Ez a három 2 dollár alatti kriptovaluta 500%-os áprilisi hozamlehetőséget kínál

A Bitcoin feleződése után a szakértők jelentős értéknövekedésre számítanak. Egyesek szerint a Bitcoin akár 200 ezer dollárig is felszökhet. Azonban a nagy esemény árnyékában néhány 2 dollár alatti kriptovaluta is figyelmet kaphat. Ezek a rejtett gyöngyszemek egy hónap alatt akár az ötszörösére is növelhetik a befektetésed értékét. Fedezzük fel együtt ezeket a potenciálisan ígéretes kriptovalutákat.

BlastUP előértékesítés: Megérkezett a Blast első Launchpadja!

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, és amely szédületes indulásával uralta a címlapokat. A sikert bizonyítja, hogy mindössze 35 nap leforgása alatt elérte az 1 milliárd dolláros összértéket. Ezt követően a BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen alig néhány hét alatt 2,5 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel magára vonta a hozzáértő befektetők figyelmét.

A BlastUP a pénzügyi technológia kiemelkedő szereplője, és a “Gyors növekedés, több profit” mottót hirdeti. A launchpad elsődleges célja a blokklánc startupok belépési akadályainak csökkentése, ezzel biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A projekt előértékesítésének már az ötödik szakasza zajlik, és minden egyes új szakasz után a tokenek ára emelkedik. A jelenlegi ár 0,055 dolláron van rögzítve, míg a DEX bevezetéskor az előre meghatározott ár 0,1 dollár lesz. Ez egy hatalmas, 45%-os potenciális kedvezményt jelent. Itt lehet a megfelelő alkalom, hogy a legjobb áron vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Szerezd meg MOST a BlastUP tokeneket a maximális hozamért! <<

A BlastUP tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint a korai hozzáférés a tokenértékesítésekhez, különleges jutalmak az IDO-kban, és a lehetőség, hogy extra kriptovalutákat szerezzenek a tétekkel. Emellett élvezhetik a kamatjövedelem és a támogatott projektekből származó ingyenes tokeneket is.

A BlastUP továbbra is elkötelezett egy korai fázisú startupokat támogató globális Blast közösség létrehozása mellett. A közösségközpontú megközelítés és az innovációra való törekvés gyorsan teret nyerhet az ökoszisztéma minden résztvevőjének szerencséjére.

A BlastUP terve 2026-ig terjed. Tartalmazza az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését, amik tovább gazdagíthatják az ökoszisztéma képességeit. A platform sarokkövét jelentő token, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Élj a lehetőséggel, növekedj gyorsabban a BlastUP tokenekkel! <<

3000%-os hathavi árnövekedést produkált az ONDO

Az Ondo kriptovaluta havi növekedése elérte a 128,11%-ot, ami erős felfelé irányuló lendületre utal. Fél év alatt az ár elképesztő 3000%-ot nőtt. Ez a gyors növekedés még több vevőt vonzhat, ami potenciálisan a jelenlegi 0,94 dolláros árat is túlszárnyalhatja. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor az Ondo rövid távon elérheti az 1,55 és 1,66 dolláros ellenállási szinteket. Az ilyen volatilis mozgások azonban mindig jelentős kockázatokkal járnak. A gyors emelkedés éles korrekciókhoz vezethet.

Hosszabb időtávon a fenntartható növekedés továbbra is bizonytalan. Bár a jelenlegi árfolyam a legközelebbi, 0,26 dolláros támaszszint felett van, a kedvezőtlen piaci körülmények tesztelhetik ezt a szintet. A kriptovaluta piac lelkesedése bikás hangulatot jelez, de a befektetőknek továbbra is szem előtt kell tartaniuk a potenciális visszaeséseket, amelyek befolyásolhatják a hosszú távú teljesítményt.

A Mantle növekedési pályája potenciális emelkedést jelez

A Mantle lendülete növekedési potenciálra utal. Az egyhavi 9,57%-os emelkedés és a lenyűgöző, 121,03%-os hathavi emelkedés szintén az emelkedést erősíti. Ez a pálya a jelenlegi 0,86 dolláros árfolyamot a legközelebbi 1,08 dolláros ellenállási szint tesztelésére késztetheti. Ha az optimizmus folytatódik, a 0,83 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag szintén támogatni fogja a felfelé irányuló mozgást. Az árak az 1,27 dolláros második ellenállási szintet célozhatják, ha a vevők fenntartják az érdeklődést. Ez az emelkedő tendencia a potenciális növekedést hajtja, így a befektetőknek résen kell lenniük.

Az optimizmus mellett óvatosság is ajánlott, mivel az árak visszahúzódhatnak. Létfontosságú figyelembe venni a legközelebbi támaszt 0,63 dollárnál és a második támaszt 0,37 dollárnál. Ezek a szintek akkor jöhetnek szóba, ha csökkenés következik be. A 100 napos egyszerű mozgóátlag 0,74 dollárnál rövid távon padlót jelenthet, de ennek áttörése meredekebb csökkenést indíthat el. A befektetőknek tisztában kell lenniük a hirtelen hangulatváltozásokkal vagy a piaci dinamikával járó kockázatokkal, amelyek hatással lehetnek az árfolyamra.

Következtetés

A BlastUP előértékesítése kiemelkedő potenciált mutat a Blast ökoszisztémán belül. Mindezt az innovatív koncepció és a közösségi elkötelezettség erősíti, de ennek ellenére más versenyzők, mint az Ondo és a Mantle is kínálhatnak növekedést. A BlastUP jövőjével kapcsolatos optimizmus közepette a befektetőknek nem szabad figyelmen kívül hagyniuk ezeknek az alternatív érméknek az ígéretét sem, mivel egyedülálló lehetőséget hordozhatnak. Figyelembe kell azonban venni, hogy a magas hozamot kereső befektetők számára a BlastUP lehet a legmegfelelőbb választás.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***