Érdemes fizetős kereskedési csoportokat használni?

  • Egyes csoportok több tízezer forintot elkérnek havonta.
  • Más kereskedési szignál csoportok az előfizetőiket használják, hogy felpumpálják a csoport alapítói által előre felvásárolt kriptókat.
  • Megint más, ennél gyanúsabb csoportok irreális ígéreteket tesznek, hogy csatlakozásra bírják a felhasználókat.

A kezdő kriptopénz kereskedők és befektetők világában óriási népszerűségnek örvendenek a fizetős kereskedési csoportok.

Mialatt a csoportok többféle változatban és formában jönnek, a céljuk ugyanaz: fizetésre bírni a közösségi média csoportjaikba belépő kriptokereskedőket/befektetőket, akik cserébe útmutatókban, elemzésekben, vételi/eladási szignálokban, közösségi kereskedési lehetőségben vagy mindezek kombinációjában részesülnek.

Egy tapasztalatlan kriptobefektetőnek az ilyen csoportok kecsegtető alkalmat kínálnak, hogy gyorsan elsajátítsák az alapokat, különösen ha veterán kereskedők a csoport adminjai. Ugyanakkor fontos figyelmeztetni minden kezdő kriptokereskedőt, hogy az ilyen csoportokban árult tanácsok 100%-a többségében ingyen előkereshető az Internet mélyebb bugyraiban, vagy nem tesznek mást, mint kihasználják a csoporttagokat a saját pumpasémáik kivitelezésére.

Vannak-e megbízható fizetős kereskedési csoportok?

Ugyan a következő fizetős kereskedői csoportokat a BitcoinBázis csapata nem próbálta ki, de a konszenzus egyelőre az, hogy legitimek és megbízhatóak, vagy legalább nem használják az előfizetők pénzét piaci manipulációra, nem vernek át és igyekeznek értéket is nyújtani az userek pénzéért cserébe.

Lássuk néhány (el)ismertebb kereskedési csoportot:

Infocrypto – Brazil honlap és Telegram-csoport mely a feliratkozóinak napi elemzést, chatfórumot, személyes támogatást és bot kereskedési szignálokat kínál.

Verified Crypto Tradersholland csoport hasonló szolgáltatásokkal, mellette a derivatív piacokra, mint a BitMEX kereskedési szignálokat is biztosít.

CryptoFalka Hungary – magyar kereskedési csoport, 2018 elején indult és azóta Magyarország meghatározó kriptokereskedési csoportjává vált. A BitcoinBázison heti szinten jelentkeznek friss technikai elemzésekkel, aktív Facebook csoporttal és Slack csoporttal rendelkeznek.

Elliot Wave Trader – A nemzetközi csoport teljes munkaidejű elemzőket alkalmaz és a kriptók mellett, devizákkal, határidősökkel, binárisokkal és részvény elemzésekkel is foglalkoznak. 24/7 ügyfélszolgálatuk van és elemzéseik túlnyomó része az Elliot-hullámelmélet körül cirkulál.

Dave the Wave – egy másik prominens elemző, aki saját fizetős kereskedési csoporttal is rendelkezik.

Mi egyenlőre több kereskedőcsoportot még nem találtunk a piacon, mely bizonyítottan megbízható, de ha ismertek többet is vagy Ti is ilyen kereskedő csoportokat üzemeltettek, akkor bátran jelezzétek felénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük