Eléri a Polygon (MATIC) 2023-ban a 3 dollárt? Vagy a befektetőknek inkább a RenQ Finance (RENQ) felé kellene fordulniuk?

A Polygon (MATIC) és a RenQ Finance (RENQ) is népszerű kriptovaluták, amelyek különböző megoldásokat kínálnak a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektor számára. A Polygon (MATIC) egy layer-2-es skálázási megoldás, amelynek célja az Ethereum alapú alkalmazások teljesítményének és interoperabilitásának a javítása. A RenQ Finance (RENQ) egy láncon átívelő tokencsere platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan és átláthatóan férjenek hozzá különböző DeFi szolgáltatásokhoz. Ebben a cikkben e két vezető kriptopiaci szereplő 2023-as kilátásait hasonlítjuk össze.

Polygon (MATIC) árfolyamelőrejelzés 2023-ra

A Polygon (MATIC) az Ethereum egyik legsikeresebb layer-2 skálázási megoldása, amely sok fejlesztőt és felhasználót vonzott be, mivel gyorsabb és olcsóbb tranzakciófeldolgozást kínált nekik. A Polygon (MATIC) az oldalláncok olyan hálózatát kínálja, amelyek képesek a tranzakciókat a láncon kívül feldolgozni és a fő Ethereum láncon elszámolni. Ez csökkenti az Ethereum hálózat torlódásait és díjait, miközben növeli a skálázhatóságot és a biztonságot. A Polygon (MATIC) támogatja a különböző blokkláncok közötti átjárhatóságot is, lehetővé téve a kriptoeszközök és adatok zökkenőmentes átvitelét a különböző platformok között.

A Polygon (MATIC) natív tokenjének, a MATIC-nak az árfolyama is tükrözi a lenyűgöző növekedést. A MATIC token 2021. decemberében érte el a 2,92 dolláros történelmi csúcsot, ami több mint 17 000%-os elképesztő növekedést jelent. A Polygon (MATIC) azonban a kriptopiac többi részével együtt jelentős árkorrekciót szenvedett el a tavalyi évben, de a teljesítménye még mindig sok más kriptovalutát felülmúl. A cikk írásakor a Polygon (MATIC) tokennel 1,01 dollár körüli árfolyamon kereskednek, a piaci kapitalizációja pedig több mint 9,4 milliárd dollár.

Különböző források szerint a Polygon (MATIC) 2023-ra vonatkozó árfolyam előrejelzése kissé optimista. A technikai elemzés és a történelmi trendek alapján egyes szakértők arra számítanak, hogy a Polygon (MATIC) 2023 végére minimum 1,02 dolláros, maximum 2 dolláros árfolyamot érhet el. A bizakodó előrejelzések szerint is a Polygon (MATIC) tokennel 2023-ban továbbra is 3 dollár alatt fognak kereskedni.

Míg a Polygon (MATIC) csak kis hozamot ígér, addig a RenQ Finance (RENQ) az év végére több mint 50x-es hozamot is elérhet. Az alacsony belépési árat kereső befektetőknek, akik a lehető legmagasabb hozamot keresik, érdemes megfontolniuk a RenQ Finance (RENQ) részvényt.

Renq

RenQ Finance (RENQ) árfolyam előrejelzés 2023-ra; miért jobb a RenQ Finance?

A RenQ Finance (RENQ) egy viszonylagosan új projekt, amelynek célja, hogy átfogó DeFi ökoszisztémát építsen a digitális eszközök tulajdonosai számára. A platform lehetővé teszi a letétkezelés nélküli decentralizált kereskedést. Ezáltal a felhasználók közvetlenül a kriptotárcájukból cserélhetnek eszközöket anélkül, hogy egy központi tőzsdét be kellene vonniuk a tranzakcióba. A RenQ Finance (RENQ) támogatja a különböző blokkláncok közötti eszközcserét is. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző DeFi szolgáltatásokhoz és lehetőségekhez férjenek hozzá a platformok között.

A RenQ Finance (RENQ) sokféle DeFi funkciókat is kínál, például RenQ Wallet, aggregációs protokoll, hozamaratás, Renq likviditás pool-ok, és hitelező protokoll. A RenQ Wallet egy biztonságos és felhasználóbarát alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több blokkláncon is tárolják és kezeljék kriptoeszközeiket. Az aggregációs protokoll egy okosszerződés, amely különböző forrásokból származó likviditást aggregál. A felhasználók számára ezáltal a legjobb árfolyamokat és a legalacsonyabb költségeket biztosítja a kereskedéseikhez. A hozamaratás tokenekkel jutalmazza a felhasználókat a likviditás biztosításáért. A RenQ pool-ok olyan eszközalapok, amelyekhez a felhasználók csatlakozhatnak, hogy díjakból és jutalmakból származó passzív jövedelemre tegyenek szert. A hitelezési protokoll lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy versenyképes kamatlábakon hitelezzenek vagy kölcsönözzenek eszközöket maguknak.

Konklúzió

A RenQ Finance (RENQ) okosszerződéseket és blokklánc technológiát használ a közvetítők nélküli, peer-to-peer hitelezés megkönnyítésére. A centralizált szereplők kihagyása nagyobb nyereséget hagy az érintett felek számára, mivel senki sem vesz el részesedést a bevételükből. A RenQ közösségnek a RENQ tokenen keresztül közvetlen beleszólása is van a protokoll működésébe.

A RenQ Finance (RENQ) árfolyama 2023 végére eléri a 2 dollárt, mivel a platform egyre több felhasználót vonz, folyamatosan bővíti funkcióit és szolgáltatásait, és egyre nagyobb elismerést és elfogadottságot szerez a kriptotérben. Ez a jövőbeli árfolyam emelkedés 900%-os növekedést jelent a jelenlegi árhoz képest.

Kattints ide a RenQ Finance (RENQ) tokenek vásárlásához.

Látogasd meg az alábbi linkeket, ha további információkat szeretnél megtudni a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatban:

Weboldal: https://renq.io

Fehérkönyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***