Ez az Ethereum-alapú kriptovaluta nagyobb növekedési lehetőséget kínál, mint SHIB és a DOGE együttvéve

A mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) népszerűek, de humorra épülő vonzerejük hosszú távú fennmaradása kérdéses. Ezzel szemben az ETFSwap (ETFS) – egy Ethereum-alapú DeFi platform – gyakorlati értéket kínál, ami stratégiaibb befektetéssé teszi, és nagyobb növekedési potenciállal bír, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) együttvéve.

Az ETFSwap kiemelkedő ökoszisztémája és befektetési lehetősége felkelti a kripto befektetők figyelmét

Az ETFSwap (ETFS) egy Ethereum-alapú DeFi platform, amely gyorsan ismertté válik a kriptovaluta világában. Ennek oka, hogy a mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), nem nyújtanak hasonló hasznosságot vagy értéket, és a befektetők egyre inkább elveszítik irántuk az érdeklődést.

Az ETFSwap (ETFS) lehetőséget biztosít mind az egyéni, mind az intézményi befektetők számára, hogy tokenizált tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) széles választékához férjenek hozzá egyedülálló és korlátlan környezetben. Ez az innovatív megközelítés nyereséges és hatékony ETF kereskedési környezetet teremt. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a lehető legjobb hozamot érjék el különböző ETF eszközökön.

Az ETFSwap (ETFS) decentralizált tőzsdeként névtelen kereskedési lehetőségeket kínál, így a felhasználók megőrizhetik anonimitásukat a tranzakciók során. Az ETFSwap (ETFS) abban is különbözik más ETF platformoktól, hogy nem igényel Know Your Customer (KYC) eljárást. Ez felgyorsítja a fiók létrehozásának folyamatát, és megakadályozza a külső intézmények és hatóságok beavatkozását. Így a felhasználók azonnal megkezdhetik a kereskedést a fiók létrehozása után. Az ETFSwap (ETFS) nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és egy erős biztonsági rendszert alkalmaz a kibertámadások elleni védelem érdekében.

A CyberScope, egy vezető blokklánc és kriptovaluta auditáló cég, alaposan átvizsgálta az ETFSwap okosszerződéseit és alaptechnológiáját, hogy biztosítsa a felhasználók biztonságát. Az audit során nem találtak biztonsági rést, ami jelentősen növelte a befektetők bizalmát a platform iránt. Ez a pozitív eredmény felkeltette a neves kripto szakértők és érdekeltek figyelmét, akik úgy vélik, hogy az ETFS token hamarosan vezető szerepet tölthet be a piacon.

A sikeres privát értékesítés után az ETFSwap (ETFS) most már több mint 130 millió tokent adott el a nyilvános előértékesítés első szakaszában, amely még mindig folyamatban van. A tokenek jelenlegi értéke 0,00854 dollár, de a befektetők lelkesen vásárolják őket, mivel az ár várhatóan 0,01831 dollárra emelkedik a második szakaszban.

Mekkora növekedési lehetőséget rejt a Shiba Inu és a Dogecoin?

A Dogecoin-t 2013-ban hozta létre két szoftvermérnök, Billy Markus és Jackson Palmer, eredetileg viccként a Bitcoin (BTC) paródiájaként. Logója a híres Shiba Inu kutyát ábrázoló mém volt. Azonban ami kezdetben viccnek indult, idővel komoly szereplővé vált a kriptovaluta szektorban.

2021-ben olyan befolyásos személyek, mint Elon Musk, kezdtek beszélni a Dogecoinról (DOGE), ami jelentősen növelte annak népszerűségét. Musk tweetjei hatására a Dogecoin ára meredeken emelkedett, és a mémérme komoly szereplővé vált a kriptovaluta piacon. Jelenleg 0,1642 dolláron kereskedik, ami 77%-kal alacsonyabb a történelmi csúcsától, amely 0,7376 dollár volt.

Bár a Dogecoin ára jelentősen emelkedett, vonzerejének fő oka a spekulatív megtartásában rejlik. Sok befektetőt vonz, mert magas nyereség lehetőségét látják benne. Azonban a Dogecoin, amely eredetileg viccnek indult, ára nagyban függ a közösségi média érzelmeitől és a hírességek támogatásától, ami nagyon kockázatossá teszi a befektetést.

A Shiba Inu (SHIB) 2020-ban jelent meg, hogy kihasználja a mém érme őrületet, a Dogecoin sikeréből merítve ötleteket. A Shiba Inu (SHIB) is egy Shiba Inu kutyát használ logójaként. A lelkes rajongói közösség, amelyet “SHIB Army”-nak hívnak, aktívan népszerűsíti a kriptovalutát a közösségi médiában, online fórumokon és különféle áruk révén.

EtfsSwap előértékesítés

Miért az ETFSwap (ETFS) a jobb befektetés a Dogecoin és a Shiba Inu helyett

Az ETF-ek mellett az ETFSwap (ETFS) lehetőséget biztosít arra is, hogy a mém érméken kívüli kriptovalutákba, például kripto tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ekbe) és más típusú kriptovalutákba fektessünk. Ezáltal a befektetők diverzifikálhatják portfóliójukat, és csökkenthetik a kizárólag ingatag mém érmékbe történő befektetés kockázatát. Az ETFSwap (ETFS) platformján keresztül a befektetők stabilabb és kiegyensúlyozottabb befektetési stratégiát alakíthatnak ki, mivel a mém érméket további befektetési lehetőségekkel kombinálhatják.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap Előértékesítési oldalára!

Csatlakozz az ETFSwap Közösségéhez!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***