Hurrá, a Slothana elérte a 10 millió dolláros gyűjtést, és nagy babérokra tör

A Solana-alapú mém projekt, a Slothana (SLOTH), nem is olyan régen elérte a 10 millió dolláros gyűjtési összeget. Ez nem csoda, hiszen a megjelenése óta hatalmas érdeklődés övezi a befektetők és az elemzők részéről.

E projektnek minden esélye megvan arra, hogy a következő 100x-os mém érme lehessen, gigászi jutalmakkal látva el a kedves befektetőket. Sok szakértő szerint a Slothana a többi Solana mém érme sikerének nyomában járhat, és hatalmas elismertséget arat majd.

A Slothana még 2024-ben elérheti a 100-szoros növekedést

A Slothana, a Solana-alapú legújabb érméjeként már most viharos sikert arat. A projekt álmodozó lajhárja az irodában ücsörögve arról fantáziál, hogy 420 millió dollárról 420 millió dollárra emelkedik. Ha a kezdeti sikerei lankadatlanul folytatódnak, e lusta állat álmai bizony könnyedén valóra válhatnak.

A Slothana már az ICO-ja kezdetén megízlelhette a sikert, hiszen annak első 8 órájában sikerült 500 ezer dollárt összegyűjtenie. Ez három nap alatt 2,1 millió dollárnyi támogatásra duzzadt, és jelenleg bőven a 10 millió dolláros küszöb felett jár. Lassulásról tehát szó sincs!

A projekt ihletője a Slerf nevű Solana mém érme. A Slothana főszereplője egy kedves irodai lajhár, aki nagyon szeretne felhagyni az unalmas 9-től 5-ig tartó munkával, és belevágni a kriptokereskedésbe. A szóbeszéd szerint a Slothana-t is a Smog projekt készítői istápolják, így elmondható, hogy a projekt tapasztalt kezek védelmét élvezi.

A Solana alapokkal rendelkező mém érmék háza táján az utóbbi időben hatalmas hullámzást tapasztalhattunk, és az egyes előértékesítéseken jókora összegek gyűltek össze.

A Slerf és a Book of Meme jó eredményei a szakértők szerint megelőlegzik azt, hogy a Slothana váljon a következő 100x-os érmévé. A Slothana gyakorlatilag már most megelőzte őket, hiszen azok 10, illetve 2 millió dollárt gyűjtöttek az ICO-juk során. Az is igaz, hogy a Slerf és a Book of Meme a tőzsdei bevezetés után kezdett el száguldani, és erős alapot teremtettek a többi mém projekt számára.

A szakértők a Slothana-t a BOME-hoz hasonlítják, és szerintük új milliomosokat szülhet. LookOnChain kriptoinfluencer az X-en azt állítja, hogy sok Book of Meme befektető hét- és nyolc számjegyű összeget keresett a mindössze öt számjegyű befektetéseiből.

A Slothana projektje különleges előértékesítéssel rukkolt elő. A részvételhez, és a vásárláshoz csak SOL tokeneket kell küldeni a meghatározott pénztárcába. Ennek során egyetlen Solana érméért 10 000 SLOTH érme jár. A tokeneket az előértékesítés vége után kapod meg.

Az elemzők szerint a Slothana befektetői mintegy 100-szoros növekedést várhatnak el a projekttől. Természetesen a legkorábbi befektetők járnak a legjobban, sokan már 7500%-os nyereséget könyvelhettek el.

A Slothana természetesen a tőzsdéken is elindul, és az árát valószínűleg könnyen felfuttathatja a Bitcoin feleződése utáni potenciális bikafutam. A Slothana projektindítása tökéletes időpontban történik, már csak azért is, mert a Bitcoin feleződésen túl a küszöbön van a Doge-day és. Ezek az események jelentősen megnövelhetik a keresletet a kriptók, így a Slothana iránt is.

Irány a Slothana oldala

Slothana árfolyam előrejelzés 2024 – 2030

Év Minimum Ár (dollárban) Átlagos Ár

(dollárban)

Maximum Ár

(dollárban)

2024 0.015 0.09 0.16
2025 0.14 0.22 0.35
2030 0.5 0.66 0.8

2024-ben a Slothana számára növekedésre adhatnak okot a tőzsdei jegyzések és a folyamatban lévő mém-ralli. 2025-ben valószínű még több mém érme bukkan fel a színtéren, így ha a Slothana szeretne versenyképes maradni, fejlődnie kell, és nagy mértékben növelnie a hasznosságát. Ha sikerül haladnia a korral, akkor szinte biztos, hogy ráléphet a Shiba Inu útjára, amely a tőzsdei indítása után, hasznosság nélküli projektként kapott észbe.

2030-ra a kriptopiac növekedése elérheti a 469,49 milliárd dollárt, amely természetesen befolyásolja majd a mém tokenek értékét. A Slothana ára jelentősen növekedhet akkor is, ha a csapat elénk tár egy staking rendszert, illetve ha hozzáférést biztosít a DeFihez. Ezen kívül a Solana ETF lehetséges jóváhagyása is szárnyalóvá tenné a Solana-alapú projektek árfolyamát.

Összefoglalva, a SLOTH árát az alábbi tényezők befolyásolhatják:

  • Közösségi támogatás
  • Tőzsdei jegyzések
  • Egyedi előértékesítési modell
  • Solana ökoszisztéma

Ezért éri meg a Slothanába befektetni

Lehetőséget kapsz a bámulatos, 100-szoros megtérülésre.

Egy olyan mém projektre szavazol, amely folyamatosan fejlesztheti az ütemtervét.

Egy Solana-alapú mém projekthez csatlakozol. Ha megfigyeled, a Solana blokkláncon lévő projektek hatalmas potenciált mutatnak, és igen népszerűek.

A Slothana előértékesítési modellje egészen különleges.

Valóban a Slothana lehet a következő nyerő mém érme?

A Slothana jelenleg kiadós növekedési és fejlődési potenciált mutat a jövőre nézve. Különleges ICO modelljének és fejleszthető funkcióinak hála a Slothana idővel a legjobb Solana-alapú mém projektté válhat. Juss hozzá kedvező áron, és élvezd a jutalmakat!

Irány a Slothana oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**