Emelje új szintre a kriptós szerencsejátékot a Polygonnal az 1xBit-en

Az 1xBit egy új kriptopénzzel bővítette a támogatott kriptoeszközök széleskörű portfólióját. A Polygon a legújabb eszköz, amelyet integráltak a platformra. Ez az új érme kivételes tulajdonságainak és jellemzőinek köszönhetően új lehetőségeket kínál a játékosoknak.

Mi az a Polygon?

A Polygon útja 2017-ben kezdődött, amikor a hálózat hivatalosan is elindult MATIC néven. Egy fejlesztőkből és társaikból álló szenvedélyes csapat alapította. Lényeges megemlíteni többek között Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun és Mihailo Bjelic nevét. 2020 júniusában indult el a MATIC főhálózata, 2021 februárjában pedig a projektet átnevezték Polygonra.

A Polygon egy decentralizált platform a Web3 alkalmazások és dAppok számára, amely az Ethereum néhány legjelentősebb hiányosságát hivatott javítani. Például a skálázhatóságot, a felhasználóbarátságot és az Ethereum magas tranzakciós díjait. Annak ellenére, hogy a kriptopiac legnépszerűbb okosszerződés-platformja, az ETH hálózat nem kompatibilis más blokkláncokkal, és gyakran válik zsúfolttá, ami magas tranzakciós díjakat eredményez.

A Polygon azért jött, hogy ezen változtasson. Lehetővé teszi az átjárhatóságot más láncokra, és egy olyan rendszert épít, ahol a fejlesztők könnyen indíthatnak és karbantarthatnak saját Ethereum-kompatibilis hálózatokat. A Polygonnak köszönhetően az iparág legnagyobb okosszerződés-platformja a blokkláncok internetévé vált.

Az ökoszisztéma egy proof-of-stake (PoS) konszenzus algoritmusra támaszkodik hálózati validátorokkal. A Polygon ezért másodpercenként 65 000 tranzakciót képes konfirmálni és a potenciálja, hogy akár másodpercenként több millió tranzakcióra is felskálázódhat. Ez a sebesség azt jelenti, hogy a blokkfelfedezés időtartama mindössze 2 másodperc.

A hálózat számos különböző skálázási megoldást támogat: Plasma, ZK Rollups, Validum Chains, Optimistic Rollups stb. Mindezek együttes célja, hogy drasztikusan növeljék a blokklánc átviteli sebességét anélkül, hogy csökkentenék az általános biztonságot és bonyolulttá tennék a rendszer használatát. A Polygon csökkenti az Ethereumra eső tranzakciószámot azáltal, hogy a PoS láncán lévő tranzakciókat még azelőtt feldolgozza, hogy a végső megerősítés rögzítésre kerülne az Ethereum mainnetjén.

Ez a forradalmi hálózat teljes mértékben kompatibilis az Ethereum virtuális gépével (EVM). A csatlakoztatott láncok szuverének maradnak, és megtartják saját irányítási modelljüket miközben átjárható marad egymás és az Ethereum főhálózat között.

A Polygon natív pénznemének neve MATIC. Az érme maximális készlete 10 milliárd egység, amelynek 85%-a már forgalomban került. A Polygon büszke lehet az eddigi eredményeire: több mint 130 millió felhasználó élvezi a hálózat erősségeit. A blokklánc naponta több mint 3 millió tranzakciót bonyolít le, és több mint 19 000 különböző dApp fut az ökoszisztémában.

Az 1xBitnek és a Polygonnak köszönhetően a kriptopénzzel való szerencsejáték gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha.

Miért érdemes a Polygonnal játszani az 1xBiten

A Polygon tranzakciók az 1xBit-en villámgyorsak és olcsók. A pénz pillanatok alatt a számlájára kerül.

Itt a tökéletes alkalom, hogy létrehozza az 1xBit számláját. Minden új játékosra gáláns üdvözlőbónusz vár, és akár 7 BTC az első 4 befizetés után. Az 1xBit egy anonim kaszinó. A játékosok megvédhetik digitális életüket, mivel a regisztrációhoz csak egy érvényes e-mail cím szükséges. A kifizetések azonnaliak és ingyenesek. A Polygon mellett az 1xBit több mint 40 másik népszerű kriptoeszközt támogat, beleértve a legnépszerűbb érméket, mint a Bitcoin, Ethereum, USDT, stb.

Emelje a szerencsejátékot a következő szintre a rendkívül skálázható és költséghatékony MATIC érmével az 1xBit-en!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***