Először volt a Bitcoin, aztán az Ethereum, és most itt van az Avorak

A DeFi szektor is Satoshi Nakamotót ünnepli a nyilvános főkönyvi rendszer létrehozása miatt. A blokklánc hozta el a decentralizációt a modern univerzumban, és ezzel a résztvevők megkapták a képességet arra, hogy kontrollálni tudják a pénzeszközeiket. Az Avorak AI egy új kriptopénz projekt, amely szintén komoly dicsőséget szeretne elérni a DeFi közösségen belül.

A Bitcoin története és fejlődése

A Bitcoint egy ismeretlen számítógépes programozó, Satoshi Nakamoto fejlesztette ki, aki a pénzügyi adatok védelmét és a decentralizációt a blokklánc technológia alkalmazásával kívánta elérhetővé tenni. A Bitcoin korai befektetői anyagilag teljesen függetlenné váltak, miután a BTC hatalmas ismertséget szerzett, és az árfolyama 65 000 dollár fölé emelkedett. Azóta a digitális eszközzel a 20 000 és 30 000 dollár közötti sávban kereskednek.

Jó befektetés az Ethereum?

Az Ethereum egy digitális valuta, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a blokklánc fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásaikat (dApp) és okos szerződéseiket a láncon hozzák létre. A Bitcoinnal ellentétben, amely a Proof of Work (PoW) konszenzusos mechanizmust használja, az Ethereum nemrég áttért a Proof of Stake (PoS) rendszerre.

Ez a frissítés az ökoszisztéma skálázhatóságának exponenciális növekedéséhez vezetett. Sok követő úgy véli, hogy az ETH akár a Bitcoin fölé is kerekedhet a piaci kapitalizációban, mivel jobb teljesítményt képes nyújtani.

Az Avorak eljött, hogy forradalmasítsa a DeFi-t

Az Avorak AI egy blokklánc alapú AI platform, amely mesterséges intelligenciát használ a felhasználók DeFi-n belüli interakciójának a javítására a kreatív írás, a képgenerálás és a kereskedési tevékenységek terén. A projekt mögött álló csapat hisz az AI szektor forradalmasításában, amely a legtöbb felhasználó számára nem elérhető a magas költségek és a szükséges technikai tudás hiánya miatt.

Az AVRK a projekt natív tokenje, amely a vásárlási és eladási tevékenységeket szabályozza, és az ökoszisztémában résztvevőket jutalmazza. A token maximális kínálata 40 millió darab, ami nem változtatható meg. Ezt a CyberScope és a SolidProof biztonsági auditjai is megerősítettek.

A projekt emellett olyan módszereket is létrehozott, amelyekkel világszerte segítheti a kereskedőket a kriptopiacon. Kifejlesztette az Avorak Trade-et, amely a kereskedéseket a felhasználók nevében végzi el. Az Avorak Trade mesterséges intelligenciát és gépi tanulási algoritmusokat használ a korábbi piaci mozgások kielemzésére, hogy lehetséges árfolyam-előrejelzést hozzon létre. Ennek eredményeként a piaci korrekciók és a trendekben bekövetkező változások többé nem jelentenek problémát a kereskedők számára.

Emellett a kreatív írás az Avorak Write-nak köszönhetően plágiumfelismerő és szerkesztő eszközökkel is rendelkezik majd. A projekt kifejlesztett egy olyan mechanizmust is, amely az előre megírt nyelvet használja az internetes keresésekben, így elkerülhető a plagizálás.

Avorak Write

Következtetés

A digitális valuták, például az Ethereum és a Bitcoin felemelkedése is bebizonyította, hogy a kriptovalutákat komolyan kell venniük a pénzügyi intézményeknek és a kormányoknak. Ahogy egykor a Bitcoin vezette a kriptomozgalmat, az Avorak AI most az AI kriptovaluták új generációjának az élére állt.

További információ az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai
Vegyél AVRK tokent: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***