Ez az ETH-rivális veheti át a defi-uralmat 2023-ban

A decentralizált pénzügyek (defi) szektora az elmúlt években a blokkláncipar egyik leggyorsabban növekvő szegmense volt. A defi egy sor olyan pénzügyi szolgáltatást kínál, mint a kölcsönzés, a hitelfelvétel és a közvetítők nélküli kereskedés, mind-mind hozzájárulva ahhoz, hogy a felhasználók nagyobb kontrollal rendelkezhessenek az eszközeik felett.

Bár a defi berobbanása óta az Ethereum számított a terület domináns platformjának, egy új blokkláncplatform, a RenQ Finance (RENQ) arra vár, hogy felrázza kicsit az ágazatot.

Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan veheti be a defi világát a RenQ Finance, és hogyan vetekedhet az Ethereummal a vezető defi-platform címéért.

A RenQ Finance-ről

A RenQ Finance egy decentralizált platform, amelynek célja, hogy olyan pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson felhasználóinak, mint a kölcsönzés, kölcsönfelvétel, valamint a kereskedés. A platform a Binance Smart Chainre (BSC) épül, arra a blokklánchálózatra, amely már most versenytársat jelent az Ethereum Virtual Machine-nak (EVM). Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők akár a Solidityt, az Ethereumon használt legnépszerűbb programozási nyelvet is használhatják arra, hogy okosszerződéseket hozzanak létre az BSC-n. A RenQ Finance natív tokenje a RENQ, amely egyben a platform utility tokenjeként is szolgál. A RENQ felhasználható a tranzakciós költségek fizetésére, stake-ellhető a likviditás poolokban, valamint egyebek mellett szavazati jogot is biztosít a platformot érintő kérdésekben.

Mindezek mellett a RenQ Finance elkötelezettsége a biztonság és az átláthatóság mellett szintén sok kereskedőt vonz. A platform olyan különféle biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek megvédik a felhasználók vagyonát, a sebezhetőségek azonosítása és kezelése céljából lefolytatott biztonsági auditok pedig rendszeresnek számítanak. A biztonságra és átláthatóságra helyezett hangsúly sokat segített a befektetők és felhasználók bizalmának kiépítésében.

renq

Miért kavarja fel a defi-ok világát a RenQ Finance?

Skálázhatóság

Az Ethereum egyik fő problémáját a skálázhatósági problémák jelentik. A hálózat régóta küzd a fizetések torlódásával és a magas gas költségekkel, amely nehézkessé teszi, hogy a felhasználók tranzakciókat folytathassanak le a platformon. A RenQ Finance ezzel szemben a BSC-re épül, amely jól ismert arról, hogy magas áteresztőképesség és alacsony tranzakciós költségek mellett üzemel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók anélkül használhatják a platformot, hogy magas költségek vagy torlódás miatt kelljen aggódniuk.

Blokkláncok közötti átjárhatóság

A RenQ Finance más blokklánchálózatokra is szeretné kiterjeszteni ökoszisztémáját. Ez lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy olyan szolgáltatásokhoz is hozzáférhessenek a RenQ Finance-en keresztül, mint amilyen az Ethereum, a Polygon vagy a Solana. A platform kutatja annak a lehetőségét is, hogy saját blokklánchálózatot indítson, amely tovább növelné az átjárhatóságát.

Innovatív termékek és szolgáltatások

A RenQ Finance folyamatosan kutatja annak a módját, hogy hogyan kínálhatna innovatív termékeket és szolgáltatásokat felhasználói számára. A platform nemrég elindított egy decentralizált tőzsdét (DEX), amelyen keresztül a felhasználók közvetítő nélkül kereskedhetnek kriptovalutákkal. A DEX az automatizált market maker (AMM) modellre épül, amely matematikai képletekkel számítja ki az eszközök árát, a kínálat és a kereslet aránya alapján.

Erős közösségi támogatás

A RenQ Finance támogatók erős közösségével rendelkezik, akik mind hisznek a platform víziójában és potenciáljában. Aktív Telegram-csoportukban és Twitter-fiókjukon a felhasználók azonnal értesülhetnek a legfrissebb fejlesztésekről, és megismerhetik a közösség többi tagját is. A platform irányítási modellje azt is lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek a döntéshozói folyamatokban, amely tovább erősíti a közösség projektben való részvételét.

Összegzés

A RenQ Finance egy ígéretes defi-platform, amelynek célja, hogy 2023-ban felkavarja a defi világát. A platform skálázhatósága, blokkláncok közötti átjárhatósága, innovatív termékei és szolgáltatási, valamint erős közösségi támogatása révén az Ethereum és más ismert defi-platformok félelmetes ellenfelévé teszik őt. Miközben a defi-ágazat továbbra is korai szakaszában jár, a RenQ Finance rendelkezik a hatalmas növekedés és magas megtérülés lehetőségével. Mindez izgalmas választássá teszi őt azon befektetők számára, akik szeretnének belépni a defi-platformok világába.

Látogasd meg az alábbi linkeket, ha további információkat szeretnél megtudni a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatban:

Kattints ide a RenQ Finance (RENQ) token megvásárlásához!

Weboldal: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***