Elemzők szerint az Ethereum ára 3000 dollár is lehet, a yPredict mégis jobb befektetés

A 2022-ben beköszöntő kriptotél az Ethereum árfolyamát sem kímélte. Miután a népszerű kripto ára 2021 végén megközelítette az 5000 dollárt, szinte pontosan egy éven keresztül csak lefelé ment az ETH értéke, egészen a tavalyi év végéig.

Ekkor, az 1200 dolláros árszintén végül némi oldalirányú mozgást követően végre a bikáké lett a főszerep, és az árfolyam 2100 dollárig tudott erősödni.

Az elmúlt másfél évben azonban az Ethereum hálózatának fejlesztői nem tétlenkedtek. 2022 szeptemberében bevezetésre került a Merge, aminek köszönhetően a korábban használt proof of work algoritmusról a hálózat átváltott a proof of stake algoritmusra. Nagyon leegyszerűsítve, ennek a fejlesztésnek köszönhetően az Ethereum energiaigénye 99%-kal csökkent.

Ezt követően idén márciusban a Shanghai frissítés is megjelent, melynek hála most először fel lehetett venni a stakelt ETH tokeneket.

Meglepő módon, bár mindkét frissítésnek kardinális szerepe van abban, hogy az Ethereum a piacvezető kriptok között maradjon, a befektetőket -így az árfolyamot is- a fejlesztések nem befolyásolták számottevően.

Többek között ezért is van több szakértő is azon az állásponton, hogy jelenleg az ETH értéke jelentősen alulértékelt, így hamarosan akár a 3000 dolláros szint is elképzelhetőnek tűnik. Ennek ellenére a yPredict magasabb megtérüléssel kecsegtető befektetés lehet a kereskedők számára.

Az elemzők bizakodnak

Az Intelligent Investing vállalat alapítója, Dr. Arnout ter Schure régóta közelről figyeli az Ethereum árfolyamát, és véleménye szerint hamarosan az ETH értéke el fogja érni a 3000 dollárt.

Ter Schure az elméletét elsősorban az Elliott-hullámelméletre alapozza. E szerint egy termék értékének a változását különböző amplitúdójú hullámokban lehet mérni, így a várható árfolyamot is lehet előre tudni. Véleménye szerint amíg az ETH értéke stabilan képes az 1685 dolláros szint felett maradni, addig a befektetőknek nincs okuk az aggodalomra.

Bár az Elliott-hullám alkalmazását sokan kérdőre vonják, azt érdemes szem előtt tartani, hogy az Intelligent Investment október óta pontosan meg tudna mondani, merre fog mozdulni az Ethereum értéke.

A népszerű kriptoelemző, Yashu Gola szintén osztja azt a véleményt, miszerint hamarosan jelentős erősödést lehet majd látni a népszerű kripto értékében.

Yasho elsősorban technikai elemzésre alapozza a véleményét. Úgy látja, az 1820 dolláros szintén látható erős támogatás alapot fog adni egy közelgő bikafutamnak, aminek a végére akár a 3900 dollár sem lehetetlen.

A technikai adatok mellett pedig a láncon belüli adatok is biztatók. Növekedés tapasztalható azoknak a kriptotárcáknak a számában is, melyeken 1 és 10 között, illetve 10 és 100 millió dollár közötti Ethereum található. Más szóval egyre több bálna kezdett el pozitívan viszonyulni az ETH-hoz.

A technikai, illetve az on-chain elemzések mellett mások inkább a Shanghai frissítés kapcsán hiszik azt, hogy egy bikafutam kilátásba helyezhető. A csak Bluntzként ismert elemző azon a véleményen van, hogy a stakelés rengeteg új befektetők fog bevonzani, így pedig az árfolyam is emelkedni fog.

Bluntz úgy véli, a 3000 dollár konzervatív becslés, hiszen az árfolyam ennél jelentősen magasabbra is eljuthat. Szerinte az Ethereumra az vár, mint ami a Bitcoinnal történt 2019-ben, vagyis hónapokon belül az értékét akár meg is háromszorozhatja.

Nem az Ethereum az egyetlen jó befektetés

Első ránézésre ugyan csábítónak tűnhet a 3000 dolláros szintén elérhető profit (a jelenlegi árfolyamhoz képest 65%-os emelkedés), más projektekkel ennél hatványozottan nagyobb hozamot lehet elérni. Ráadásul alacsonyabb kockázat vállalása mellett!

A mesterséges intelligencia (mi) különböző felhasználási módjainak térhódítása hihetetlen tempóban tör előre. Míg néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, mára már másodpercek alatt lehetőség van a mesterséges intelligencia segítségével bonyolult kérdésekre választ kapni, képeket generálni, vagy akár tanácsot kérni.

Érthető módon, azok a projektek, melyek képesek az mi-t és a blokklánc-technológiát ötvözni, sikerre vannak ítélve. Bár több ilyen jellegű projektet is láthattunk az elmúlt időszakban, a mezőnyből kétségtelenül kiemelkedik a yPredict.ai.

Ez a projekt ugyanis nem csupán egyike a legjobb előértékesítéseknek, hanem használatával a befektetők hosszú távon is hatalmas profitra tehetnek majd szert.

yPredict – A mesterséges intelligencia és a kriptokereskedés tökéletes párosítása

A yPredict fejlesztőinek célja, hogy létrehozzanak egy „minden az egyben” ökoszisztémát, aminek használatával kereskedők és befektetők egyaránt jelentős hozamot érhetnek majd el.

A rendszer egyik legfontosabb részét a piactér alkotja, melyen keresztül technikai és kvantitatív elemzők, továbbá fejlesztők különböző mesterséges intelligencia modelleket hozhatnak létre. Az így létrehozott modellek pedig egy-egy tokennek a rövid, vagy hosszú távon várható árfolyamára fognak vonatkozni.

Ezekre a modellekre pedig az oldal felhasználói előfizetéseket tudnak majd kötni. Más szóval, az mi-modellek létrehozói és az előfizetők egyaránt jól járnak majd. Ez pedig végső soron a natív YPRED érmék árfolyamának növekedéséhez fog majd vezetni.

ypredict fooldal

A fejlesztők emellett létre fognak hozni egy saját modellt is a legjobb mi-fejlesztők segítségével, amire szintén lehetőség lesz majd előfizetni.

yPredict token vásárlás

Ez viszont még egyáltalán nem minden, amit az oldal kínál majd.

A tagok többek között hozzáférhetnek majd a kriptopiaci hangulatelemzéshez, az automata mintaelemzéshez, vagy az mi szignálokhoz.

Abban az esetben, ha felkeltette az érdeklődésedet a projekt, akkor mindenképpen érdemes megfontolni, hogy még most, a korai szakaszok egyikében csatlakozol. Az előértékesítés során a fejlesztők mindössze 6 507 511 dollár kívánnak összegyűjteni, összesen 8 szakaszban.

Mivel a yPredict puha sapkája (soft cap) már teljesült, így a befektetők biztosak lehetnek benne, hogy a projekt jó úton halad.

Szintén a befektetés mellett szól, hogy a listázáskor a YPRED teljes piaci részesedése kevesebb lesz, mint 2 millió dollár. Összehasonlításként, a hasonló, ám kevésbé fejlett eszközökkel rendelkező Dash 2 Trade piaci részesedése jelenleg meghaladja a 6 millió dollárt. Más szóval a piacnak jelentősen nagyobbak az igényei az ilyen jellegű termékekre, mint amekkora a yPredict piaci részesedése lesz.

Az előértékesítés jelenleg a negyedik szakaszánál tart, és a YPRED tokeneket 0.05 dollárért lehet megvásárolni. Mivel az utolsó szakaszban a tokenek ára 0.11, a listázásra pedig 0.12 dollárra fog emelkedni, így aki még most vásárol, 60%-kal alacsonyabb áron lehet a gazdája a YPRED-nek.

A csatlakozáshoz nem kell mást tenned, csak a MetaMask tárcádat csatlakoztatni az oldalhoz, majd ETH, MATIC, BNB, USDT vagy bankkártya használatával elvégezni a vásárlást. Válaszd ki a számodra ideális fizetési módot, add meg a vásárolni kívánt YPRED mennyiségét, végezetül pedig kattints a “Buy” gombra.

Ha szeretnéd a yPredictet jobban megismerni, mindenképpen látogass el a projekt hivatalos weboldalára.

yPredict token vásárlás

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**