Kritikus szintre csökkent a Bitcoin árfolyama, lesz-e valaha 100 000 dollár?

Egy jelentős Bitcoin-dömpinget követően az iparági elemzők és a kereskedők a grafikonokat és a fundamentális adatokat figyelik. Az eszköz értéke érintette a kritikus, 64 000 dolláros szintet, miközben az ETFSwap (ETFS) az altcoin-befektetők figyelmébe került. Az ETFS jelenleg 0,01831 dollár, de akár az 5 dollárt is elérheti.

A Bitcoin-ETF hatására az ETFS 0,1 dollárról akár 5 dollárig is emelkedhet

Az ETFSwap (ETFS) egy decentralizált platform, mely a vezető kriptoelemzők szerint a decentralizált pénzügyi iparág következő vezetője lehet. A DeFi-platform fejlett kereskedési segédprogramokat és hasznos megoldásokat kínál okosszerződéseken keresztül a kereskedők számára, hogy kihasználhassák a gyors jövedelmezőséget. A platform révén a kereskedők azonnal hozzáférhetnek a legnagyobb és legkeresettebb eszközökhöz és a ritka ETF-ekhez egyaránt, így például spot Bitcoin ETF-be is lehet a platformon keresztül fektetni az ETFS token segítségével.

A spot Bitcoin ETF-eken kínál más tokenizált ETF-ek is elérhetők, melyek képesek lehetnek a DeFi-ökoszisztéma sajátosságain keresztül soha nem látott megtérülést generálni. Ezek az ETF-ek sokkal likvidebbek, mint a kriptovaluták, ugyanakkor ahhoz képest, hogy a hagyományos szektorokból származnak, rendkívül volatilisek. A platform a hét minden napján, 24 órás nyitvatartással várja a globális befektetőket, akik akár 50-szeres tőkeáttétellel is kereskedhetnek az energiaszektorban, a mezőgazdaságban és a tech-iparban egyaránt.

Az okosszerződések révén az ETFSwap (ETFS) felhasználóbarát környezetet alakít ki, a platform célja a gördülékeny kereskedés biztosítása. A felhasználók a platformon 100%-ban decentralizált és mindenféle engedély nélküli körülmények között kereskedhetnek úgy, hogy teljes ellenőrzést gyakorolhatnak portfóliójuk és tokenizált ETF-befektetéseik felett.

A spot Bitcoin ETF bevezetése megszüntetett egy fontos szakadékot a kriptovaluták és a globális pénzügyi piacok között, az ETFSwap (ETFS) pedig ezt a hullámot kívánja meglovagolni úgy, hogy 2025 első negyedévében elindítja saját spot ETF-jét. A korai befektetők szerint a kriptovaluta-ETF-ek parabolikus növekedése előbb-utóbb elkezdődik.

Kritikus szintre zuhant vissza a Bitcoin árfolyama

Annak ellenére, hogy hatalmas a kereslet a spot Bitcoin ETF iránt, az eszköz árfolyama az elmúlt időszakban rendkívüli visszahúzódást tapasztalt. Az iparági elemzők azonban biztosak benne, hogy a Bitcoin a következő hónapokban át fogja lépni a 100 000 dolláros álomhatárt.

A leghíresebb elemzők azon a véleményen vannak, hogy a Bitcoin számára kulcsfontosságú a 64 000 dolláros támasz megtartása. Amennyiben ez sikerül, az eszköz elindulhat a 87 000 dolláros ellenállás felé. Ezt támasztja alá többek között az inverz váll-fej-váll alakzat, és a spot Bitcoin ETF folyamatosan növekvő nettó beáramlása, melyek 100 000 dollárra repíthetik a Bitcoin árfolyamát még idén!

Cikkünk írásakor a Bitcoin árfolyama BTC Price BTC Price dollár körül ingadozik.

Következtetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az ETFSwap (ETFS) a DeFi-szektor következő nagy dobása lehet, a projekt előértékesítési kampányában jelenleg 0,01831 dolláros áron forognak a tokenek, ami rendkívül alulértékelt. A híres kriptoelemzők szerint a spot Bitcoin ETF nettó beáramlása parabolikus növekedést idézhet elő az altcoinok számára, így az ETFS számára is.

Használd ki az előértékesítés adta kedvezményeket, és szerezz be most rendkívül kedvező áron egy új generációs kriptovalutát!

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***