Elstartolt a $99BTC előértékesítése: mit tud ez a Learn-2-Earn token?

Nyakunkon a Bitcoin-felezés, a kriptopiac bullish időket él át. Sorozatban érkeznek a különböző kriptovaluta projektek. Ezen a forrongó piacon indította el előértékesítését a 99Bitcoins.

Nézzük, mit is tud az új $99BTC learn-2-earn ökoszisztéma, hogyan tudja a 99BTC érme feltölteni a portfóliódat?

99Bitcoins: a hasznosság kérdése

Miközben a Dogecoin, a BONK, és a további hírhedt mém érmék már milliárdos piaci tőkeértékkel büszkélkedhetnek, továbbra is felmerül a kérdés: milyen hasznosságot nyújtanak valójában?

Sok elemző úgy látja, hogy a mém tokenek teljesen spekulatív eszközök, amelyeknek nincs valódi haszna. A PEPE memecoin fejlesztői például nem beszéltek félre: érméik semmilyen hasznosságot nem nyújtanak a tulajdonosaiknak. Cserébe a PEPE támogatói tudják, hogy mire vállalkoznak – ez a mém érme csak szórakoztatásra szolgál.

A dolgok azonban kezdenek megváltozni. Egyre több nagybefektető tekintete fordul az olyan közelgő kripto projektekre és azok előértékesítéseire, amelyek valódi hasznosságot kínálnak.

Ezek közül is kitűnik a 99Bitcoins. A token előértékesítése 2024 április 10-én indult, és máris sok befektetőt vonz az innovatív “learn-to-earn” (L2E) modellje miatt.

99Bitcoins: oktatással a kripto meggazdagodáshoz

A 99Bitcoins egy olyan weboldal és blog a Bitcoinról és altcoinokról, amely már egy ideje tekintélynek számít a kripto oktatásban.

A weboldal egyszerű és laikus nyelven íródott oktatóanyagok segítségével próbálja meg áthidalni a kriptopiacra újonnan érkezettek és a kriptovaluták technológia aspektusai közötti szakadékot.

99bitcoins oktatas

Csak a YouTube-on több mint 700 000 feliratkozója van, míg a weboldalról naponta több mint 2,1 millió olvasó kap friss híreket a kriptopiac újdonságairól.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

Jön a Learn-2-Earn platform, jutalmazzák a tudást

A 99Bitcoins legújabb célja, hogy kiépítsen egy élénk oktatási ökoszisztémát. Ennek középpontjában a kriptopénz áll – az új Learn-2-Earn platformon keresztül, amely a kriptotudásuk bővítéséért jutalmazza a felhasználókat.

A Learn and Earn kripto programok egyszerű módszerei annak, hogy kis mennyiségű digitális eszközt felhalmozzunk, miközben megismerjük a tokenek különböző felhasználási lehetőségeit. Ezek a platformok oktatási tartalmakat kínálnak – a cikkektől és videóktól kezdve a kvízekig -, amelyek a blokklánc-technológia, a kriptovaluták és a hozzájuk kapcsolódó ökoszisztémák köré összpontosulnak.

99btc mit kapsz a platformon

A 99Bitcoins platform különböző oktatóprogramokat, interaktív modulokat, kvízeket nyújt a felhasználóinak.

Minden jutalom 99BTC-ben, egy ERC-20-as tokenben kerül kiosztásra, amelynek középpontjában a közösség áll. Minél több 99BTC-t tartunk egy Ethereum tárcában, annál több előnyt lehet feloldani, például prémium tartalmakat, kereskedelmi csatornákat, kedvezményeket és egyebeket.

Az előnyök azonban túlmutatnak az oktatáson. Ez a VIP-kapukkal ellátott tartalom magában foglalja a szakértői kripto-jelekhez és a vezető piaci alfákhoz való hozzáférést.

A 99BTC ütemterve 

A 99Bitcoins kezdetben ERC-20 tokenként indul, de ambiciózus tervei vannak az interaktív új L2E ökoszisztémának köszönhetően.

A 99BTC az elkövetkező hetekben BRC-20 érmeként fog áttérni és elindulni a Bitcoinon (a BRC-20 tokenszabvány a Bitcoinon történő programok telepítéséhez szükséges protokolltervezés szabályait határozza meg).

A 99Bitcoins előértékesítése az április 10-i indulással kihasználja a FOMO-t a Bitcoin-felezését megelőzően. A 99BTC-tulajdonosok számára előnyös lehet egy jól időzített DEX-indítás ebben a légkörben.

99bitcoins utemterv

Az április 10-én elindított 99Bitcoins előértékesítése máris 130 ezer dollárt hozott. A projekt célja, hogy legalább 5,3 millió dollárt gyűjtsön soft capként és maximum 11 millió dollárt hard capként, mielőtt elindul a DEX indulás felé. Jelenleg egy 99BTC ára 0,001 dollár.

Az indulás alkalmából a 99Bitcoins egy 99,999 dollár értékű 99BTC tokeneket is indít a Zealy airdropban a gyorsan növekvő tulajdonos közösség számára. A Zealy airdropok olyan különleges események, ahol ingyenes tokeneket osztanak szét a meglévő token-tulajdonosok között.

Ne feledd, csatlakozz a 99Bitcoins Telegram-csatornához, hogy kapcsolatba lépjél a növekvő tulajdonos közösséggel, csatlakozz a Discordhoz, és kövesd a 99Bitcoins X-oldalát a legfrissebb újdonságokért.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**