Elindult a ViaBTC piac – használt bányászgépeket lehet adni venni a ViaBTC Mall platformján

A ViaBTC piacon használt bányászgépekkel lehet kereskedni június 1-étől. Minden tranzakciót a bányásztársaság garantál, így szüntetnék meg a csalásokat a használt bányagépek piacán.

Elindult a ViaBTC Mall

A kínai kriptopénz bányász társaság, a ViaBTC bejelentette, hogy sikeresen elindult a ViaBTC Mall. A ViaBTC piac segítségével átlátható és biztonságos módon lehet beszerezni a bányászathoz szükséges gépeket és eszközöket.

A felhasználók hirdethetik a bányászgépeiket és vagy a hozzá kapcsolódó hardvereket, mint például a tápegységeket vagy videokártyákat.

A ViaBTC piac oldalán természetesen kriptopénzben is lehet fizetni, elérhető a bitcoin, a bitcoin cash, az ethereum és a litecoin fizetés is, melyet az eladók és a vevők maguk választhatnak meg.

A ViaBTC adja a garanciát

Minden tranzakciót maga a ViaBTC garantál, így egy biztonságos piactér jöhet létre a jövőben. Amint megtörténik a megrendelés a kriptopénz fizetést a platform visszautalja. Az eladó feladja az árut és közli a szállítási adatokat a vevővel az oldalon keresztül. Miután a vevő megkapta az árut, visszaigazolás után a kifizetést teljesítik az eladó felé.

Július 31-ig minden új felhasználó ingyenesen hirdethet az oldalon. Ezután pedig csak a hirdetések megjelenítését kell majd fizetni, a vevők számára a ViaBTC piac ingyenesen használható.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!