Okos szerződések segítségével élőben követhető a kaszinók kifizetései a Better Gaming játékában

Egy új startup, a Better Gaming a multimilliárd dolláros online szerencsejáték iparágba szeretne betörni az ethereum okos szerződések segítségével. Az ethereum applikációval élőben követhető a kaszinó minden kifizetése és tranzakciója.

Élőben követhető a kaszinó kifizetései

Okos szerződésekkel transzparenssé válhat az online kaszinók világaA máltai és londoni gyökerekkel rendelkező cég eddig csak lopakodó üzemmódban működött, sok hírt nem adtak magukról, pedig már tavaly óta a piacon vannak. Most azonban elkészítettek egy demo videót az első termékükről.

Egy olyan félkarú rabló játékot terveztek, amely a böngészőből egy ethereum applikációként működik. A nyertesek a kifizetéseket, pedig az ethereum okos szerződések alapján kapják meg. Így tulajdonképpen élőben nyomon követhető és ellenőrizhető minden nyeremény, amit az online kaszinó fizet ki a játékosoknak, ezzel is növelve az online szerencsejáték ipar átláthatóságát.

Félkarú rabló az ethereum hálózatra kötve

Félkarú rablóval szeret mindenki játszaniEgy blog bejegyzésben a fejlesztő, Jez San nyilatkozott az új játékról. Elmondta, hogy a csapat két okból döntött a pénzbedobós félkarú rabló játék kialakítása mellett.

Először is, mert a matematikai komplexitása miatt a játék jó támpontként szolgál arra, hogy mi érhető el az ethereum alapú okos szerződésekkel a játékiparban.

Másodszor pedig azért mert a félkarú rablók a egyik legnépszerűbb játékok az online kaszinók világában.

Valójában ezek a játékok jelentősen növelik a szerencsejáték függőség kockázatát. Ez leginkább a felhasználói interakciók miatt van, ezt sok fejlesztő próbálja is kihasználni a játékok kialakítása során.

Mindenféle böngészőről elérhető a játék teszt verziója

Mobilról is elérhető az ethereum fejlesztésA bemutató videót a Chrome böngésző segítségével vették fel, de az elmondások alapján másik internetes böngészővel is működik a Metamask plugin. Sőt, akár még mobilról, a Status mobil böngészővel is elérhető az okos szerződés alapú játék, mely révén a technológia az egyre nagyobb növekedést mutató mobil piacra is könnyen átterjedhet.

A videó itt elérhető a Youtubeon angol nyelven.

Egyelőre a játék még csak teszt verzióban fut. A tényleges fizetések még nem érhetőek el, csak a játékpénz kifizetések jelennek meg az okos szerződésekben. A játék kivitelezésére is fordítottak időt a fejlesztők. Igyekeztek minél valósághűbb pénzbedobós automatát létrehozni, hogy a játék élmény mindenki számára izgalmas legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük