Eléri-e az XRP az 1 dolláros árfolyamot – Vagy a befektetőknek inkább más érmék után kellene nézniük?

A CryptoLawUS október 19-én azt közölte a Twitter oldalán, hogy egyes kiemelkedő piaci szereplők, az Investor Choice Advocates Network (ICAN) és Phillip Goldstein szakértői jelentést nyújtottak be a bíróságnak. Céljuk nem más, minthogy támogassák a Ripple keresetét a SEC-kel (Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) szemben. 

A CryptoLawUS az ICAN-t egy non-profit jogi gyakorlatnak titulálja, amelynek nemes feladata az, hogy elősegítse a pénzügyi szektorban alulreprezentált befektetők és vállalkozók piacra jutását.

Had említsük meg, hogy a Bulldog Investors társalapítója, Phillip Goldstein azzal foglalkozik, hogy zárt végű alapokba (closed-end funds), kis kapitalizációjú operatív cégekbe és SPAC-okba fektet be. A szakértői jelentést Goldstein, és a SEC ügyvédje írta. Azt is tudni kell, hogy mind Goldstein, mind pedig az ICAN a piaci szereplők általános érdekeit képviseli.

Jó tudni, hogy a Ripple egy másik partnere is szakértői jelentést nyújtott be a cég támogatására a SEC elleni perben. A TapJets (magánrepülőgép foglalására és megosztására hivatott oldal) például az XRP-t használta valutaként, hogy bemutassa annak hasznosságát és értékét.

A szakértői jelentésében a cég azt állítja, hogy fiat-pénzt csak a légitársaságok rakományának késedelmes műveleteiért fogad el. A TapJets szakértői jelentése hasonló az I-Remitéhez, aki nem más, mint a Ripple Fülöp-szigeteki partnere. Mindkét vállalat azt állítja, hogy az XRP kriptopénz leegyszerűsíti a fizetéseket és a tranzakciókat. Mi azt is hozzátesszük, hogy a Ripple SEC feletti lehetséges győzelme meglehetősen erős érzelmeket váltott ki az XRP digitális valutával kapcsolatban.

XRP vásárlása az eToron

Tekintsük át együtt, hogy melyik az a 3 érme, amelyre érdemes most odafigyelni!

Dash 2 Trade (D2T)

A Dash 2 Trade a kriptopiacon keresni vágyó befektetők kedvelt platformja. Gyakorlatilag egy kriptovaluta-kutató és elemző platformról van szó, amely kiváló minőségű információkat kínál. Megálmodója a Learn 2 Trade kriptooktatási platform, amely több mint 70 000-es közösséggel büszkélkedhet. Az eredmények lenyűgözőek: az elmúlt hónapban körülbelül 40 000 tag regisztrált nyereséget a kereskedési tevékenysége során.

A Dash 2 Trade azonban nem csak valós idejű, kiváló minőségű információkat kínál a befektetőknek, hanem ettől tovább megy: optimalizálni szeretné a hozamszerzési esélyeiket. Izgalmasabban hangzik, mint az XRP?

dash 2 trade kripto listázási értékesítések

A platform legértékesebb funkciói közé az alábbiak tartoznak:

  • on-chain elemzés (láncon belüli elemzés),
  • kereskedési alkalmazásprogramozási interfész (API),
  • értesítések, amelyek akkor jelennek meg, amikor új kriptovalutákat vezetnek be a figyelemre méltó központosított tőzsdékre.

Továbbá a Dash 2 Trade hozzáférést biztosít a piac néhány jelentős kezdeti érmekínálatához (ICO, mint finanszírozási módszer). Így a befektetőknek még azelőtt van módjuk értékes érméket beszerezni, mielőtt azok a központosított tőzsdékre bekerülnének, vagy még jobb helyezést érnének el.

A Dash 2 Trade még azelőtt minőségi információt szeretne szolgáltatni az érdeklődőknek, mielőtt az általánosan mindenhol megjelenne.

A Starter és a Premium szolgáltatási szintekért fizetni kell, a fizetőeszköz pedig a D2T, a platform natív tokenje lesz. Tehát a Dash 2 Trade egy előfizetésen alapuló platform, és havi 400 D2T tokenbe kerül a használata. A prémium tagoknak azonban ennél mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk, havonta 1000 D2T tokent kell elkölteniük ahhoz, hogy elérjék a platformot.

A kriptoeszköz bevezetésével elmondható, hogy a D2T-ben jelentős növekedési potenciál rejlik. A digitális eszközhöz jelenleg előértékesítés útján lehet hozzáférni, mégpedig tokenenként 0,0476 USDT áron.

D2T token vásárlása

Impact Project (IMPT)

Az IMPT egy másik érme, aminek megjelenése 2023-ra várható jobb lehetőség lehet, mint az XRP. A token jelenleg előértékesítésben kapható, de máris egyre nagyobb befektetői figyelemben van része.

Az IMPT tehát az Impact Project tokenje, egy blokklánc kezdeményezés, amely az Ethereum blokkláncon működik. Az Impact Project tulajdonképpen világszerte lehetővé teszi az egyének és szervezetek számára, hogy karbonkrediteket vásároljanak, valamint hogy környezettudatos projekteket finanszírozzanak. A platform partnerhálózata több mint 25 000 vállalatból áll, soraikban ott szerepel az Amazon, a Netflix és a Microsoft is.

Az Impact Project fontos kérdéseket bolygat. Közismert, hogy az elmúlt években viták folytak a blokklánc technológiáról és annak környezetre gyakorolt hatásáról, különös tekintettel a kriptobányászatra és a tranzakciók megerősítésére. Ennek a platformnak az a küldetése, hogy megmutassa, a blokklánc igenis felhasználható a bolygó javára. Az a befektető, aki támogatni szeretné a projektet, az IMPT segítségével megteheti.

Mára kijelenthetjük, hogy az IMPT elővételi folyamata sikeres volt. A kriptoeszköz az első szakasz során elérte a 10,8 millió dolláros célját. Az IMPT jelenleg 0,023 USD áron érhető el.

IMPT vásárlása

Calvaria (RIA) – Jobb lehetőség, mint az XRP?

Az új digitális eszköz a népszerű play-to-earn (P2E) játékmodell rajongói számára érhető el. A RIA, a Calvaria natív tokenje egy jelentős potenciállal rendelkező, izgalmas kriptoeszköz, különösen a blokklánc-játéktéren. A Calvaria hasonló sok P2E játékhoz, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy szimulált virtuális környezetben kártyákat vásároljanak és cseréljenek. Ezek a kártyák olyan nem helyettesíthető tokenek (NFT-k), amelyek meghatározott karaktereket képviselnek. A játékosok a csatákra való felkészülés során megszerezhetik és javíthatják őket. Az online univerzumon belül különböző csoportok, különböző szintű vizuális stílusokkal rendelkeznek, és ezek tükröződnek az általuk használt karaktertípusokban.

Calvaria kriptojáték

A Calvaria jelentős szerepet játszik az akadálymentesítésben. Mit is jelent ez? Azt, hogy a játék elérhető mobil és asztali eszközökön, és a felhasználóknak nem kell kriptopénztárcával vagy eszközökkel rendelkezniük a játék megkezdéséhez. Mindez azt eredményezi, hogy a minimális kriptoismerettel rendelkező játékosok is részt vehetnek a játékban.

A RIA-t, mint a játék elsődleges tokenjét, tétekre, jutalmakra és egyebekre fogják alkalmazni. A digitális eszköz előzetes ára 0,01 USDT. Mivel a Calvaria lesz a következő nagy újdonság a blokklánc-játékok világában, a RIA jelentős előnyökre számíthat.

RIA token vásárlása