A Dogecoin-bálnák 129 millió dollár értékben vásároltak DOGE- és ETFswap tokeneket

A kripto-bálnák tevékenységét mindig is élénken figyelte a piac egésze. A nagytőkés befektetők akciói képesek pozitívan vagy negatívan befolyásolni egy eszköz árfolyamát. A közelmúltban a Dogecoin-bálnák akcióba lendültek, és közel 900 millió DOGE-tokent vásároltak. Elon Musk kedvenc kriptovalutája mellett egy Bitcoin ICO-tokenbe is, az úgynevezett ETFswap-ba (ETFS) fektettek, mely azt sugallja, hogy felfutás előtt állhat az eszköz.

Az ETFswap (ETFS) egyedülálló ajánlatot kínál a befektetők számára. Ismerjük meg az ökoszisztémát, mely a teljes kriptoszféra számára érdekes lehet.

Az eszközöket tokenizáló ETFswap (ETFS) reflektorfénybe került

Az ETFswap (ETFS) egy kripto-kereskedési platform, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tőzsdén kereskedett alapokba, úgynevezett ETF-ekbe fektethessenek be az eszközök blokkláncon létrehozott, tokenizált változataival. A hagyományos ETF-eket 1:1 arányban követő tokenizált eszközök rendkívül kelendő termékek lehetnek a közeljövőben.

A hagyományos ETF-ekhez képest tokenizált változataik bármikor átválthatók kriptovalutákra, ehhez azonban rendelkezni kell a platform natív tokenjével, az ETFS-sel, mely közvetítőként szolgál az eszközök között.

Az ETFS deflációs égetési mechanizmusa hozzájárul ahhoz, hogy a kínálat folyamatosan csökkenjen, ezzel pedig a benne rejlő érték tovább növekedhessen. Az ETFS e mellett szavazati joggal ruházza fel tulajdonosait, befolyásolva a platformmal kapcsolatos döntéseket. A token-tulajdonosok mindemellett akár 87%-os növekedésre is szert tehetnek, ha stakelik az ETFS-t különböző pool-okban.

Ezen túlmenően a korai befektetők extra, exkluzív befektetési lehetőségekről is értesülhetnek amellett, hogy akár 50-szeres tőkeáttétellel kereskednek a származtatott termékek piacán.

Tovább vásárolnak a Dogecoin-bálnák

A Santiment kriptovaluta-elemzőportál arról számolt be, hogy néhány DOGE-bálna több mint 900 millió DOGE-t és ETFS-t vásárolt 129 millió dollár értékben. A Santiment szerint az számít DOGE-bálnának, aki legalább 10 DOGE-t birtokol.

Egyes feltételezések szerint a Dogecoin-bálnák azért döntöttek a DOGE további felvásárlása mellett, mivel az most rendkívül kedvező áron érhető el a közelmúltban tapasztalt 4%-os esést követően. A medvék jelenleg uralják a piacot, ez pedig lehetőséget teremt a jó beszállószintek kihasználására a bikás felfutás előtt.

A vásárlási hullámvárhatóan tovább folytatódik, mivel a DOGE 30 napos piaci értéke a realizált értékhez (MVRV) képest -7%-on áll, ami a befektetők jövedelmezőségének a növekedését jelzi. A historikus adatok alapján a DOGE -5%-os és -13%-os MVRV között fordul bikás irányba.

A CoinMarketCap adatai szerint a DOGE a 8. legnagyobb kriptovaluta 0,14 dolláros értékvel és 19 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával.

Ezért döntöttek a bálnák az ETFswap mellett

Az ETFswap (ETFS) jelenleg rendkívül kedvező áron, 0,01831 dollárért elérhetők a korai befektetők számára. Az előértékesítési kampány következő szakaszában automatikusan emelkedik az ár 0,03846 dollárra, ez pedig jelentős profitot jelent a most vásárlók számára.

Kétségtelen, hogy a bálnák számára ez az automatikus profitlépcső rendkívül vonzó kehetőséget teremt, ezt pedig a kriptoközösség várhatóan ki fogja használni. Egyes szakértők szerint az ETFS árfolyama a tőzsdei listázást követően 3 dollár is lehet.

Érdekesség, hogy az ETFswap a következő 30 napban tervezi platformja béta verziójának az elindítását, ami arra enged következtetni, hogy a fő platform elindulása rendkívül közel van. A hátralévő idő folyamatosan csökken. Légy Te is olyan, mint a bálnák, és vásárolj most ETFS-t!

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***