Életre szóló lehetőségek avagy altcoinok, melyek új csúcsot dönthetnek idén

Bikapiac és altcoin-szezon van a láthatáron, mely bármelyik nap elkezdődhet. Az általános piaci helyzet továbbra is nyugodt, sok altcoin még mindig mélyponton van, és bővelkedik a potenciálban. Ez termékeny talajt teremt a jelentős ármozgásokhoz, megteremtve a feltételeket ahhoz, hogy egyes altcoinok idén új történelmi csúcsot (ATH) érjenek el. Mivel a feltételek kedvezőek, a befektetők türelmetlenül várják a kitörés pillanatát. Mely érmék mutatják a közelgő emelkedés legerősebb jeleit? Mely altcoinok ígérnek kiemelkedő hozamokat? Fedezd fel ebben a cikkben, mely érmék állnak robbanásszerű növekedésre készen, készen arra, hogy felemelkedésükkel átalakítsák a portfóliókat.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dollárt: Egy milliós NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO felhívja magára a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítés gyorsan 1 millió dollárt gyűjtött össze. Ez az élvonalbeli NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris magához csábította a kiemelkedő kriptobálnákat és influenszereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, itt a lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló.

>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<

A NEAR Protocol bikás növekedést mutat

A NEAR Protocol (NEAR) jelenleg 4,89 és 5,67 dollár között kereskedik. A legutóbbi ármozgás azt mutatja, hogy a bikák egyre nagyobb teret nyernek, ami az elmúlt hét rövid távú emelkedő trendjében tükröződik. Az elmúlt hónapban azonban közel 26%-kal csökkent az árfolyam. A 4,49 dollár körüli támaszzónákkal és a 3,71 dolláros erősebb támaszokkal a NEAR készen áll arra, hogy átlépje a 6,04 dolláros és potenciálisan 6,82 dolláros ellenállási szinteket. A 10 napos mozgóátlag kissé a 100 napos felett van, ami bikás momentumot jelez. A 76 feletti RSI-vel és a 85-ös sztochasztikus értékkel jelentős potenciál van a további növekedésre. A 6,04 dolláros árfolyam sikeres áttörése nagyjából 27%-os nyereséget eredményezhet, a 6,82 dolláros árfolyam elérése esetén pedig 40%-os emelkedést.

A Jupiter (JUP) potenciális kitörésre készül: A bikák átveszik az irányítást?

A Jupiter (JUP) jelenleg 0,70 és 0,91 dollár között kereskedik, a bikák erejét mutatja. A közelmúltban a mintegy 13%-os árfolyamváltozás növekvő lendületre utal. Az érme RSI értéke 59-nél és a sztochasztikus 78-nál jelzi a felfelé irányuló mozgás lehetőségét. Az 1,01 dollárnál lévő közvetlen ellenállással egy kitörés a JUP-ot 1,22 dollárig tolhatja, ami a jelenlegi felső árfolyamhoz képest 34%-os potenciális nyereséget jelentene. Az elmúlt hat hónapban jelentős, 2668%-os emelkedés volt tapasztalható, ami erős bikás hangulatra utal. Amíg a támogatás stabilan tartja magát a 0,58 dollárnál, a JUP jelentős növekedést tapasztalhat, és új magasságok felé szárnyalhat.

Az Uniswap (UNI) bikás jeleket mutat, emelkedés várható

Az Uniswap jelenleg 8,75 és 9,80 dollár között kereskedik. Úgy tűnik, a bikák készen állnak arra, hogy átlépjék a 10,34 dolláros ellenállási szintet. Az ár a legfontosabb mozgóátlagok felett ül, ami optimista jel. Ha a lendület folytatódik, az UNI elérheti a következő ellenállást 11,38 dollárnál, ami az alsó sávhoz képest mintegy 25%-os lenyűgöző nyereséget jelentene. Az RSI értéke mérsékelt, ami arra utal, hogy van még hely a növekedésre anélkül, hogy a túlvásárolt területre lépne. Az érme 29,91%-os növekedést mutatott hat hónap alatt, ami szilárd potenciálra utal. Egy kis további lökéssel az UNI erős visszatérésének lehetünk tanúi.

Polygon (MATIC) bikás növekedés várható a piaci várakozások közepette

A Polygon (MATIC) az emelkedés jeleit mutatja, jelenleg 54 és 58 cent között kereskedik. A bikák ellenállónak tűnnek, mivel az érme a 60 centnél lévő erős ellenállással küzd. Ha áttöri ezt a szintet, a következő cél a 64 cent. Ez körülbelül 10%-os emelkedést jelentene a jelenlegi sávhoz képest. A 62 körüli RSI azt sugallja, hogy van még hely a növekedésre, és a MACD szintje is bikás momentumra utal. Bár a MATIC az elmúlt hat hónapban közel 42%-ot veszített értékéből, rövid távú mutatói potenciális nyereségre utalnak. Ha továbbra is a bikák irányítanak, akkor az árat magasabbra tolhatják.

Következtetés

A NEAR, a JUP, az UNI és a MATIC potenciált mutatott, de rövid távon nem biztos, hogy jelentősen emelkedik. A hangsúly a CYBRO-ra, a következő generációs DeFi projektre helyeződik át. Ez egy vonzó lehetőség, amely készen áll arra, hogy jelentős erővé váljon. A korai befektetők csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéshez, hogy kedvező feltételekkel szálljanak be a projektbe.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***