“Eladó a Lamborghinim bitcoinért” – hirdeti a Morgan Creek CEO

Jason A. Williams a Morgan Creek Capital Management ügyvezetője számára többet ér a bitcoin, mint holmi matchbox sportautó, melyet amúgy is sorozatban gyártanak.

Ami eddig még nem történt meg

Ahogy a bitcoin árfolyama szépen lassan stabilizálódik a 4000 dolláros árszintnél 80%-ot esve az ATH-ról, a Morgan Creek Capital Management ügyvezetője, Jason A. Williams úgy döntött, megszabadul a Lamborghinijétől egy kis bitcoinért cserébe.

Ez szöges ellentétben áll az eddigi kripoberkekben elfogadott mantrával (‘When lambo?’), amit a kriptósok akkor szoktak áhítattal recitálni, mikor az árfolyamok még a Holdra tartottak. Régi szép idők.

“Olyat teszek, amit még senki sem tett a kriptóban,” írta.

Eladom a Lamborghinim és bitcoint veszek. BTC-s ajánlatokat kérek.

Nem csak hogy BTC-ben várja Williams a fizetést, de még egy chilei szállításra vonatkozó kérdés kapcsán is pozitívan válaszolt, amit természetesen teljesít, a megfelelő összegű BTC-ért cserébe.

Fordul a kocka?

Jól megy a szekere a Lamborghini-nek, amely már a hetedik egymást követő évben tudta tudta az értékesítését. 2017-ben a prémium autómárka 3 815 kocsit értékesített, melyek között tucatjával voltak azok, melyeket bitcoinnal vásároltak.

A silányul induló 2019-es év és a kriptopénz piacok elhúzódó medvepiaca nehezen érintheti a luxus és prémium márkák gyártóit, lévén a kriptósok előszeretettel vásárolnak Lambót, villát stb.

Fluffypony, a Monero vezető fejlesztője szerint szintén kiváló döntés az értékesítés, mivel a Huracan modellek siralmas megtérüléssel kecsegtetnek.

Megint mások szintén pozitívan fogadták a lépést.

“Okos lépés. Később majd még több Lambót vehetsz.” – felelte @H3dgi.

A Bitcoin árfolyama nem először esett 80%-ot rövid idő alatt, de a 10 év alatt minden egyes alkalommal új ATH-t, azaz, minden idők legmagasabb csúcsát tudott megütni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük