifejezték támogatásukat a projekttel kapcsolatban, a Base Dawgz népszerűsége még inkább nő.

A közismert kripto YouTuber, Jacob Bury egy elemzésben összehasonlította a Base mém érméket, és úgy találta, hogy a jelenlegi kereslet miatt a következő hetek során valószínűleg a Base Dawgz nyújtja majd a legjobb teljesítményt.

base dawgz repules

Matthew Perry egy nemrég készült YouTube videójában azt ecsetelte, hogy a $DAWGZ lehet a következő nagy durranás, és a Brett nyomába léphet. Perry kiemelte, hogy a projekt felhasználási lehetőségei kedvezőbbek mint a legtöbb mém érme esetében.

ClayBro és más szakértők is úgy vélik, hogy a $DAWGZ mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy milliomossá tegye az embert. Nem ez lenne ráadásul az első ilyen érme, hiszen erre korábban már számos mém érme képes volt. Az elemzők szerint a siker kulcsa az, hogy minél korábban fektess be, még azelőtt, hogy a lemaradástól való félelem (FOMO) beütne.

Emellett az előértékesítés a mainstream média figyelmét is felkeltette, az érme ugyanis olyan nagy oldalakon jelent meg, mint a CryptoPotato, a Finbold vagy a The Economic Times. Az ideális indítási környezet és a proaktív, közösség-fókuszú kezdeményezések révén a Base Dawgz dinamikusan és stabilan indult.

A projekt közösségi média csatornáin a fejlesztők arra utaltak, hogy a jövőben számos gyakorlati felhasználási lehetőséggel ruháznák fel a tokent. Mondanunk sem kell, hogy ezek az integrációk jelentős befektetői érdeklődéssel és nagyobb profittal járhatnak.

A projekttel és a fejlesztésekkel kapcsolatos hírekért kövesd a Base Dawgz Telegram csoportját és az X/Twitter fiókját.

A Base Dawgz többláncú kriptovaluta előértékesítése már 1,6 millió dollár felett jár

Base Dawgz ($DAWGZ) előértékesítése alig egy hét alatt átlépte az 1 millió dollárt, most pedig sikerrel robog a következő, 2 millió dolláros mérföldkő felé. A befektetők jelenleg 0,00527 dollárért vásárolhatják meg a $DAWGZ tokeneket.

Az ár azonban egyre tovább nő majd az előértékesítés során, a következő emelésre hat nap múlva kerül sor, szóval érdemes sietni.

base dawgz utemterv-jun19

A Base láncon futó projekt több láncon is elérhető, nevezetesen az Ethereumon, a Base-en, a Solanán, a Binance Smart Chain-en, a Polygonon és az Avalanche-on.

Az interoperabilitást az olyan áthidaló protokollok segítik elő, mint a Wormhole és a Portal Bridge. A decentralizált univerzális üzenet protokoll, a Wormhole, összekapcsolja a blokkláncokat, így biztosítja az egyes ökoszisztémák közötti működést.

A Wormhole-ra épített láncok közötti híd, a Portal Bridge, növeli a $DAWGZ token funkcionalitását és használhatóságát. Ez a több láncot összekötő ökoszisztéma remek alapot kínál a különféle használati eseteknek.

Base Dawgz ajánlói jutalmak és letétek

A blokkláncok között ugráló, kutyás tematikájú kabalájáról ismert Base Dawgz csak úgy vonzza magához a befektetőket egyedi megközelítésének köszönhetően. Népszerűségét tovább növeli a jelenlegi trend, a legjobb tíz mém érme közül ugyanis hat kutyás témájú. A Base Dawgz megközelítése azonban némiképp eltér ezektől.

A projekt több felhasználási lehetőséget is kínál, amelyek jól elkülönítik a többi mém érmétől. Az ilyen innovációk egyike például a refer-to-earn, azaz a hivatkozz, hogy keress mechanizmus. A közösség tagjai egyedi ajánlói linket hozhatnak létre, amelyen keresztül barátaik csatlakozhatnak a projekthez. Barátai befizetése után az ajánló a befizetés értékének 10%-át megkapja jutalomként USDT formájában. Ez jelentősen növelheti a részvételt és a közösség méretét.

A funkció kulcsfontosságú lehet a Base Dawgz életében, mivel mélyebb elköteleződésre ösztönzi a közösség tagjait, akiket két cél hajt – jutalékot szerezni és növelni a token értékét.

Base Dawgz emellett a letétek bevezetését is tervezi, habár ezzel kapcsolatban még nem hoztak nyilvánosságra részleteket. A tokenomikából azonban kiderül, hogy a teljes kínálat 20%-a letéti jutalmakra lett allokálva.

base dawgz hogyan vasarolj

A letétek hatékonyan egyensúlyba hozzák a keresletet és a kínálatot azáltal, hogy a tulajdonosokat az érméik zárolására ösztönzik, csökkentve ezzel az eladási nyomást. A projekt intelligens szerződése a Solid Proof auditján esett át, ami biztosítja az integritást, miközben a befektetői bizalmat is növeli.

A $DAWGZ jelenleg előértékesítésben érhető el, de igyekezz, mert az érmék gyorsan fogynak. Csatlakozz te is a Base Dawgz előértékesítéshez, ne maradj le!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**