Elemzők 4 ígéretes mémérmét vizsgálnak meg a befektetés világában

A mémérmék figyelemre méltó tokenek közel 50 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, melyek komoly nyereséget, de akár veszteséget is hozhatnak. Míg a nagy mémérmék árfolyama, mint például a Dogecoin komolyan ingadozik, a kisebb mémérmék tartják a lépést a bikás ütemmel. Mivel a piac teljesen megfordul, a kriptoszakemberek 4 ígéretes mémérmét elemeztek ki, amelyekből érdemes bevásárolni. A felsoroltak közé tartozik az Angry Pepe Fork, a dogwifhat, a Myro és a Ponke.

Az Angry Pepe Fork júliusban tovább növekszik

A játékosított gazdaságban az Angry Pepe Fork kiemelkedik társai közül. A projekt egy új, conquer-to-earn programot vezet be, ami megkülönbözteti sok mémérmétől, amelyek csak a helyet foglalják. A zombik legyőzéséhez az Angry Pepe Fork lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csapatként összefogjanak, megmutassák harci szellemüket és jelentős jutalmakat, például $APORK tokeneket szerezzenek.

Ugyanígy a felhasználók egyénileg is pénzt kereshetnek az Angry Pepe Fork közösségben való aktív részvételen keresztül. A token fejlődésének ösztönzése érdekében az Angry Pepe Fork a teljes kínálatot 1,9 milliárd dollárban határozta meg, biztosítva a szűkösséget és a folyamatos értéknövekedést.

Sok kriptoelemző, köztük Noah, az ismert X influenszer, bikahangulatú megjegyzéseket tett a tokenről, és úgy gondolják, hogy a jelenlegi 0,014 dolláros ár igazán kedvező. Azok számára, akik most szeretnének csatlakozni, 10% kedvezmény jár minden vásárláskor. A felhasználók az APORKS1 kód megadásával tudják kinyitni ezt a kedvezményt. A több mint 195 ezer dollárnyi összegyűjtött pénzzel az Angry Pepe Fork az elkövetkező hónapokban felülmúlhatja a várakozásokat.

A dogwifhat ígéretesnek tűnik a zuhanás ellenére is

Bár a dogwifhat token jelenleg csökkenő tendenciát mutat, a piaci statisztikák alapján az elmúlt hónapban 44%-ot esett, a kilátások alapján a token még mindig ígéretesnek tűnik a jövőre nézve. Az általános medvepiac mellett a dogwifhat is megszenvedte a befektetők múltbeli nyereményeiből származó eladást.

Ebben az embert próbáló időszakban a bikák még mindig stratégiai erőfeszítéseket tesznek, ami jól látható a dogwifhat kereskedési volumenéből, amely fokozatosan visszanyeri erejét. Az erős közösséggel az elemzők úgy vélik, hogy a dogwifhat árfolyama 2024-ben 5 dollárra emelkedhet.

Elemzők vizsgálják a Myro növekedési potenciálját

Miután az évet 2600%-os növekedéssel kezdte, a Myro lenyűgöző show-ját a medvék nyomása megállította. Így a Myro token masszívan zuhan, az elmúlt hónapban 54%-ot esett. A 0,44 dolláros ATH rekordhoz képest a Myro jelenlegi árfolyama 75%-kal van lejjebb.

A csökkenő tendencia ellenére azonban az elemzők továbbra is bikás hangulatban vannak a Myro érmével kapcsolatban. Solana alapú mémérmeként a Myro a Solana alapító kutyájáról kapta a nevét, és az érme a közösségi médiában komoly hájpot élvez. Mint ilyen, a szakértők optimisták az árfolyam megfordulásával kapcsolatban, ami hamarosan a Myro árfolyamát 1 dollárra repítheti.

A Ponke még mindig ígéretesnek tűnik a zuhanás ellenére?

Míg a Ponke token közel 400%-os javulást ért el az éves grafikonon, a havi rekordja aggasztó a befektetők számára. Az elmúlt hónapban a Ponke érme 9%-kal csökkent, miközben a Ponke piaci kapitalizációja 200 millió dollár alatt maradt.

A medve trend az elmúlt héten még inkább nyilvánvalóvá vált, 5%-os eséssel. Az elemzők azonban bikás jelzést adtak a Ponke-ra, és úgy vélik, hogy hamarosan megfordíthatja a trendet. Az olyan tőzsdékkel, mint a Crypto.com még ebben a hónapban lehetséges lehet a 0,5 dollár elérése.

Az Angry Pepe Fork a legjobb mémérmék között van?

Ha a fenti tokeneket nézzük, az Angry Pepe Forknak nagyobb esélye van arra, hogy a legjobb mémérme legyen. A token még az előértékesítés szakaszában jár, és az ára még mindig alacsony. Mivel más tokenek árfolyama már korábban is emelkedett, nem biztos, hogy képesek lesznek megismételni a korábban elért magasságokat. Ezért okos lépés az Angry Pepe Forkba történő befektetést megfontolni.

Weboldal: https://angrypepefork.com/
Előértékesítés: Látogasd meg az Angry Pepe Fork Presale oldalát
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***