Ez a 3 token készen áll a bikafutamra! Közeledik az altcoin szezon

Három altcoin erős jeleit mutatja a jelentős emelkedésnek. Ahogy a 2024-es bikafutás lendületet vesz, a befektetők élénken figyelik ezeket a lehetőségeket. A piac jelenlegi viselkedése azt sugallja, hogy ezek az érmék hamarosan jelentős nyereséget könyvelhetnek el. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy mely altcoinok állnak a növekedés küszöbén, és mi az, ami kiemeli őket a többi projekt közül.

A CYBRO tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára került

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptojövedelmek számára, amely az ETH és a stabilcoinok nagyvonalú hozamáról híres. Fontos szerepet játszik a Blast ökoszisztémában, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből. Jelenleg a CYBRO a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért futtatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után vehetők ki. Az a pletyka járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy bevásárol CYBRO tokenből, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották ki előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai staking jutalmakban, exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetések révén lehetővé teszi a növekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetés a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliód a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

NEAR Protocol árfolyam áttekintés: Jelenlegi helyzet és előrejelzések

A NEAR Protocol (NEAR) árfolyama jelenleg 7,32 és 8,33 dollár között mozog. Az elmúlt héten enyhe, 2,24%-os csökkenést tapasztalt, de az elmúlt hónapban 8,67%-os emelkedést ért el. Hat hónap alatt a NEAR 306,41%-ot emelkedett. A legközelebbi ellenállási szint 8,86 dollárnál, míg a legközelebbi támaszszint 6,83 dollárnál található. Az árfolyam korrekciós fázisban van, mivel az RSI 45,17, ami sem túlvett, sem túladott állapotot nem jelez.

Starknet (STRK) árfolyam áttekintés és jövőbeli trendek

A Starknet (STRK) árfolyama jelenleg 1,08 és 1,35 dollár között mozog. Enyhe csökkenő tendenciát mutat, 1 hét alatt 2,58%-ot, 1 hónap alatt pedig 3,61%-ot csökkent, ugyanakkor 6 hónap alatt 504,51%-ot nőtt az árfolyama. A 40,23-as RSI azt jelzi, hogy nem túlvásárolt, sem túladott. Az 1,22 dolláros SMA 10 és az 1,26 dolláros SMA 100 azt mutatja, hogy az STRK korrekciós mozgásban van, és erős támaszszinteket próbál találni.

Következtetés

A NEAR és az STRK rövid távon korlátozott nyereséget kínálhat. A CYBRO viszont kiemelkedik a Blast blokkláncra épülő egyedi kereseti piacterével. A 2024 második negyedévében várható bevezetéssel a CYBRO ígéretes lehetőséget kínál. A korai befektetők a CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozással profitálhatnak. A projekt innovatív megközelítése és a korai belépési feltételek jelentős hozamot biztosíthatnak.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***