Elérhetővé vált a Binance Messenger, egyből leértékelték az App Storeban

A kriptotőzsde nemrég indította el meghívás alapú üzenetküldő alkalmazását, a Binance Messengert, amely eddig nem örvendhet jelentős népszerűségnek.

A Binance Web3 üzenetküldő alkalmazása kezdetben az iOS felhasználók számára elérhető, a regisztrációhoz viszont meghívó kóddal kell rendelkezniük. A bejelentés szerint később az Androidot használók is letesztelhetik az új alkalmazást. Az applikáció népszerűsége nem tűnik meggyőzőnek a felhasználók körében, mivel jelenleg 1-es értékelésű az App Storeban.

Changpeng Zhao, a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy a Binance Messengert elsősorban belső kommunikációra használják. A CyberConnect által működtetett app átfogó élményt ígér, illetve megoldást a zökkenőmentes csevegésre, hálózatépítésre és együttműködésre a kriptoközösségen belül. Úgy tervezték, hogy egyszerűsítse az interakciókat és lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy könnyedén kapcsolatba lépjenek egymással egy vonzó digitális ökoszisztéma kialakulásáért.

A bejelentés hatására a CyberConnect érméje, a CYBER gyorsan emelkedni kezdett. A cikk írásának időpontjában 6,49 dollárért lehet vele kereskedni a CoinMarketCap adatai szerint.

A kiemelt ügyfelek megcélzása lehet a cél

A Binance új alkalmazása feltehetőleg a nagybefektetőket és kulcsfontosságú partnereket kívánja megnyerni exkluzív szolgálásokat kínálva számukra. Tavaly a tőzsde egy olyan platformot indított el, amely lehetővé teszi a VIP felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a nagybefolyású fiókmenedzserekkel és más Binance alkalmazottakkal.

Az amerikai tőzsdefelügyelet (CFTC) által benyújtott bírósági per szerint a Binance állítólag az amerikai törvények ellenére lehetővé tette a nagyvállalatok számára, hogy hozzáférjenek a derivatívák tőzsdén kívüli kereskedési pultjához. A per még nem zárult le, ami azt jelentheti, hogy a tőzsde továbbra is üzletelhet ezekkel a vállalatokkal. Egyes elemzések szerint a teljes kereskedési volumen csökkenése ellenére a Binance még mindig a legtöbbet teszi ki a közvetlenül az ügyfélnek szóló derivatív kereskedésből.